Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נותן כבוד מפה ועד הודעה חדשה, ואמשיך לכתוב "שטויות" אם ארצה.

מאחר ואין לי כוונה להיכנס אתך, או עם שכמותך, למשחקי אגו, שיהיה לך לבריאות. ביי.

ארז רונן

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת ההודעה הראשונה. בשחור מודגש מה שכתבת שחשוב לדיון. בכחול מודגש הערותי

שלום לכולם,

לפני כ5 חודשים נסעתי אחורנית ונכנסתי למישהו מחלק הקדמי הצדדי של הרכב ( אודי A5 ) .

הדפיקה היא מאוד מאוד מינורית ( שריטה קטנה בפח, משהו שאני למשל לא הייתי מתקן,בנוסף שלרכב עצמו היו עוד המון שריטות ושיפשופים נוספים בפגוש הקידמי

אף על פי כן בא עם הצעת תיקון שמתייחסת לתיקון של הנזק שאתה גרמת לו בלבד!

אבל בכל זאת זכותו לדרוש כסף עבור התיקון כי בכל זאת אני דפקתי לו את האוטו ).

העברנו פרטים, הוא דיבר עם אבא שלי ( אני בן 18 ) והם סיכמו שלא כדאי לערב ביטוח, הוא הלך לפחח שהוא מכיר ודיבר עם אבא שלי שעלות התיקון הכללית תיהיה סביב ה300-400 שקלים.

עד הנה הכל נהדר , הסכום סביר אפילו לדעתכם ויש לך הוכחה שלא מדובר בנוכל, כי נוכל היה בא עם הצעת תיקון גבוהה יותר. ואתה הרי מנוסה בנוכלים או חושד שכולם נוכלים , ולכן אולי לא מבחין כשעומד מולך אדם הגון.

כל זה קרה לפני כחמישה חודשים, מאז אותה שיחה עם אבא שלי האיש לא יצר איתנו קשר בשום דרך שהיא והיינו בטוחים שהוא ויתר על העיניין ועבר הלאה.

הוא לא , ויש לו סיבה, וסיבה טובה מאוד מאשר להתעסק בתיקון המינורי הזה..

היום, אבא שלי מקבל הודעה שבה האיש מסביר שהוא לא טיפל בעיניין כיוון שאימו חולה וכל החמישה חודשים האחרונים הוא הסתובב איתה בין רופאים ובין בתי חולים ושהוא מתכוון לטפל בעיניין לקראת סוף החודש.

עם כל הכבוד לאימו היקרה ( שתיהיה בריאה עד 120 ) האם זה הגיוני לבוא לאחר חמישה חודשים לדרוש לתקן את הרכב?

כן הגיוני מאוד. עד שבע שנים!! ניתן לתבוע לפי החוק.

אני לא מכיר את הבן אדם, יכול להיות שהוא דפק את הרכב וחושב שהוא מצא פראייר שיתקן לו את הדפיקות, מי יודע מה קרה לרכב בכל חמשת החודשים הללו.

עוד לא שמעת ממנו כמה עלה לו התיקון וכבר החלטת שהוא מצא לו פראייר שיתקן לו את הרכב שלו.

יש לי תמונות מאותו יום שדפקתי את הרכב, עם תאריך, ובנוסף יש לי את השיחה שלו עם אבא שלי בהודעות כולל תאריכים כולל הכל, כמו כן יש לי " עדה " ( ידידה שעברה בדיוק במקום ) שיכולה להעיד שהנזק שהיה הוא מאוד מאוד מינורי ובקושי נראה לעין.

בתמונות ניתן לאבחן את הנזקים הקודמים שהיו ומי יוכיח שאתה גרמת רק את הנזק המינורי ולא את נזקים ליד? העדה תוכל להבחין בין נזק ישן לנזק שאתה גרמת? מירב הסיכויים שהתשובה לכך היא לא שחור ולבן.

לאחר שדיברתי עם אבא שלי על המהלכים הבאים החלטנו שאנחנו כנראה לא הולכים לשלם לו ושילך לתבוע אותנו אם הוא רוצה ( על שטות קטנה ביותר )

אם הוא יבקש ממך 300-400 ₪ תשלח אותו שיתבע אתכם?. כי זה בדיוק מה שכתבתם.

בקיצור החלטתם ללא כל סיבה שמולכם נוכל, מבלי ששמעתם ממנו דרישה שונה מאשר הוא דיבר אתכם בהתחלה. כפי שכתבתי יבקש מכם סכום מופרז כעת תוכלו אולי להגדירו כנוכל .לכן כתבתי בוא נשמע מכם את סוף הסיפור.

אני מהמר כי יבקש את ה300-400 ₪ שמגיע לו. אתה באמת חושב שבעל רכב כזה שמחירו כישן מ 130000 ועד מאות אלפים מחפש את הכסף שלו אצלכם?

האם יש לי קייס? האם יש לכם הצעות למהלכים ומה להגיד לו?

בתודה מראש

אופיר

עריכה : לא ראיתי שיש פורום דיני משפט, אם הפורום הזה הוא לא המקום אז מנהלים אנא העבירו את השרשור

עכשיו מקווה שיותר ברור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קשה לי להאמין שבגלל שאימו חלתה הוא לא טיפל בעסק הזה, זה סיפור של כמה שניות, זה הכל.

בסה"כ לקחת את הכסף - ובזה זה נגמר. ב5 חודש אפשר לקחת שעה אחת מהיום ולסדר את זה.

סבי נפטר לאחר חודש וחצי בבית חולים. בחודש וחצי הזה, אמי (שהיא בת יחידה) הייתה לידו כל יום, לפעמים מהבוקר עד הערב, עד שנפטר.

במצבים כאלה אתה לא ממש מתעניין בדברים איזוטריים וטפשיים כמו שפשוף בטמבון של האוטו.

הבנת מה שייך הניסיון?

אני לא יודע אם הבחור נוכל או צדיק, יש מאלה ויש מאלה, לצערי אנחנו שומעים בעיקר על הנוכלים, אבל צריך לקחת את כל האפשרויות ולא לקפוץ ישר למסקנות.

מזכיר לי שבהרצאה ששמעתי השבוע ניתנה דוגמא שבה שני אנשים רואים תייר אמריקאי משלם לנהג מונית. אחד האנשים אמר "תראה, איך הוא עוקץ אותו". השני אפילו לא חשב על זה. למה? כי הראשון זיהה בנהג המונית תכונות שייתכן וקיימות גם אצלו, תכונות שהשני לא זיהה כי הן אינן קיימות בו. על זה נאמר "הפוסל במומו פוסל".

שוב, אני לא אומר להיות תמים, אני לא סומך על אף אחד בעיניים עצומות, אבל אסור להיות בטוח ש"הנה הוא הולך לעשות עליי קומבינה, זובי- אני אקח אותו למשפט ואתבע לו את הצורה"

סופשבוע נעים, בידידות:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
זאת ההודעה הראשונה. בשחור מודגש מה שכתבת שחשוב לדיון. בכחול מודגש הערותי

עכשיו מקווה שיותר ברור

גם מקודם הכל היה ברור וגם עכשיו הכל ברור, לא הארת את דעתי בהסברים בכחול, אני בכלל לא מתווכח איתך על הסיפור עצמו ( הדפיקה ), כתבתי בפורום בשביל להתייעץ ובאמת שיניתי את דעתי בכך שאני אנסה לגמור את העיניין כמה שיותר מהר ולא למשוך את הסיפור.

הסיבה בגללה התווכחתי איתך היא הזלזול שלך בי מפאת גילי הצעיר, גם אם אתה בן 120 ( שתיהיה בריא ) ואני נער בן 18 אין לך שום צדק לזלזל בי בגלל הגיל וללגלג עליי ( "ילד נשאר ילד" ), עצם הויכוח היה על הזלזול ולא על המעשה עצמו אם אני צודק או לא צודק.

אעדכן את כולם כאשר נסגור את הסיפור ונראה אם נוכל או איש ישר.

פורסם

נתחיל בכך שאם נעלבת אני מתנצל

התגובות שלך לסיטואציה נובעות מחוסר הניסיון שלך ולכן באה ההתבטאות, והיא לא באה לזלזל בך אלא להראות לך את הטעויות בחשיבה שלך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
נתחיל בכך שאם נעלבת אני מתנצל

התגובות שלך לסיטואציה נובעות מחוסר הניסיון שלך ולכן באה ההתבטאות, והיא לא באה לזלזל בך אלא להראות לך את הטעויות בחשיבה שלך.

או קיי, אני חשבתי שאתה מזלזל בי ולכן התווכחתי :wink: :wink:

אעדכן פה כאשר הסיפור יתקדם הלאה,

שתיהיה שבת שלום לכולם

פורסם

ישה, עברתי על כל השרשור תשע פעמים. אולי זה כי אני אחרי ארוחת שבת, ואולי יש לי קשיים בהבנת הנקרא, אבל עדיין לא קיבלתי ממנו תשובה על כמה הבחור דורש אחרי החזרה?

אם דורש אותו סכום, אז שייעשה מה שאמרתי לו. שישלם וידאג להחתימו על ויתור תביעות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זהו שהוא לא דרש עדיין.

הוא אמור בסוף החודש ללכת ולתקן ואז לחזור ולבקש את עלות התיקון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...