Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש משפחתית יד שנייה מהיותר טובות בקטגוריה. חושב על יפניות או גרמניות או וולו S40. תקציב 100,000 בסביבות שנתון 2010

על מה אתם ממליצים ? מבחינת צריכת דלק, אחזקה וטיפולים, חווית נהיגה, שמירה על ערך רכב ואמינות

תודה רבה

עופר

פורסם

אני חושב שכדאי שתנסה לסדר את הדרישות שלך לפי סדר עדיפויות. לצורך העניין, מה יותר חשוב - צריכת דלק או אחזקה וטיפולים? בטיחות או חווית נהיגה?

כרגע זה נראה שאתה מבקש רכב שעושה את הכל כמו שצריך. אין כזה דבר. כל רכב יש לו יתרונות וחסרונות. רכב אחד יהיה חסכוני אבל לא מהנה לנהיגה והשני יכול להיות אמין אבל לא בטיחותי.

שמירה על ערך למשל די מורידה את הוולוו שכן הם לא בדיוק מכירות את המושג שמירת ערך. מצד שני גם כשאתה קונה אחת כזאת אתה קונה נמוך בהרבה מהמחירון.

תנסה לעשות איזה מדרג בדרישות שלך. זה יעזור לנו לעזור לך.

בתקציב הזה נכנסים המון רכבים - סקודה אוקטביה, מאזדה 3, קיה פורטה, יונדאי I30, שברולט קרוז, טויוטה קורולה, ועוד הרבה שאני לא זוכר...

בקיצור, תהיה קצת יותר ממוקד, תפרט את אופי הנסיעות שלך (עירוני, בינעירוני, פקקים, כמה ק"מ ביום, יש ילדים קטנים או לא, כל דבר יכול לעזור לנו לעזור לך) ותחזור לפורום בערך פעם ביום כדי לראות תגובות של אנשים או שאלות שהופנו אליך.

וברוך הבא לפורום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

GhostBuster תודה רבה על תגובתך!

אז על מנת לקבל קצת יותר מיקוד (גם עבורי :)).

עד היום הסתפקתי בסוויפט 2008 שעשתה 8000 קילמוטר בשנה וכנראה שכך גם האוטו הבא יעשה.

זה רכב שני בבית (הראשון זה מאזדה 5 בליסינג) והוא בעיקר לנסיעות עירוניות קצרות בית - עבודה. פעם בשבוע בינערוניות.

יש לי 3 ילדים קטנים אבל נדיר שאני לוקח את כולם באוטו אם בכלל (אולי לחוג \ חבר רחוק)

בסדר עדיפויות שלי זה קודם נוחות נהיגה. הייתי חושב על סיטרואן או צרפתיות אחרות אילולא סיפורי הזוועה שאני שומע מאנשים קרובים אליי.

שני זה כסף - כמו מולכם מעדיף להתרחק מהמוסך ו\או טיפול יקרים, אך מצד שני אני נוהג מספר מועט של קילומטרים.

באותו נושא, אעדיף גם רכב שצורך פחות דלק ופחות מזהם.

מבחינת ביצועים אני לא צריך רכב יוצא דופן, אבל נהגתי בפוקוס החדשה והעגלה שבה הוציאה אותי מדעתי

ברור לי שאין רכב מושלם ושאחד בא על חשבון השני

תודה רבה!

פורסם

אפשר לבדוק את הסקודה אוקטביה 1.2 TSI אמביינטה שדי נוחה וחסכונית וגם פחות מזהמת

אם תרצה מנוע חזק יותר אז שווה לבדוק את הסקודה אוקטביה 1.8 160hp TSI אמביינטה שמאוד כיפית לנהיגה.

בהצלחה

• תוכן חדש...