Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סמל מקורי של הונדה, הבעיה שהוא לא מתאים למודל הרכב שלי, כי במודל שלי הסמל אמור להיות עם קצת בשיפוע.

בעבר גם כן השגתי אותו סמל מקורי אך שוב לא לאותו מודל שלי, גם שם הוא היה ישר ולא בשיפוע

אז חיממתי אותו קצת ואז ניסיתי לכופף אותו, אך הוא נשבר לי בחלק העליון.

בכל זאת כן הצלחתי לכופף את הסמל למרות שהוא נשבר בחלק העליון , הדבקתי אחריזה את החתיכה שנשברה, ולאחר זמן קצת גם החלק השבור נפל ונעלם.

אשמח לעצות איך לעשות זאת נכון, אך לכופף את החלק בצורה כזאת שלא ישבר ולא יקבל נזק, יש למישהו רעיון?

1beu.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

איך חיממת אותו?

נסה עם פן ותעבוד עם כפפות אחר כך כדי לא לקבל כוויה

כמובן לא להפעיל יותר מידי כוח

תעקם קצת ותחמם שוב

תחזור על הפעולה כמה פעמים

פורסם

את האמת גם אני הייתי באותה בעיה, הבאתי סמל אבל הוא ישר ואצלי אמור להיות בשיפוע, השארתי אותו ישר, פשוט בקטע התחתון שלא כזה רואים שמתי סיליקון שקוף מלמטה... סמתי גם תאורה :) בלחיצת ברקס נדלק...

תוצאה: 998702_535969436451878_268980142_n.png

פורסם
איך חיממת אותו?

נסה עם פן ותעבוד עם כפפות אחר כך כדי לא לקבל כוויה

כמובן לא להפעיל יותר מידי כוח

תעקם קצת ותחמם שוב

תחזור על הפעולה כמה פעמים

רעיון מצוין עם פן, לא חשבתי על זה, ויש לאמא שלי פן יחסית חזק כמו שיש אצל ספרים.

אני אנסה לכופף אותו ויעזר בכפפות נגד חום, תודה.

פורסם

תנור אפייה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תנור אפייה

גם חשבתי על זה אך נשמע קצת לא בטוח.

פעם אחרונה שניסיתי לכופף סמל, עשיתי את זה בתוך פינג'ן עם מיים חמים (לא רותתחים) ואז הורדתי אותו על מגבת וניסיתי לכופף

אך לא הלך בקלות אז הפעלתי קצת כוח ונשבר החלק העליון.

בכל מקרה הצעתי החלפה על הסמל אולי למישהו יש סמל שמתאים לשנים 96-00 ושצריך סמל שמתאים לשנים יותר מתקדמות ומוכן להחליף.

אם לא נמצא מישהו כזה, אז אני אנסה לכופף אותו בעצמי מקווה שעם פן זה באמת ילך יותר טוב.

זה הסמל שברשותי כרגע והוא מקורי, אם מישהו רואה אולי ומעוניין להחליף.

xdzj.jpg

פורסם

http://www.ebay.com/itm/1996-1997-1998-HONDA-CIVIC-4-DOOR-TRUNK-EMBLEM-LOGO-CHROME-/221274082394?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3384f68c5a&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/1992-98-HONDA-CIVIC-GRILLE-EMBLEM-OEM-92-93-94-95-96-97-/180551785760?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a09b99d20&vxp=mtr

נסה לחפש בAliexpress, Dealextreme ואיביי.

השתמש במילות החיפוש המופיעות בקישורים שצרפתי

אפשר למצוא ב10$ סמל מתאים, צריך זמן וסבלנות.

לדעתי האופציה של רכישה תהיה עדיפה על לנסות לעקום ולשבור את הסמל הנוכחי.

כדי למזער עלויות אתה יכול לנסות למכור את הסמל הנוכחי באיביי.

פורסם

אין לשנים האלה סמל במחיר של פחות מי 100 שקל, אני גם לא יודע אם זה מתאים, בתמונות לא רואים אם יש שיפוע או לא

מדובר על סמל אחורי, לא קידמי, כי לקידמי אין בעיה של שיפוע רק מאחורה זה צריך להיות מכופף קצת.

פורסם

הכי זול שמצאתי זזה ושם רשום בברור שזה לאחורה של האוטו

http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Honda-96-98-Civic-4-Door-Sedan-EX-LX-GX-DX-Rear-H-Emblem-Badge-SR3-/380646083609

ומצאתי עוד משהו נחמד למרות שבתמונה לא מובן בידיוק איך זה ניראה

עריכה: מצאתי קצת יותר זול, למרות שניראה לי עדיף לנסות לכופף את הסמל שכבר יש לי, גם ככה הוא לא מתאים לרכב אז אם ישבר אני לא יפסיד שום דבר.

פורסם
את האמת גם אני הייתי באותה בעיה, הבאתי סמל אבל הוא ישר ואצלי אמור להיות בשיפוע, השארתי אותו ישר, פשוט בקטע התחתון שלא כזה רואים שמתי סיליקון שקוף מלמטה... סמתי גם תאורה :) בלחיצת ברקס נדלק...

תוצאה: 998702_535969436451878_268980142_n.png

חייב לדעת- איך עשית את האור בסמל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
(איזה מעצבן עניין העריכה המוגבל בזמן)

לא רשום איזה גודל הוא, וזה עוד משומש, ניראה לי אני אלך על המדבקה, אם לא ילך לי עם כיפוף הסמל

זה הכי זול, אבל הוא ניראה קטן כזה מעפן

אם אתה לא מוצא אחד מתאים כבר הרבה זמן, אולי זה סימן שצריך לעשות החלקת סמלים :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...