Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 352
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליד איזה עיר זה צומת כנות? חיפשתי בגוגל והוא נותן לי צומת גנות :roll:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אני לא יודע כמה מהכותבים פה מאזור הדרום בגלל זה אולי אין הענות גדולה, לדעתי הכי הרבה כותבים פה באים מהצפון בכלל, אני מהמרכז ואם היה מפגש במרכז בטוח שהייתי בא.

פורסם
אני לא יודע כמה מהכותבים פה מאזור הדרום בגלל זה אולי אין הענות גדולה, לדעתי הכי הרבה כותבים פה באים מהצפון בכלל, אני מהמרכז ואם היה מפגש במרכז בטוח שהייתי בא.

אני מהמרכז ואני יודע שבמרכז יש היענות יותר גדולה. עכשיו לשנות את המקום ולעדכן את כל האנשים זה כרוך בזמן וגם לא בטוח שמי שנרשם למפגש באיזור הדרום יגיע למפגש באיזור המרכז. רוצה לנסות?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני מהמרכז ואני יודע שבמרכז יש היענות יותר גדולה. עכשיו לשנות את המקום ולעדכן את כל האנשים זה כרוך בזמן וגם לא בטוח שמי שנרשם למפגש באיזור הדרום יגיע למפגש באיזור המרכז. רוצה לנסות?

אני חלש בארגונים וגם מחלים על הדרך משפעת מעייפת, מבטיח שאם יהיה במרכז כמו באיצטדיון רצת גן או מקום בסגנון זהה אבוא, ואביא איתי את ה18 ליטר הניידים שלי לשטיפה בלחץ.

פורסם

תקשיבו אני בא מירושלים אז ככה שיש לי גם איזה נסיעה של שעה

אם כל אחד ירצה לעשות את זה מתחת הבית שלו אז יהיה פו בסוף עשרות מפגשים של יחידים:roll:

עד שלא החלטנו שעושים את זה בכנות כל אחד רצה מקום אחר ובתכלס לא קרה כלום...

מי שרוצה ויכול לעשות מאמץ שיגיע לכנות

וכשנראה מי באמת מגיע אז נוכל להחליט למפגש הבא איפה נעשה

ולא רק כמו הודעות אם זה היה שם או שם הייתי מגיע...

תמיד בהתחלה צריך להתאמץ

פורסם
תקשיבו אני בא מירושלים אז ככה שיש לי גם איזה נסיעה של שעה

אם כל אחד ירצה לעשות את זה מתחת הבית שלו אז יהיה פו בסוף עשרות מפגשים של יחידים:roll:

עד שלא החלטנו שעושים את זה בכנות כל אחד רצה מקום אחר ובתכלס לא קרה כלום...

מי שרוצה ויכול לעשות מאמץ שיגיע לכנות

וכשנראה מי באמת מגיע אז נוכל להחליט למפגש הבא איפה נעשה

ולא רק כמו הודעות אם זה היה שם או שם הייתי מגיע...

תמיד בהתחלה צריך להתאמץ

אני לרגע לא אמרתי שלא תקיימו שם מפגש, העלו שאלה למה אין הענות ועניתי את התשובה הרלוונטית לדעתי.

שיהיה אחלה מפגש ותעלו תמונות!

כאשר יהיה במרכז אבוא גם.

פורסם

אני מחזק את דבריו של יהודה, בואו נתאמץ,נגייס כמה שיותר לשישי ואז נתקדם משם עם תובנות חדשות,למפגשים אחרים!

מתן,אני מחכה לקיטור לריפוד שלי !

פורסם

ואני חוזר על המנטרה שלי בשרשור הזה,מי שרוצה להיפגש יגיע גם אם הוא גר באיזור המרכז או בירושלים או בצפון.

בואו נרתם כולנו יחד ונגיע למפגש בכנות,מפגש הבא יהיה באיזור המרכז.

shandor עשה מאמץ ותגיע, ועל הדרך אני הייתי מעוניין לראות את המיכל של ה18 ליטר. 8)

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

במפגש כזה יש לקבוע תאריך שיתאים לכולם,לשומרי השבת,שומרי החג וזה צריך להיות בהתרעה מספיק מוקדמת ואפשר גם לשתף את יבואני המוצרים שיבואו ככה לעשות תערוכה..

אני בעד מוצש 11.10.13

פורסם
במפגש כזה יש לקבוע תאריך שיתאים לכולם,לשומרי השבת,שומרי החג וזה צריך להיות בהתרעה מספיק מוקדמת ואפשר גם לשתף את יבואני המוצרים שיבואו ככה לעשות תערוכה..

אני בעד מוצש 11.10.13

בוקר טוב אליהו.

הכל נקבע מראש ואין הפתעות. תודה על ההעצות אבל קרא כמה דפים לאחור כדי שהיה לך רקע.

פורסם
ואני חוזר על המנטרה שלי בשרשור הזה,מי שרוצה להיפגש יגיע גם אם הוא גר באיזור המרכז או בירושלים או בצפון.

בואו נרתם כולנו יחד ונגיע למפגש בכנות,מפגש הבא יהיה באיזור המרכז.

shandor עשה מאמץ ותגיע, ועל הדרך אני הייתי מעוניין לראות את המיכל של ה18 ליטר. 8)

:mm_yeah:

• תוכן חדש...