Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כ5 חודשים נסעתי אחורנית ונכנסתי למישהו מחלק הקדמי הצדדי של הרכב ( אודי A5 ) .

הדפיקה היא מאוד מאוד מינורית ( שריטה קטנה בפח, משהו שאני למשל לא הייתי מתקן, בנוסף שלרכב עצמו היו עוד המון שריטות ושיפשופים נוספים בפגוש הקידמי אבל בכל זאת זכותו לדרוש כסף עבור התיקון כי בכל זאת אני דפקתי לו את האוטו ).

העברנו פרטים, הוא דיבר עם אבא שלי ( אני בן 18 ) והם סיכמו שלא כדאי לערב ביטוח, הוא הלך לפחח שהוא מכיר ודיבר עם אבא שלי שעלות התיקון הכללית תיהיה סביב ה300-400 שקלים.

כל זה קרה לפני כחמישה חודשים, מאז אותה שיחה עם אבא שלי האיש לא יצר איתנו קשר בשום דרך שהיא והיינו בטוחים שהוא ויתר על העיניין ועבר הלאה.

היום, אבא שלי מקבל הודעה שבה האיש מסביר שהוא לא טיפל בעיניין כיוון שאימו חולה וכל החמישה חודשים האחרונים הוא הסתובב איתה בין רופאים ובין בתי חולים ושהוא מתכוון לטפל בעיניין לקראת סוף החודש.

עם כל הכבוד לאימו היקרה ( שתיהיה בריאה עד 120 ) האם זה הגיוני לבוא לאחר חמישה חודשים לדרוש לתקן את הרכב? אני לא מכיר את הבן אדם, יכול להיות שהוא דפק את הרכב וחושב שהוא מצא פראייר שיתקן לו את הדפיקות, מי יודע מה קרה לרכב בכל חמשת החודשים הללו.

יש לי תמונות מאותו יום שדפקתי את הרכב, עם תאריך, ובנוסף יש לי את השיחה שלו עם אבא שלי בהודעות כולל תאריכים כולל הכל, כמו כן יש לי " עדה " ( ידידה שעברה בדיוק במקום ) שיכולה להעיד שהנזק שהיה הוא מאוד מאוד מינורי ובקושי נראה לעין.

לאחר שדיברתי עם אבא שלי על המהלכים הבאים החלטנו שאנחנו כנראה לא הולכים לשלם לו ושילך לתבוע אותנו אם הוא רוצה ( על שטות קטנה ביותר )

האם יש לי קייס? האם יש לכם הצעות למהלכים ומה להגיד לו?

בתודה מראש

אופיר

עריכה : לא ראיתי שיש פורום דיני משפט, אם הפורום הזה הוא לא המקום אז מנהלים אנא העבירו את השרשור

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה סכום הוא ביקש אחרי 5 חודשים? אותם ה400 שקלים או יותר?

אם כן, אז שלמו לו את הכסף ותחתימו אותו על ויתור תביעות (קיים בגוגל).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה, דפקת לו את הרכב, לבחור לא היה זמן לתקן, היה בינכם סיכום שתשלמו 300-400 ש"ח, ובזה נגמר הסיפור, הוא לא בא אלייך בדרישה לתשלום גבוהה יותר, תגיד תודה שכך זה נגמר,תשלם לו מה שמגיע ובזה תגמור את הסיפור

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בנאדם יצא איתך הוגן ואתה לא רוצה לשלם לו?! עשית נזק, שלם.

מילא היית אומר 1000 ויותר אבל בשביל 300 ש"ח ?!

רק יום בבית משפט לך ולאבא שלך יעלה יותר

פורסם

במשפט יש ביטוי שנרא "מבחן האדם הסביר".

האם אדם סביר, סתם אחד מהיישוב, יחשוב שזה הגיוני לדרוש סכום של 500 שקל על נזק שנגרם, אחרי חמישה חודשים.

אני לא חושב שזה הגיוני, אבל מנגד לא הייתי לוקח את זה לבית משפט.

הייתי נותן לא את הסכום שדובר עליו אז ומעגן את זה בכתוב- שהחל מרגע זה אתה לא חייב לא יותר כלום ושתיפרדו כידידים.

בסופו של דבר אתה משלם על נזק שביצעת, וזה הוגן ותקין. לא צריך להרגיש "פראייר" בגלל שעבר זמן.

מה עבר על הטמבון מאז לא רלבנטי. כל עוד יש לך תמונות של הטמבון אחרי אותו אירוע, לא משנה מצבו הנוכחי כיום (אלא אם הוא דורש סכום גבוה יותר ממה שסוכם אז)

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

vogel- מישהו אמר שאני לא רוצה לשלם לו? למה אתה מכניס לי מילים לפה? התייעצתי פה ושאלתי האם זה לגיטימי להיזכר אחרי חמישה חודשים ( ובינתיים לא לדעת מה עבר על האוטו ) לטפל בעיניין.

הוא עוד לא אמר מחיר סופי, יש לי תחושה שהוא יגיד יותר ממה שהוא אמר אבל יכול להיות שזה סתם תחושה טיפשית, נחכה לרגע שהוא יגיד כמה עלה לו התיקון ואז נראה מה יתקדם.

השאלה הכללית היא האם זה לגיטימי להיזכר לטפל בעיניין לאחר חמישה חודשים מהאירוע?

פורסם

אני לא רואה סיבה למה לא. זה לא שלא הייתה ביניכם התכתבות בכלל ופתאום הוא צץ.

הייתה התכתבות לאחר התאונה וגם היה סיכום. שילך לתקן מה שהוא רוצה בכמה שהוא רוצה, סיכמתם על 300-400? שלם לו ותחתים אותו כמו שאמרו לך ופה המעורבות שלך בחייו נגמרה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לפי הידוע לי לביטוח אפשר לפנות עד שנה מיום האירוע, תביעה אפשר להגיע עד 3 שנים מיום האירוע. אם זה נכון - אז גם פניה פרטית מתאימה בלו"ז כזה.

כל עוד מדובר בסכום שסיכמתם אז, ואולי בשיחה נעימה אפשר להסתדר - סגור עניין פשוט וקל. חבל על הרוגז ומשאבים אחרים. של שניכם.

אם כבר מישהו צריך להתעצבן - זהו בעל הרכב הנפגע, לא אתה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם הוא לא מנסה לנפח את הסכום, ראוי שיקבל כסף.

גם אם הנזק מינורי, עשית? שלם.

קרה לי מקרה דומה רק שאני הייתי בצד הנפגע. אין יותר מעצבן מהמשפט "זה כלום, כולה שריטה/שיפשוף/בקושי שמים לב" אחרי שפוגעים לך ברכב שאתה אוהב.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בגלל שאתה אשם בנזק ללא צל של ספק זה אינטרס שלך שהנושא ייסגר ללא ביטוח.

אני במקומך מגיע אליו הביתה מוקדם ככל הניתן ומשלם לו את הסכום המאוד הוגן הזה ומחתים אותו על כך שאין לו יותר דרישות.

השתתפות עצמית+ ייקור פרמיה יעלו לך הרבה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יכול להיות שבאמת היה עסוק, יכול להיות שפתאום זה מפריע לו, יכול להיות שהוא רוצה למכור את האוטו ולתקן לפני, כל עוד הוא לא נוכל, שמבקש פתאום סכום דמיוני שלא דובר עליו, על נזקים שאתה לא מכיר, לדעתי עדיף לשלם לו את הסכום שדובר עליו בזמנו בלי ויכוחים.

הכן מסמך וציין את התאריכים, החתם אותו שאין לו שום דרישות מעבר לכך.

לקח לפעם הבאה - לצלם הנזק מייד כדי שלא "יתפח" אחרי זמן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ילד נשאר ילד

שיתקן ואז תשמע כמה הוא דורש.

דורש בסכום שאמר לכם שלמו, גם ידרוש עוד 100 ש"ח שלמו.

לגבי ביטוח

תביעה תוך 3 שנים היא רק בינך לבין הביטוח שלך. צד ג' יכול לתבוע אותך תוך 7 שנים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל עוד החוב לא תפח (ולפי מה שהבנתי מהכתוב שלך הוא לא) - שלם החתם ושכח.

הרי ברור לך שבתביעה קטנה אתם תפסידו שהרי הודית באשמתך בתאונה, הגעתם לסיכום על פיצוי, אם זה יגיע לבית משפט אתם תשלמו את ה-300-400 שקל + הוצאות משפט + הפסד יום עבודה זה יכול לטפס מעל ל-1000 שקל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תרים אליו טלפון, תגיד לו שמאחר ועבר זמן רב מאז התאונה, אתה מציע לו 350 ש"ח תמורת חלקך בנזק ומבחינתך הוא יכול לא לתקן את הרכב. במידה והוא יביע התנגדות, (לדעתי הוא ממש לא יתנגד להצעה), אתה מסיר את הצעתך ושינהג כפי שליבו מנחה אותו. (ברור שבמידה ויסכים להצעתך, תחתים אותו על נייר שאין לו תביעות נוספות נגדך).

ארז רונן

פורסם
יכול להיות שבאמת היה עסוק, יכול להיות שפתאום זה מפריע לו, יכול להיות שהוא רוצה למכור את האוטו ולתקן לפני, כל עוד הוא לא נוכל, שמבקש פתאום סכום דמיוני שלא דובר עליו, על נזקים שאתה לא מכיר, לדעתי עדיף לשלם לו את הסכום שדובר עליו בזמנו בלי ויכוחים.

הכן מסמך וציין את התאריכים, החתם אותו שאין לו שום דרישות מעבר לכך.

לקח לפעם הבאה - לצלם הנזק מייד כדי שלא "יתפח" אחרי זמן.

אולי לא שמת לב, אבל כתבתי שצילמתי את הנזק ישר אחרי התאונה ויש לי את התאריכים והכל, בנוסף יום לאחר מכן הלכתי לצלם שוב פעם ( הפעם באור יום, התאונה הייתה בלילה ) .

בקטע של הדרישה ממנו , הוא עוד לא אמר סכום, הוא רשם שהוא יטפל בנושא בסוף החודש, אני מתלבט אם לדבר איתו כרגע ולסגור איתו על מחיר מראש שאני מוכן לשלם או לתת לו לטפל ולראות כמה הוא מבקש ואם זה אותו הסכום שהוא דרש פעם שעברה (300-400 שקלים )

• תוכן חדש...