Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ילד נשאר ילד

שיתקן ואז תשמע כמה הוא דורש.

דורש בסכום שאמר לכם שלמו, גם ידרוש עוד 100 ש"ח שלמו.

לגבי ביטוח

תביעה תוך 3 שנים היא רק בינך לבין הביטוח שלך. צד ג' יכול לתבוע אותך תוך 7 שנים.

מה הכוונה במשפט " ילד נשאר ילד " ? לא פעלתי בילדותיות, לא ברחתי , לא התחמקתי מאשמה, למה הזלזול הזה?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי לא שמת לב, אבל כתבתי שצילמתי את הנזק ישר אחרי התאונה ויש לי את התאריכים והכל, בנוסף יום לאחר מכן הלכתי לצלם שוב פעם ( הפעם באור יום, התאונה הייתה בלילה ) .

בקטע של הדרישה ממנו , הוא עוד לא אמר סכום, הוא רשם שהוא יטפל בנושא בסוף החודש, אני מתלבט אם לדבר איתו כרגע ולסגור איתו על מחיר מראש שאני מוכן לשלם או לתת לו לטפל ולראות כמה הוא מבקש ואם זה אותו הסכום שהוא דרש פעם שעברה (300-400 שקלים )

מה ההתלבטות? שלם לו מייד את מה שביקש. מחר הוא ילך לפחח שיגלה שמתחת לפגוש האלסטי נגרם נזק נסתר ועלות התיקון הלגיטימית תהפוך להיות ממאות שקלים לאלפים.

עדיין מתלבט?

ארז רונן

פורסם
מה הכוונה במשפט " ילד נשאר ילד " ? לא פעלתי בילדותיות, לא ברחתי , לא התחמקתי מאשמה, למה הזלזול הזה?

ישה התכוון, שגבר היה מקבל החלטה לסגור את העניין כמה שיותר מהר. ילד עדיין מחכה לנסים.

ארז רונן

פורסם
מה ההתלבטות? שלם לו מייד את מה שביקש. מחר הוא ילך לפחח שיגלה שמתחת לפגוש האלסטי נגרם נזק נסתר ועלות התיקון הלגיטימית תהפוך להיות ממאות שקלים לאלפים.

עדיין מתלבט?

הארת את עייני, אעדכן את אבא שלי ונראה מה יתקדם!

תודה,

אופיר

עריכה : שחכתי לציין, הוא כבר היה אצל הפחח בפעם הקודמת, הערכת הפחח הייתה 300-400 שקל, אז מה דעתך ? להתקשר מחר ולדבר איתו על המחיר או לתת לו ללכת לתקן ואז לדבר איתו?

פורסם
ישה התכוון, שגבר היה מקבל החלטה לסגור את העניין כמה שיותר מהר. ילד עדיין מחכה לנסים.

לפני 5 חודשים קיבלתי החלטה לסגור את העיניין כמה שיותר מהר, זה שהוא התעכב זה לא בעיה שלי.

בנוסף אם " ישה " באמת התכוון לזה, אז תודה רבה אבל וואלה אני לא צריך ממנו שום הסבר ולימוד על איך להיות " גבר " לפי דרכו.

פורסם

ישה יפרש את ישה ברשותך

פגעת בבן אדם שהלך לפחח ובא אליך בדרישה של 300-400 ש"ח ולא 3000-4000 ש"ח.

נקודה לזכותו.

לא תיקן כי אימו חולה סביר ויכול לקרות לכל אחד.

ועכשיו הוא חזר אליכם והודיע לכם שהוא יתקן זאת בסוף החודש.

ואתם מריצים סרטים שהוא ינסה להלביש עליכם תיקונים נוספים ועוד, בלי כל ביסוס. ומה אנחנו אשמים שאימו חולה

ואז

מגיעים להחלטה , שילך לכל הרוחות ואם הוא רוצה שיתבע אותנו.

זאת התנהגות ילדותית מבחינתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כיוון שהסיפור לא מסתכם בסכומים גדולים,אני מצטרף לדעה פה לשלם,שיחתום לך על טופס שאין לא טענות כלפיך,הוא מרוצה,ואתה גם עם לב שקט לפני החגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ישה יפרש את ישה ברשותך

נקודה לזכותו.

ואתם מריצים סרטים שהוא ינסה להלביש עליכם תיקונים נוספים ועוד, בלי כל ביסוס. ומה אנחנו אשמים שאימו חולה

ואז

שטויות. אתה בטח בילית את השנים האחרונות שלך בגן עדן, כי פה זה ממש לא ככה.

אם נדבר גלויות, אין לי מושג מה קרה בינו לבין הבחור עם האאודי, אבל זה נשמע נורא חשוד. עם כל הכבוד לאמא (שתיהיה בריאה בעזרת ה') לחזור אחרי 5 חודש תמיד תמיד ידליק נורה אדומה.

זאת לא התנהגות ילדותית, זאת התנהגות ריאלית. כל אדם באשר הוא היה מתנהג ככה. גם אם אני הייתי דופק למישהו את הרכב, הייתי מציע לו לתקן והוא היה חוזר אלי אחרי 3 שנים ואומר לי שהוא מוכן לתיקון, לפני שהייתי יודע מי מה ומו, הייתי חושב ושואל את עצמי מה קרה שם.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם
ישה יפרש את ישה ברשותך

נקודה לזכותו.

ואז

אופיר יפרש את ישה שפירש את ישה ברשות אופיר :

א. זה שהבן אדם ביקש 300-400 שקל ולא 3000-4000 זאת לא נקודה לזכותו בשום מצב, זוהי המציאות וזהו סכום התיקון האמיתי, זה לא שהוא ויתר לי על חלק מסכום התיקון כי הוא ריחם עליי או משהו כזה.

ב. הבן אדם חזר אליי לאחר חמישה חודשים, כפי שאתה יודע ( או בעצם לא יודע אז תן לי להאיר את עינייך ) אנחנו לא חיים בגן אדם, יש בעולם המון רמאים ונוכלים למניהם, לא אמרתי שאני לא רוצה לשלם לו ושאני רוצה להסיר אחריות ממני, אמרתי שזה נראה לי חשוד שפתאום לאחר חמישה חודשים ( ויכול להיות שיש לו סיבה מוצדקת זה לא קשור ) הוא חוזר אליי, (בנוסף אם הוא היה קצת חכם הוא היה מודיע שהוא מתעקב עם התיקון מסיבות שונות וזה היה פותר את כל הסיפור), הסיבה שאני מריץ סרטים היא לא בגלל שאני לא סומך על הבחור אלא בגלל שאני לא סומך על אף אחד! לא מכיר אותו לא יודע מי זה ולא שמעתי עליו, מה אתה מצפה ? שעל כל מה שהוא אומר אגיד אמן?

המזל שלי, שאתה לא מאלה שמבקרים את ההתנהגות שלי באופן שישפיע עליי או משהו כזה.

פורסם

גם לך וגם לילד שלפניך

יש 5% נוכלים ועוד 95% אנשים הגונים.

איך תכיר במקרה שלך?

כפי שכתבת לרכב היו עוד מכות ועוד שפשופים, ולכן הוא יכול היה לבקש מהפחח כבר אז הצעת תיקון לטמבון כולו.

הבן אדם חזר אליכם עם הצעת תיקון סבירה למכה, וגם אתה מסכים שהיא הוגנת.

אז יש לך עסק עם אדם הגון ולא עם נוכל.

כמובן שאם הוא יבוא היום ויגיד לך שמע התיקון עלה לי 3000 ש"ח אז ורק אז תוכל לאמר יש לי עסק עם נוכל.

וביטויים מה איכפת לי אם אימו חלתה מה זה הבעיה שלי מעיד עליך יותר מכל.

ואני חי כאן בארץ הזו מיום היוולדי וגילי הוא פי שלוש מגילך, ואתה יכול ללמוד מניסיוני אם תרצה או מניסיונך.

נשמח לשמוע ממך את סוף הסיפור, אחרי שהבחור יתקן את הרכב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
שטויות.

עדיין לא הרווחת מספיק נקודות, לא בשנים ולא בניסיון, כדי לכתוב "שטויות", על דברים שכתבו חכמים ומנוסים ממך. תן כבוד, גם אם דעתך שונה.

ארז רונן

פורסם

ניקו

תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור תבין הכל:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
גם לך וגם לילד שלפניך

איך תכיר במקרה שלך?

כפי שכתבת לרכב היו עוד מכות ועוד שפשופים, ולכן הוא יכול היה לבקש מהפחח כבר אז הצעת תיקון לטמבון כולו.

כמובן שאם הוא יבוא היום ויגיד לך שמע התיקון עלה לי 3000 ש"ח אז ורק אז תוכל לאמר יש לי עסק עם נוכל.

ואני חי כאן בארץ הזו מיום היוולדי וגילי הוא פי שלוש מגילך, ואתה יכול ללמוד מניסיוני אם תרצה או מניסיונך.

אתה שומע רק מה שאתה רוצה לשמוע ( או במקרה הזה קורא רק מה שאתה רוצה לקרוא ),

הבן אדם לא חזר אליי עם סכום הוא הוגן בשיחה האחרונה, הוא בכלל לא דיבר על כסף, כך שאי אפשר עוד לדעת אם הוא נוכל או לא.

בנוסף, כתבתי לאורך כל השרשור כמה פעמים שאני מצטער על זה שאימו חלתה ואני מאחל לה רק בריאות, לא כתבתי " מה אכפת לי שאימו חלתה " ושום דבר בסגנון הזה.

הייתי שמח ללמוד מהניסיון שלך אבל קשה ללמוד מנסיון של מישהו אחר כשהוא מזלזל בך וקורא לך " ילד " ו"ילדותי", אתה לא חושב?

פורסם
גם לך וגם לילד שלפניך

איך תכיר במקרה שלך?

נראה שאתה משתמש בגילך בשביל להתנשא מעל אנשים אחרים, חבל.

אין שום דבר פסול בלהיות חשדן.

פותח השרשור לא אמר לבן אדם שהוא חושד בו, הוא בא במיוחד לפורום בשביל לבקש עצה מחכמים ומנוסים ממנו, ובמקום זה אתה קורא לו ילד, כשגיל מעולם לא היה פרמטר.

אני לא חושב שתכונת החשדנות נעלמת עם השנים, ככה שגם בגילך אתה ודאי תחשוד אם יקרה משהו מוזר כמו פה.

עדיין לא הרווחת מספיק נקודות, לא בשנים ולא בניסיון, כדי לכתוב "שטויות", על דברים שכתבו חכמים ומנוסים ממך. תן כבוד, גם אם דעתך שונה.

נותן כבוד מפה ועד הודעה חדשה, ואמשיך לכתוב "שטויות" אם ארצה.

מבחינתי, מה שהוא כתב - שטויות. לפי איך שהוא כתב את זה, נשמע שאנחנו חיים בעולם נאור בלי פשעים ובלי סחיטות. למרות גילי הצעיר (19) ראיתי מספיק בשביל לדעת שאין ארוחות חינם, וגם אני מרים גבה בכל פעם שקורה לי משהו שהוא אפילו טיפה מחשיד, ואני יודע אישית שאם מה שקרה לפותח השרשור היה קורה לי, הייתי מרים 100 פעמים את הגבה.

קשה לי להאמין שבגלל שאימו חלתה הוא לא טיפל בעסק הזה, זה סיפור של כמה שניות, זה הכל.

בסה"כ לקחת את הכסף - ובזה זה נגמר. ב5 חודש אפשר לקחת שעה אחת מהיום ולסדר את זה.

אני רק אומר שצריך לבחון את הנושא באלף עיניים, זה הכל.

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...