Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו b4 2009 בעיית גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

בראשותי סובארו b4 שנת 2009 גיר טיפטרוניק עם 87000 ק״מ.

לאחרונה נצפתה תופעה מוזרה.

לעיתים במהירויות נמוכות בעת האטה ברמזור מורגשת מן מכה כזאת כהילו נזרק הקלאץ למרות שזה אוטומט.

כנ״ל בתחילת נסיעה.

חשוב לציין כי הוחלף שמן גיר ב- 60000 וכעת הוא על מפלס תקין.

הדבר הנל קורה בדר״כ בנסיעות בעיר ובנסיעות מחוץ לעיר הכל חלק ותקין.

אשמח עם תעזרו לי ותתנו לי טיפ ממה הדבר יכול לנבוע.

תודה רבה לכם מראש על התגובה.

פורסם

יש לי B4 שנת 2006, והתופעה שאתה מדבר עליה מוכרת גם לי. אצלי לפעמים זה קורה בין הילוך 2 ל 3, תוך כדי נסיעה איטית בתוך העיר. בלחיצות יותר אגרסביות, התופעה נעלמת.

לפעמים זה גם קורה בהורדת הילוך כשהרכב ׳בגלישה׳ בלי לחיצה על הברקס או לחיצה מאוד עדינה.

במוסך מורשה אמרו לי שזה דבר תקין והם לא רואים בעיות גם בתושבות.

מהאינטרנט מצאתי, שלחלק מתיבות ההילוכים של סובארו יש מה שנקרה ׳רצועת בלימה׳ שנמתחת עם הזמן ולכן יש את המכות בגיר. לא הצלחתי למצוא בדיוק באיזה דגמים של תיבות יש אותה ובאילו כבר אין. כל מקרה, הרבה סימפטומים דומים נפתרו שמתחו נכון את אותה רצועת הבלימה בגיר.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

תודה על התגובה.

מה זאת אומרת מתחו את הרצועה? מה המחיר.

האם אמרו לך שזה גורם לנזק לטווח ארוך?

האם יש טעם לסדר את זה?

פורסם

כל המידע לגבי הרצועה זה מפורום סובארו. עדיין לא שאלתי במורשה לגבי אותה רצועת בלימה, ולכן אני לא יודע מה עלות הכיוון שלה. יותר מזה, מאותו הפורום, הבנתי שהרצועה ודאי היית קיימת בדגמים ישנים יותר, ולא בטוח שבתיבות שלנו היא בכלל קיימת.

אנשים שהתלוננו על אותם בעיות של מכות בגיר בבלימה ובהאצה, והמליצו להם לכוון את הרצועה הזאת. זה בעצם בורג עם אום נעילה, שצריך לסובב אותו בהתאם לבלאי התיבה.

אחרי הכיוון הזה, הרוב טוענים שהמכות נעלמו.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם
שלום רב לכולם,

בראשותי סובארו b4 שנת 2009 גיר טיפטרוניק עם 87000 ק״מ.

לאחרונה נצפתה תופעה מוזרה.

לעיתים במהירויות נמוכות בעת האטה ברמזור מורגשת מן מכה כזאת כהילו נזרק הקלאץ למרות שזה אוטומט.

כנ״ל בתחילת נסיעה.

חשוב לציין כי הוחלף שמן גיר ב- 60000 וכעת הוא על מפלס תקין.

הדבר הנל קורה בדר״כ בנסיעות בעיר ובנסיעות מחוץ לעיר הכל חלק ותקין.

אשמח עם תעזרו לי ותתנו לי טיפ ממה הדבר יכול לנבוע.

תודה רבה לכם מראש על התגובה.

שלום דן

לא ניתן לדעת ממה זה נובע מבלי לבדוק יכול להיות שהיא נובעת מתקלה מכאנית או עדכון גרסה במחשב.

אני ממליץ להיכנס למרכז שרות מורשה לאבחון התקלה.

עדכן אותי בהודעה פרטית או כאן אם יש שאלות נוספות ואשמח לעזור

אייל מסובארו

פורסם

נדלקה תקלת גיר והקרוס קונטרול איב אב ,אז נסעתי אליהם הם איפסו תקלות ועידכנו גירסה ולא אמרו איזה.

לאחר שהם עשו זאת התקלה נעלמה ונסעתי עד עכשיו והכל היה תקין (כ 10 אלף ק״מ).

• תוכן חדש...