Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15k

yarok1913
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואחים שלי רוצים לקנות רכב ישן יחסית באיזור שנת 2000-2005 (אני ואחותי בני 18 ואחי בן 20.5), רכב זמני שלא יגרום לנו להיות כל שני וחמישי במוסך וישמש אותנו בעיקר לנסיעות קצרות .

-שיהיה אמין

-חסכן בדלק

-רכב לא קטן מדי סטייל פיאט פונטו/יונדאי גטס(אני ואחי 1.90 כל אחד)

-עדיפות לאוטומט אבל גם ידני זה בסדר

התקציב הוא עד 15 אלף..

הצעות ? תודה לעוזרים

פורסם

הייתי הולך על קורולה .. אמנם תירד קצת במודל אבל הוא אוטומטי , מרווח , חסכוני , זול .. בקיצור הוא עונה לכל דרישותיך

תחפש אחת שמורה מודל 96-97

פורסם

אם אתם מוכנים להתפשר על החיסכון בדלק הייתי ממליץ על מיצובישי קריזמה 01-03 בערך במחירים שלכם

אפשרות נוספת היא שתרדו קצת בשנתון ותמצאו הונדה סיוויק נחמדה במחיר טוב.

8)
פורסם

קנו רנו מגאן דור ראשון 2001 עד 2003.

דאגו לאתר מכונית שמורה ומטופלת (עדיפות לכזו שטופלה במוסכי הרשת של קראסו) ותהנו ממנה מאוד.

יש היצע גדול בשוק, קשה למכור אותה, אבל מכונית שמורה כזו היא הקניה הטובה ביותר בימינו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...