Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפל לי עץ על האוטו. מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שעה שמעתי רעש מוזר מהחלון. אני יוצא ורואה שעץ מהגינה שלי קרס בדיוק על הרכב שלי :cry:

9625923017_5b2a4a8d1f_h.jpg

מה עושים? הביטוח לא עונה. העירייה אמרה שתשלח צוות שיפנה את זה. כמובן צילמתי מכל הזוויות.

יש טיפים?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

איזה מבאס :/

נראלי תביעה מול העירייה + ליידע את הביטוח.

אם אני לא טועה זה נכנס תחת נזקי טבע, והעירייה מבוטחת בעיניינים כאלה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם העץ הוא בגינה פרטית (כפי שניתן להבין), אז אין מה לתבוע את העירייה - תביעה עצמית. אם יש לך ביטוח לבית, אולי כדאי לתבוע את הפוליסה של הבית ולא את הפוליסה של הרכב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין לי ביטוח בבית. יש מצב שהפוליסה של הרכב תתנער כי זה נזקי טבע?

BMW E92 8)

פורסם
אם העץ הוא בגינה פרטית (כפי שניתן להבין), אז אין מה לתבוע את העירייה - תביעה עצמית. אם יש לך ביטוח לבית, אולי כדאי לתבוע את הפוליסה של הבית ולא את הפוליסה של הרכב.

יש לי שאלה. אם עץ מגינה פרטית של שכן שלי נופל על הרכב שלי, את הנזקים אני תובע ממנו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חיובי, במידה ואין לה ביטוחצד ג' למבנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש לי שאלה. אם עץ מגינה פרטית של שכן שלי נופל על הרכב שלי, את הנזקים אני תובע ממנו?

בדיוק.

לגבי פותח השרשור, אם העץ נמצא בגינה הפרטית שלך העירייה לא תכסה שום נזק. אתה היית צריך לצפות את זה שהעץ עלול לקרוס

ולהוריד את העץ. אבל אם יש לך ביטוח מקיף לדעתי אתה מכוסה.

פורסם

העץ מהגינה שלי כמו שציינתי. העירייה שלחה בחור שניסר חתיכות והוצאתי את הרכב ברוורס שכולו שריטות + פגיעה אחת בגג (שקע עם שריטה ארוכה).

הבחור מהעירייה אומר שמכיוון שהעץ בגינה שלי העירייה לא אחראית, ואני צריך לתבוע את הביטוח שלי.

BMW E92 8)

פורסם

יש לך מזל בעניין הזה, לך תדע אם זה יהיה קורה לעובר אורח או לבן אדם אחר שהיה מחנה שם את הרכב. בהחלט לא נעים בשבילך.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

עושים סלט צנוברים, עוף בצנוברים, ריבת צנוברים, או סתם צלוחית צנוברים לשבת. אפשר לקלות אבל לא חובה!

קשה לצפות דברים כאלה, דווקא הצל מזמין וזה עץ שלא גורם נזקים לרכב בד"כ (יש שרף, אבל לא הרבה. בכל מקרה זה לא פיקוס).

משתתף בצערך!

פורסם
אין לי ביטוח בבית.

יש לך מזל בעניין הזה, לך תדע אם זה יהיה קורה לעובר אורח או לבן אדם אחר שהיה מחנה שם את הרכב. בהחלט לא נעים בשבילך.

רוץ ביום א' ובטח את הדירה, כולל הגינה. נכון שאת הנזק של הבוקר יהיה עליך לשלם מכיסך (או ביטוח הרכב שלך, עלכל הכרוך בכך, אבל אתה חשוף לתביעות לנזקים אחרים הרבה יותר גדולים ולתביעות הרבה יותר חמורות. המנעות מביטוח הדירה על תכולתה היא קמצנות לא חכמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...