Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי subaru grand leone 1994 שקניתי לפני שבוע, צריכה טסט, וביטוח, ואחרי כך אני צריך לשים בה מערכת.

אני לא רוצה מה שהוא גבוה וסאבים גדולים וכל הסיבוך הזה כמו הרבה בחורים שאני מקיר, אני רוצה מה שהוא שיהיה 1500 ל 2000 שקל לא יותר, אבל צריך שיהיה לה קול לא כלכך גבוה אבל קול איכותי מאוד טוב לאוזניים ולא כואב לראש (אני מחפש איכות יותר מגובה וגודל המערכת).

שאלה בצד, שמעתי שיש מה שהוא קוראים לו קומפוננטים רמקולים שבאים ביחד מה זה בדיוק והאם יהיו טובים למה שאני מבקש (אני מקווה שהמערכת תהיה עם קול של סאב אפילו קטן אבל יש גם טויטרים), גם תאמרו לי על המגבר, רדיו-דיסק ואולי אם אני צריך קבל ?

פורסם

2000 ש"ח זה לא תקציב גדול אבל אפשרי לעבוד עם זה, אם תיהיה פתוח למוצרים יד שניה.

איזה HU יש לך כרגע שם?

איכותי ועוצמתי זה עיניין יחסי - סט קומפוננט הכי פשוט יהיה הרבה יותר איכותי מרמקולים מקוריים ופשוטים שבאים עם הרכב מהמפעל.

אם אתה רוצה גם סאב תיהיה חייב מגבר, ובתקציב שנתת האופציה הכי טובה תיהיה מגבר 4 ערוצים,

סאב אני הייתי מציע 10" בתיבה אטומה קטנה.

HU חשוב לדעת מה יש לך כרגע אולי הוא יספיק למערכת בסיסית.

קבל - מיותר

פורסם

בסדר אז אני חושב כך אני קונה CS3196 JBL רמקולים טובים לשים אחורה ברכב וגם קומפוננט GTO6507 JBL לשים קדימה בדלת אז השאלה בו איזה כוח או ערוצים אני צריך למגבר ו ל HU אני יכול לחפש מה שהוא יד שניה מחברים שלי אבל עדיין מעונין לקנות הרמקולים האלה מחנות והנה כמה פרטים עליהם

מותג:CS3196 JBL

סוג הרמקולים:זוג רמקולים

גודל: 6X9

WAY: 3

הספק: 210

הספק אפקטיבי: 70

מותג:GTO6507 JBL

סוג הרמקולים:קומפוננט

גודל: 6.5 אינטש

WAY: 2

הספק: 210

הספק אפקטיבי: 70