Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למוצרים הללו אין מספיק "בשר" או וותק בשווקים על מנת שידברו עליהם.

בארופה וארה"ב בקושי נוגעים בהם (לא כי הם רעים) ועל אחת כמה וכמה במדינה כמו ישראל שם התחום לא מפותח.

אני רק יכול לומר שעבור חברה שמוצריה חדשים בשוק והיא עדיין לא הוכיחה את עצמה המחירים שלהם נחשבים יקרים.

יש לי הרגשה שהמוצרים שלו (של לארי) יהיו טובים בהרבה מאשר הסרטונים שהוא מפיץ.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בארופה וארה"ב בקושי נוגעים בהם (לא כי הם רעים) ועל אחת כמה וכמה במדינה כמו ישראל שם התחום לא מפותח.

אני רק יכול לומר שעבור חברה שמוצריה חדשים בשוק והיא עדיין לא הוכיחה את עצמה המחירים שלהם נחשבים יקרים.

לפי כל הסרטונים שלו ביוטיוב זה נראה שהחומרים עושים עובדה טובה.

לדעתי אם זה לא היה חומרים איכותיים, בעלי הרכבים לא היו נותנים לבחור לעשות את העבודה.

Kenworth האם השתמשת אי פעם בחומר שלו ?

אני שוקל לנסות להזמין את רוב הערכה שיש לו באתר.

פורסם

לפי כל הסרטונים שלו ביוטיוב זה נראה שהחומרים עושים עובדה טובה.

Kenworth האם השתמשת אי פעם בחומר שלו ?

אני שוקל לנסות את החומרים, ולהזמין את רוב הערכה שיש לו באתר.

פורסם

לא השתמשתי וסביר שגם לא אנסה בעתיד, אני מאמין שצריך להיות איזון כלשהו בין מוצר טוב למחיר הגיוני (לא אמרתי זול! אלא הגיוני). המוצרים שלו יקרים וניתן למצוא זהים או טובים יותר במחירים נוחים יותר. מה גם שזו חברה חדשה והיא עוד תשנה את המוצרים שלה לגרסאות אחרות ומתקדמות יותר.

לפי הסרטונים נראה כי המוצרים עושים את העבודה? לפני הוליווד יש ילדים שעפים על מטאטא ומחסלים נחשי ענק ועל פי הפרסומת בערוץ 2 נוטלה היא מרכיב חיוני להתפתחות הילדים שלנו.

תתעלם מהסרטונים היפים ותתחיל לחפש ביקורות רציניות, לאחר שתמצא כמה כאלו תסנן אותן בצורה חכמה היות ויש הרבה סיקורים שנעשים בתשלום או כחלק ממסע שיווקי כזה או אחר.

ועוד הערה, בכל פעם כשאני מגיע לשטיפת מכוניות אני רואה שם מכונית יוקרה כזו או אחרת. מה אתה מסיק מזה? שמישהו במכון שטיפה יודע לנקות?

אני חושב שהמוצרים של הבחור הזה ככל הנראה יעשו את העבודה כמו כל האחרים. האם הם טובים יותר ומצדיקים את המחירים שלהם? לא יודע.

שאלה לי אליך- מה גורם לך לרצות לעבוד עם המוצרים של חברת ammo?

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
לא השתמשתי וסביר שגם לא אנסה בעתיד, אני מאמין שצריך להיות איזון כלשהו בין מוצר טוב למחיר הגיוני (לא אמרתי זול! אלא הגיוני). המוצרים שלו יקרים וניתן למצוא זהים או טובים יותר במחירים נוחים יותר. מה גם שזו חברה חדשה והיא עוד תשנה את המוצרים שלה לגרסאות אחרות ומתקדמות יותר.

לפי הסרטונים נראה כי המוצרים עושים את העבודה? לפני הוליווד יש ילדים שעפים על מטאטא ומחסלים נחשי ענק ועל פי הפרסומת בערוץ 2 נוטלה היא מרכיב חיוני להתפתחות הילדים שלנו.

תתעלם מהסרטונים היפים ותתחיל לחפש ביקורות רציניות, לאחר שתמצא כמה כאלו תסנן אותן צורה חכמה היות ויש הרבה סיקורים שנעשים בתשלום או כחלק ממסע שיווקי כזה או אחר.

ועוד הערה, בכל פעם כשאני מגיע לשטיפת מכוניות אני רואה רק שם מכונית יוקרה כזו או אחרת. מה אתה מסיק מזה? שמישהו במכון שטיפה יודע לנקות?

אני חושב שהמוצרים של הבחור הזה ככל הנראה יעשו את העבודה כמו כל האחרים. האם הם טובים יותר ומצדיקים את המחירים שלהם? לא יודע.

1.בקשר לסרטונים, לדעתי זה היה נראה טוב יחסית, בגלל שאני לא מבינים בתחום זה היה נראה לי טוב.

2.זו אחת הסיבות שפתחתי את הנושא הזה, מרוב נושאים שאנשים רושמים כבר הסתבכתי עם עצמי.

3.צודק :mm_yeah:

לדעתי אני יקח על עצמי את תפקיד שפן הנסיונות, רע בטוח לא יצא מזה.:loco:

תודה רבה על התגובה, דרך אגב מאז שהגעתי לפורום אני נהנה לקרוא כל דבר שאתה רושם\ממליץ.

כמובן גם מכל האחרים :p.

הפכת אותי לפריק מתחיל של Detailing. :twisted:

פורסם
1.בקשר לסרטונים, לדעתי זה היה נראה טוב יחסית, בגלל שאני לא מבינים בתחום זה היה נראה לי טוב.

2.זו אחת הסיבות שפתחתי את הנושא הזה, מרוב נושאים שאנשים רושמים כבר הסתבכתי עם עצמי.

3.צודק :mm_yeah:

לדעתי אני יקח על עצמי את תפקיד שפן הנסיונות, רע בטוח לא יצא מזה.:loco:

תודה רבה על התגובה, דרך אגב מאז שהגעתי לפורום אני נהנה לקרוא כל דבר שאתה רושם\ממליץ.

כמובן גם מכל האחרים :p.

הפכת אותי לפריק מתחיל של Detailing. :twisted:

:-D

משתתף בצערך, בצערה של בת זוגתך ואם אתה חיי עם ההורים אז בצערם (למה לבן שלי יש כל כך הרבה מגבות...)

נשמח שתעדכן אותנו בחוויה שלך, בטוח שתהנה מהמוצרים.

פורסם

לא יודע על איזה מוצרים בנית אבל יש לו 2 מוצרים מאוד מעניינים שצדו את עיני לפני זמן רב.

AMMO HYDRATE PAINT MOISTURIZER - חומר סיכוך שמיישמים בשלב הניגוב, מניסיוני חלק גדול מה-swirl marks מגיעים משלב הייבוש ומשום מה אין מודעות רבה לעניין הזה מצד החובבנים ומצד היצרנים. המוצר הזה צריך לעזור בשלב הייבוש על מנת לצמצם נזקים.

AMMO MUD TIRE GEL - חומר בוצי שמיועד לצמיגים, לדבריי היצרן הושקעה בחומר עבודה רבה והוא באמת מאריך חיים/או משמר חיים בניגוד לשאר המוצרים שלרוב נותנים אפקט קוסמטי בלבד.

אלו מוצרים שהייתי שמח לקבל דוגמית מהם, דגש על המוצר הראשון שמבחנתי נותן פתרון יעיל עבור השריטות שנוצרות בזמן הייבוש.

פורסם

קצת ביקורות אודות המוצרים, פותח השרשור תוכל להיעזר בזה.

החל מתגובה 74, יש המשך בעמודים הבאים.

פורסם

אני משתמש במוצרים שלו דיי הרבה זמן.. אני מאוד מרוצה.

מה אתה מעוניין לדעת ?

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם
לא יודע על איזה מוצרים בנית אבל יש לו 2 מוצרים מאוד מעניינים שצדו את עיני לפני זמן רב.

AMMO HYDRATE PAINT MOISTURIZER - חומר סיכוך שמיישמים בשלב הניגוב, מניסיוני חלק גדול מה-swirl marks מגיעים משלב הייבוש ומשום מה אין מודעות רבה לעניין הזה מצד החובבנים ומצד היצרנים. המוצר הזה צריך לעזור בשלב הייבוש על מנת לצמצם נזקים.

AMMO MUD TIRE GEL - חומר בוצי שמיועד לצמיגים, לדבריי היצרן הושקעה בחומר עבודה רבה והוא באמת מאריך חיים/או משמר חיים בניגוד לשאר המוצרים שלרוב נותנים אפקט קוסמטי בלבד.

אלו מוצרים שהייתי שמח לקבל דוגמית מהם, דגש על המוצר הראשון שמבחנתי נותן פתרון יעיל עבור השריטות שנוצרות בזמן הייבוש.

שתי המוצרים שרשמת הם חלק מההזמנה, אם תרצה אני יזרוק לך דוגמיות משתיהם. :)

ולSabotage רציתי בעקרון לדעת את האיכות של החומר, והאם מישהו התנסה איתו.

ראיתי שהשתמשת באוטם שלהם על הפג'רו שלך.

פורסם

אני כרגע בשימוש פעיל באוטם שאני מאוד אוהב ושם אותו על כל רכב שאני עובד עליו.. כולל שלי כמובן.

בנוסף אני משתמש בspit ב hydrate וב foam כולם עובדים נהדר ואני מאוד מרוצה.

עוד לא יצא לי להשתמש במוצרים החדשים שלו שכן עוד לא יצא לי לעשות הזמנה ממנו לאחרונה.

לפי מה שראיתי ה MUD שלו נראה מאוד סמיך יחסית ואני אוהב את זה זה אומר שזה ישאר על הצמיג ולא יעוף לך על הדלת אחרי נסיעה.

אני משתמש ב hydrate ביחד עם מגבת uber גדולה ורכה וזה עובד :)

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

• תוכן חדש...