Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. שואל בשם חבר. אמא שלו דרסה כלב. עצרה בצד בדקה שהכל תקין ברכב חיצונית + שאין נורות דלוקות ונסעה לשלום.

לאחר כ-15 ק"מ נדלקו המנורות שמשביתות שמחות. היא עצרה את הרכב והוא נלקח למוסך. קביעתו של המוסך היא כי המנוע נהרס ועלות מנוע חדש היא 3500 שקל מנוע +1500 עבודה + 900 מע"מ. סה"כ נזק כמעט 6000 שקל. החברת ביטוח לא מוכנה לשלם את עלות התיקון. האם היא צריכה בכלל לשלם ? האמא מעוניינת להחליף מנוע ואז לתבוע את הביטוח. יש לה סיכוי ? האם המחיר שביקשו הוא מחיר הוגן? הרכב זה יונדאי שנת I30 2007. יש לציין שאין לאמא מושג איזה מנוע מביאים לה - חדש/יבוא/משומש/משופץ . אפילו אם ישימו לה שם מנוע של טנק מרכבה סימן 4 והרכב יסע תקין היא תהיה מרוצה .

יש עצות חברים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אם היא יודעת למי הכלב שייך ואם הכלב שוטט חופשי וללא השגחה, למיטב הבנתי בעליו נושאים באחריות על הנזק שנגרם לה.

אין לה שמץ של מי הכלב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש לה ביטוח מקיף?

בהנחה שיש לה ביטוח מקיף, מה הסיבה שהחברת ביטוח דוחה אותה, שהרי לשם כך קיים ביטוח מקיף.

אם אין לה ביטוח מקיף, ברור למה החברת ביטוח לא רוצה לשלם.

פורסם
יש לציין שאין לאמא מושג איזה מנוע מביאים לה - חדש/יבוא/משומש/משופץ

אם נסתמך על המחיר, ככל הנראה משופץ/פירוק. אין מצב שמנוע חדש ל I30 עולה רק 3,500 ש"ח.

פורסם

טוב חברים מסתבר שמה שאמר לי החבר הגאון שלי זה בהסתמך על השמאי שבדק את הרכב . הוא העלה סברה שהביטוח ינסו להתחמק מתשלום בטענה שהמנורות כבר היו דלוקות לפני. הם לא דיברו עם החברת ביטוח עדיין. בכל מקרה אעדכן מחר . סליחה על ההטרדה לשווא.

פורסם

באסה על הכלב.

לגבי הביטוח, זה נשמע לי מוזר מאוד!

לפני שנתיים או פחות, אבא שלי, עם רכב של 15K שח, בחודש אחרון לביטוח המקיף, פגע בשועל שקפץ לו לכביש.

הנזק היה 2000 שח במוסך הסדר (תאכלס זה מוסך איכותי ויקר יחסית!), הלך טמבון+פ.ערפל+וונטות.

בגלל זה זה נשמע לי מוזר.

חוץ מזה, בשביל מה יש ביטוח, אם מחר חס וחלילה הרכב נכנס בקיר ומוגדר טוטאלוסט, הביטוח יכול בכלל לסרב?

• ספונסר פורום
פורסם
טוב חברים מסתבר שמה שאמר לי החבר הגאון שלי זה בהסתמך על השמאי שבדק את הרכב . הוא העלה סברה שהביטוח ינסו התחמק מתשלום בטענה שהמנורות כבר היו דלוקות לפני. הם לא דיברו עם החברת ביטוח עדיין.בכל

חמקרה אעדכן מחר . סליחה על ההטרדה לשווא.

חברת הביטוח צריכה להכיר בתיקון הנזק במקרה של ביטוח מקיף לרכב ,צור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך יותר .0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...