Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי C quartz uk מהם לפני חודש ועדיין לא הגיע, שלחתי מייל עוד לא ענו לי

מישהו הצליח להזמין מהם משהו נוזלי? הבנתי שיש בעיות אבטחה לשילוח נוזלים שונים, מקווה שזה לא המקרה כי שם האוטם עלה 210 ש״ח כולל משלוח.

בפעמים האחרות שהזמנתי מהם, הכל הגיע חלק ומהר, בכל מקרה אם אקבל מייל אעדכן.

פורסם

בגלל כותרות כאלו אנשים מפחדים להזמין מחול.

כותרת רלוונטית תיהיה " בעיות משלוח בגין השירות הגרוע והבירוקרטיה של דואר ישראל".

בכל מקרה אני מציע ליצור קשר עם הנציג באתר dw, שם בדרכ המענה מיידי.

ואני גם מאמין שהמוצר יגיע בסופו של דבר.

החנות מאוד אמינה, אל תשכח ש 150 מגבות uber בקירוב הגיעו לארץ ולא נשמעה תלונה אחת.

בדרכ הבעיות נובעות לאחר שהחבילה מגיעה ארצה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כשהזמנתי את המגבות מהם לקח הרבה זמן עד שהן הגיעו, הן נתקעו בדואר ניסיתי ליצור קשר עם דואר ישראל והם אמרו שהחבליה בכלל לא הגיע לארץ (מה שלא נכון כי היה לי מספר מעקב בריטי שאמר שהחבילה הגיע לארץ בערך 3 ימים אחרי שביצעתי את ההזמנה) בסוף אחרי חודש בערך פתאום זה הגיע בלי התראה מוקדמת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חודש למשלוח מבריטניה זה באמת הרבה.

אתה צריך להכין את עצמך נפשית למצב שהחבילה יכול להיות לא תגיע.

תכין את עצמך נפשית גם כשתפנה לדואר, התשובה שלהם והאדישות כל כך ירגיזו אותך שתצטער שאין לך פח אתנול וגפרורים ביד (:

אני חוויתי מקרה דומה בו החבילה שהזמנתי גם מאתר בריטי הגיעה פגומה.... מה זה פגומה, אני עוד חולם על כדורי הפלסטיק שקיבלתי במקום החומרים שהזמנתי.

בגלל זה אני נוהג באופן שיטתי לשלם על משלוחים "מועדים" רק דרך פייפאל, לפחות מהם אני יכול לקבל פיצוי כספי על המקרה ופה אני כבר עונה על התגובות שיבואו...למרות שלא חקרתי לעומק היכן היתה התקלה ולא הולך להתחיל לחקור, זה ממש לא מתפקידי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

קובי המקרה שלך הוא באמת תעלומה, מישהו רצה להראות לך שהוא לקח לך את הדברים ולעצבן אותך.

יש לך מספר מעקב ? מה הוא אומר (כנאה שהחבילה כבר בארץ) צור קשר עם דואר ישראל בפייסבוק ביחד עם צילום מסך שמראה שהחבילה בישראל, לי זה עבד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חברים, קודם כל התרד לא נועד להפחיד, אישית הזמנתי המון מוצרים מחול, ומi4d כולל המגבות שהיו במבצע, והכל הגיע חלק. מה ששאלתי זה אם מישהו קיבל אוטמים מחול לאחרונה, כי קראתי שעקב תקנות אבטחה חדשות המון חברות שילוח לא שולחות יותר מוצרים שמכילים נוזלים דליקים, מכלי לחץ וכו, והמייל שקיבלתי עכשיו חיזק את מה שחששתי

I have now had a response from Royal Mail, they have intercepted your order from us and destroyed the parcel as the product was flammable. I am sorry this has taken so long and as you can appreciate, we are not happy as we are out of pocket. I will refund your card in full and we are sorry for any inconvenience caused.

Best Regards

Paul

I4detailing

פורסם

מוזר מאד,זה כנראה משהו חדש,זה רק מוכיח שאם באמת יש בעיה שתלויה בחנות,הם לוקחים אחריות בלי שום בעיה!.

הבעיה שבדרך כלל התקלה בדרך לא תלויה בהם..

פורסם

אז כדאי כעת לברר אם המוצר שאני רוצה להזמין דליק...

מישהו יודע אם זה דליק:

CarPro Iron X Cherry 500ml with spray head

?

• תוכן חדש...