Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי הרכיבים אכן ברמה גבוהה.

אך כמו שציינו לך פה שאפשר להשיגם במחירים זולים יותר, ועם אחריות לא פחות,

ולגבי העלות של ההתקנה זה נשמע לי דיי שחיטה...............

1500 שח עבור התקנה של הרכיבים הללו זה דיי מוגזם היתי אומר.

אני אישית בגלל האופי שלי, לא היתי מסוגל להתקין אצל מישהו שגונב אותי בצורה כזאתי, היתי מוצא דרך להפוך את הכסף לנזיל בכל מחיר !

גם אם זה היה עולה לי ב2000 שקל , העיקר שה2000 שקל האלו, לא ילכו לכיס שלו....

מאוד מצטער לשמוע על זה, חבל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אחי הרכיבים אכן ברמה גבוהה.

אך כמו שציינו לך פה שאפשר להשיגם במחירים זולים יותר, ועם אחריות לא פחות,

ולגבי העלות של ההתקנה זה נשמע לי דיי שחיטה...............

1500 שח עבור התקנה של הרכיבים הללו זה דיי מוגזם היתי אומר.

אני אישית בגלל האופי שלי, לא היתי מסוגל להתקין אצל מישהו שגונב אותי בצורה כזאתי, היתי מוצא דרך להפוך את הכסף לנזיל בכל מחיר !

גם אם זה היה עולה לי ב2000 שקל , העיקר שה2000 שקל האלו, לא ילכו לכיס שלו....

מאוד מצטער לשמוע על זה, חבל.

אני אנסה להשיג את הכסף נזיל בכל דרך אפשרית

נראה מה אפשר לעשות...

תודה רבה אחי !!!

ואם אני לא אצליח בכל מקרה יש לך מושג איזה מגברים כדאי לי לקנות ב 2000 שקל

Z1000 ו Q4000 של קאדנס יכולים לעשות את העבודה ? או משהו אחר?

פורסם

היתי ממליץ לך למכור את אחד הקומפוננטים, וכסף שתשיג ממנו

תצרף את ה2000 שח, תרכוש 6 על 9 אחורי, משהו זול, וביתר הכסף תביא שני מגברים של 4 יציאות.

מגבר אחד תעשה שני גישורים, לקומפוננט הקידמי שלך. (כמובן בתנאי שאתה יכול לעשות חיתוך זהה לשני הצדדים.)

ובמגבר השני, שני יציאות יפעילו את האחוריים, שישמעו נחמד, ושני יציאות בגישור לסאב.

לפי דעתי זאתי התמורה הכי מקסימלית מבחינת כוח לעומת הוצאה שתוכל לקבל

אך שוב, רצוי להפוך את הכסף לנזיל, העולם ייראה יותר טוב עם פחות כסף אצל רמאי שפל שכזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
היתי ממליץ לך למכור את אחד הקומפוננטים, וכסף שתשיג ממנו

תצרף את ה2000 שח, תרכוש 6 על 9 אחורי, משהו זול, וביתר הכסף תביא שני מגברים של 4 יציאות.

מגבר אחד תעשה שני גישורים, לקומפוננט הקידמי שלך. (כמובן בתנאי שאתה יכול לעשות חיתוך זהה לשני הצדדים.)

ובמגבר השני, שני יציאות יפעילו את האחוריים, שישמעו נחמד, ושני יציאות בגישור לסאב.

לפי דעתי זאתי התמורה הכי מקסימלית מבחינת כוח לעומת הוצאה שתוכל לקבל

אך שוב, רצוי להפוך את הכסף לנזיל, העולם ייראה יותר טוב עם פחות כסף אצל רמאי שפל שכזה.

לך תדע מי ייקנה וכמה אני אפסיד מזה לצערי :\

ואני יכול לקחת ממנו פיוניר 6X9 מאחורה ב 600 שקל 330 וואט

כדאי לעשות את זה ולחסוך 1000 שקל?

ולא כדאי לקחת את המגברים של קאדנס שאמרתי לך אחי?

או משהו של הייפוניקס דגם זאוס הכי טוב שלהם

הוא מוכר ב 4500 אלף שקל

שהוא אומר שיש לו 4 יציאות 100 וואט

ויציאה אחת למגבר 300 וואט

ואני אני ארכוש את זה?

ואכן גנב בן גנב... לצערי :\

נראה מה יהיה

ותודה :)

פורסם

לא, אל תרכוש ממנו את הקנווד.

לך תציע למכירה קומפוננט חדש, תגיד להם שזה עטוף עם אחריות מחנות X, תרשום בהודעות שהוא מוכר לך במחיר מופרז, ואתה מוכן להוריד 100-200 שקל , ומדובר בסט חדש לגמרי ללא שום שימוש אפילו לא של חצי דקה.

לא יהיה בעייתי מידי למכור סט שכזה, כי אחרי הכל, הוא ללא שימוש טוטאלי !

אני מאמין שאם תשקוד במשימה, אתה תצטרך למכור אותו במחיר ששווה לך !

ואז תוסיף את הכסף הזה, לעלות המגבר, ואז תוכל להביא לדוגמא

מגבר אחד של רוקפורד 301, שני גישורים ממנו לקומפוננט הקידמי שלך, ואם יישאר קצת כסף ל501, אז תחלק זוג יציאות לסאב, וזוג לאחוריים.

זאתי תמורה מאוד טובה לנצל את הרכיבים, אבל שוב אני חוזר על עצמי

לפי דעתי המטרה העיקרית, לא לתת לגנב להרוויח, גם אם זה יעלה לך את הכסף הזה. העיקר שלא יגיע אליו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לא, אל תרכוש ממנו את הקנווד.

לך תציע למכירה קומפוננט חדש, תגיד להם שזה עטוף עם אחריות מחנות X, תרשום בהודעות שהוא מוכר לך במחיר מופרז, ואתה מוכן להוריד 100-200 שקל , ומדובר בסט חדש לגמרי ללא שום שימוש אפילו לא של חצי דקה.

לא יהיה בעייתי מידי למכור סט שכזה, כי אחרי הכל, הוא ללא שימוש טוטאלי !

אני מאמין שאם תשקוד במשימה, אתה תצטרך למכור אותו במחיר ששווה לך !

ואז תוסיף את הכסף הזה, לעלות המגבר, ואז תוכל להביא לדוגמא

מגבר אחד של רוקפורד 301, שני גישורים ממנו לקומפוננט הקידמי שלך, ואם יישאר קצת כסף ל501, אז תחלק זוג יציאות לסאב, וזוג לאחוריים.

זאתי תמורה מאוד טובה לנצל את הרכיבים, אבל שוב אני חוזר על עצמי

לפי דעתי המטרה העיקרית, לא לתת לגנב להרוויח, גם אם זה יעלה לך את הכסף הזה. העיקר שלא יגיע אליו.

זה פיוניר אחי לא קנווד

והבעיה שהכל כבר יהיה מורכב ואני אהיה חייב מגבר בשביל ההרכבה

כי לא תהיה לי אפשרות אחרי זה להרכיב שוב

ואני סתם מבזבז את ההתקנה שהוא נותן לי ... יותר נכון לוקח כסף 1500

על החוטים והכל וההתקנה עצמה...

ככה שאני חייב מגברים בזמן שהוא מתקין :-(

ומה רע במגברים של CADANCE Q4000 ו Z1000?

פורסם

לי אין ניסיון איתם, אז לא אוכל להגיד אם הם שווים את המחיר או לא.

ואינך מבזבז את ההתקנה, אתה אומר לו תשים לי חיווט לשני מגברים, כל חיווט של מתח בעובי 8 GAUGE.

עם כבל REMOTE מהפאנל, ועם שני זוגות RCA מהפאנל, ותגיד לו שידאג שהם יהיו באיכות טובה, (RCA באיכות טובה לדחיית רעשים, הם שזורים, תגיד לו אתה מתעקש על שזירה מלאה)

אני לא יודע אם יש לו , אבל בשביל 1500 שח על ההתקנה, כדי מאוד שהוא ייבא אותם !

להתקין את המגבר, כשיש לך את כל החיווט מאחורה,

זה משחק ילדים, וכל אחד בפורום הזה ישמח לעזור לך ללא כל תשלום. (לפי מה שהבנתי, מגל, BLACKMAZDA)

;)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לי אין ניסיון איתם, אז לא אוכל להגיד אם הם שווים את המחיר או לא.

ואינך מבזבז את ההתקנה, אתה אומר לו תשים לי חיווט לשני מגברים, כל חיווט של מתח בעובי 8 GAUGE.

עם כבל REMOTE מהפאנל, ועם שני זוגות RCA מהפאנל, ותגיד לו שידאג שהם יהיו באיכות טובה, (RCA באיכות טובה לדחיית רעשים, הם שזורים, תגיד לו אתה מתעקש על שזירה מלאה)

אני לא יודע אם יש לו , אבל בשביל 1500 שח על ההתקנה, כדי מאוד שהוא ייבא אותם !

להתקין את המגבר, כשיש לך את כל החיווט מאחורה,

זה משחק ילדים, וכל אחד בפורום הזה ישמח לעזור לך ללא כל תשלום. (לפי מה שהבנתי, מגל, BLACKMAZDA)

;)

וואלה אתה תותח אחי :-)

תודה על הכל הכל

על כל התשובות שסיפקת לי

אתה 10 !!!

פורסם

שמח לעזור להתגבר על מתקין גנב, זה באמת זנותי,

אין לי בעיה עם מתקינים שמתקיימים ממכירת ציוד, וכמובן שאין לי בעיה עם מתקינים שעושים עבודות ראויות לשבח..

(כמו רדיו השרון שאני מכיר)

ופה מדובר על סכומי עתק!

אבל צריך שהעמלה תהייה תואמת לתמורה ! ואם זה לא המצב

אז שיירקב. ולגבות 1500 שח על חיווט,והתקנה שלפי מה שאני מבין סטנדרטית לחלוטין. אז כדאי מאוד שזה יבוא עם יהלומים ואבנים יקרות!

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

באמת מריח מסריח ... לדעתי אני מכיר את המתקינים הללו (לא אנקוב בשמם)

אך הם ממוקמים בפ"ת נכון?? לא SOUND-FX !!

עלו כאן כמה פעמים בעיות עם אספקת המוצרים שלהם..

היו שטענו שניסו "לדחוף" להם מוצר אחר ממה שרכשו.. בטענה שאין במלאי...

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי ,

הוא לא מדבר על מי שאתה חושב (אני יודע על מה אתה מדבר) אלא על קומפוננט ברמת גן. הוא המתקין היחידי המורשה להתקנת איתוראן ב BMW והוא מתאים את המחירים ללקוחות הרגילים שלו - אנשים שלא ממש יודעים מחירים ועוד כמה מאות או אלפי שקלים לא יפריעו להם.

Leon Cupra 2009

פורסם
שלומי ,

הוא לא מדבר על מי שאתה חושב (אני יודע על מה אתה מדבר) אלא על קומפוננט ברמת גן. הוא המתקין היחידי המורשה להתקנת איתוראן ב BMW והוא מתאים את המחירים ללקוחות הרגילים שלו - אנשים שלא ממש יודעים מחירים ועוד כמה מאות או אלפי שקלים לא יפריעו להם.

קלעת בומבה

פורסם

תמיר, כניראה לא הבנת נכון.. זה לא פשע

הוא לא דיבר על סכום סימלי, הוא דיבר על תמורה הגונה

:)

ופוקו, זה נשמע כאילו אתה מכיר את הבחור, האם המחירים שלו מצדיקים את רמת העבודה שלו ?

או שהמחירים אכן, רק בגלל לקוחות הBMW , ואין שום הצדקה בינם לבין העבודה שלו?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ופוקו, זה נשמע כאילו אתה מכיר את הבחור, האם המחירים שלו מצדיקים את רמת העבודה שלו ?

או שהמחירים אכן, רק בגלל לקוחות הBMW , ואין שום הצדקה בינם לבין העבודה שלו?

אנחנו משווקים גם הרבה לחנויות ועל כן אני מכיר את רוב בעלי החנויות הגדולות בארץ , חיים ביניהם.

לגבי איכויות של מתקינים אחרים , אני לא אוהב להגיב , לא נראה לי שזה במקום.

עם זאת , חשוב לציין שמחירי ההתקנה אצלו גבוהים בגלל שרוב היום הוא מתקין ברכבי יוקרה (בעיקר מיגון) והתקנה ברכבים אלו תמיד תהיה יקרה משמעותית הן בגלל מורכבות העבודה והן בגלל מרכיב הסיכון (פלסטיק שבור בסדרה 7 חדשה עולה כמו פיאט פונטו שלמה).

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...