Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה :סובארו ג'סטי]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ראיתי היום סובארו ג'סטי למכירה,האוטו עמד בשנה וחצי האחרונות לדברי הבעלים ואין לו טסט,הבעלים,שנשמע די אמין אומר שהוא החליף למנוע 1200 ושיש לו את כל הניירות אבל בגלל שהוא לא עשה טסט אז כרגע ברישיון לא מעודכן המנוע החדש.

עכשיו,המחיר שהוא דורש על הרכב הוא 7000 במקום 13000 במחירון,הסיבה לירידה היא לטענתו :

1.האוטו היה בעברו רכב חברה.

2.עניין המנוע.

3.תיקוני פחחות לא רציניים.

4.טסט.

שאלתי היא,מה עלי לדרוש ממנו בכדי לדעת שעניין המנוע אכן חוקי ? אני רוצה לקחת את האוטו לפחח שייתן לי הצעת מחיר ושייבדוק שאסי וכו'.ורק אחר מכן לבדיקה.

איזה ניירות אני צריך בשביל כל הפרוצדורה של החלפת המנוע,ומה המחיר של כל העניין ? (בל נשכח שהאוטו עומד גם בלי טסט כבר שנה וחצי..)

תודה רבה למי שמבין,זה ממש חשוב לי.

אסף

עוד שאלה, האם ישנה איזושהי בעיה בהחלפת המנוע מ1000 ל1200? האם המכלולים של ה1000 תומכים בכל העניין ? הוא אמר לי שגם כל מערכת הקירור הוחלפה ושלאוטו יש מזגן.

..only the good die young..

פורסם

אתה גם ככה לא יכול להעביר בעלות ללא טסט בתוקף...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...