Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז אחרי שטעיתי בגדול בבחירת הרכבים הראשונים שלי (הונדה סיוויק 95 ולאחר מכן פיג'ו 307 2003)

אני מחפש להשתדרג והפעם לרכב שיחזיק מעמד 3 שנים + לפני שיתחילו התקלות (ואני מתחזק רכבים לא רע!).

תקציב: עד 40,000 ש"ח.

גודל: עדיפות למיני, לא חובה.

תיבת הילוכים: עדיף אוטומטי, אפשר להסתדר עם ידני.

מאפיינים חשובים: חסכוני יחסית בדלק, אמינות מוכחת של הדגם.

מעדיף להתרחק מ: צרפתיות (!), רכבי פוזה, רכבים בעלי מערכות חשמל מתוחכמות, עלויות החזקה גבוהות.

מה דעתכם?

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

מיצובישי לנסר קלאסיק, בתקציב שלך ייכנסו מודלים 06-08

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוקי, תודה רבה! :)

ראיתי ביד 2 גם מאזדה 3 מודלים 2006-2008

ומה עם קצת רכבי מיני?

(מיקרה, i10, יאריס, סיריון וכו')

פורסם

בקטגוריית המיני כדאי לבדוק את הפיאט פנדה שדי אמינה וחסכונית (שנתון 2009) שתיכנס בתקציב ,אם תרצה מקטגוריית הסופר מיני

אז תוכל למצוא דייהטסו סיריון (שנתון 2007) שגם תתאים לדרישותיך.

בהצלחה

פורסם

בתור אחד שרכב לפני חודש וחצי סיריון 2008 , אני יכול לומר לך שבגדול אני ממש מרוצה ..

למצוא רכב שמור זאת לא בעייה בכלל בגלל שהשוק מוצף בסיריונים אז מצאתי אחת שמורה מאוד . במחיר אטרקטיבי .

יכול לומר לך אני נוסע כל יום מראשוןלציון - רמת גן - ואז לימודים בתל אביב . הרכב צורך 1 ל 15 .

מבחינת אבזור על הפנים מבחינת נסיעה נחמד לא יותר ... אבל מאחורה הוא מרווח מאוד וגם מקדימה יש המון תאים לאחסן דברים .

אם אתה מחפש משהו אמין חסכוני + מרווח ( יחסית לקטגוריה שלו ) זה הרכב לפי דעתי . ( כמובן שבגרסאת האוטומט אני מדבר )

פורסם

תודה רבה על התגובות אנשים !

שאלה לגבי הסיריון,

הבנתי שדיהטסו ויתרו על השוק הישראלי ושמעתי שתהיה לכך השפעה על הרכבים שכבר על הכביש (מבחינת מחירון וסחירות של הרכב) , יש מה לדאוג בהנחה שאני הולך על הסיריון?

פורסם

נהגתי על סיריון דרך רכב מהעבודה, מאוד מאוד ממליץ!

הוא נראה קטן, אבל מרווח מאוד, נעים לנהיגה, סביר בצריכת דלק ואמין

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

נראה לי כי מאזדה 3 לא מתאימה לפותח השירוש, לדעתי זה רכב שאוכל דלק בצורה משמעותית ממה שרוצה פותח השירורש.

עדיף כבר סיריון שתהיה זולה לאחזקה וצריכת דלק טוב מאוד יחסית למאזדה 3 (1.6).

סריון תפורה עליו.

המשך יום טוב.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

שוב תודה..

ואני מחדד נקודה שחשובה לי למומחים שאולי לא שמו לב,

הבנתי שדיהטסו עזבו את הארץ ושזה עומד להשפיע על הסחירות והמחירון של רכבי יד שניה שלהם,

יש בכך אמת?

• תוכן חדש...