Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מוסך אופק" בריב"ל 31 ת"א מוסך כללי

עשה לי טיפול15.000 ברכב מסוג לקסוס

חלקים מקורייםשירות מעולה, ומחיר ללא תחרות. המקום משדר אמינות ויושר

(יצא לי שבמחיר שבחברה הציעו לי עשיתי אצלו עוד כמה דברים)

ממליץ בחום תחפשו שם בחור בשם חנן

פורסם

היום הגעתי למוסך הודיה במיקוניס 6 בתל אביב, בידיעה שמצב הברקסים שלי לא טוב בכולם דורש החלפת רפידות וצלחות, זאת לאחר שביקרתי במוסך אחר שאינני מכיר לטיפול שגרתי וניסו ללחוץ עליי שמצבם רע וחובה להחליף.

במוסך הודיה העלו לי את הרכב לליפט לבדיקה והפתיעו אותי בכך שאמרו שמצב הברקסים טוב ובוודאי שאינו דורש החלפה... בנוסף סרבו לקחת כסף על הבדיקה.

חשוב לציין שמחיר העבודה שדובר עליה אמור היה להיות הוגן, אז כשמגיע צריך לתת מילה טובה וזה בהחלט המקרה להמליץ ולפרגן.

פורסם

ברצוני להמליץ על PRESTIGE CAR STUDIO ושטיפת רכב עד הבית.

מקצועיות ושירות ברמה בינלאומית ומחירים אטרקטיביים ללא תחרות!

לאחרונה הרכב שלי התפנק אצל PRESTIGE ויצא חבל הזמן! העבודה נעשתה עם הרבה סבלנות חום ואהבה עם דגש על הפרטים הקטנים לפדנטיים שבינינו 8)

החומרים איכותיים והשירות הוא עד הבית והכי חשוב המחירים מאוד נוחים, בקיצור מומלץ מאוד!!

קישור לדף הפייסבוק:

https://www.facebook.com/pages/CHIC-Group/114354495312021

פורסם
ברצוני להמליץ על PRESTIGE CAR STUDIO ושטיפת רכב עד הבית.

מקצועיות ושירות ברמה בינלאומית ומחירים אטרקטיביים ללא תחרות!

לאחרונה הרכב שלי התפנק אצל PRESTIGE ויצא חבל הזמן! העבודה נעשתה עם הרבה סבלנות חום ואהבה עם דגש על הפרטים הקטנים לפדנטיים שבינינו 8)

החומרים איכותיים והשירות הוא עד הבית והכי חשוב המחירים מאוד נוחים, בקיצור מומלץ מאוד!!

קישור לדף הפייסבוק:

https://www.facebook.com/pages/CHIC-Group/114354495312021

מישהו מהפורום?

נשמח לשמוע פירוט על השירות שקבלת.

על איזה טיפול מדובר? והאם אתה ידוע באילו מוצרים השתמשו.

כמו כן כמה עולה התענוג?

נשמח לראות גם תמונות של הטיפול המפנק שקבלת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הטיפול כלל שטיפה, פוליש ווקס ואוטם צבע.

פוליש של חברת פוליש אינג'ין, האוטם צבע סילנט של מגאווירס סינטטי 2.0 החדש וגם הפלסטלינה של מגאווירס.

תמונות לצערי אין לי (נמחקו עקב פירמוט המכשיר:evil: ) אבל אפשר לראות עוד עבודות כאלו בדף הפייסבוק.

המחיר משתנה מרכב לרכב בהתאם למצב וסוג הצבע.

בנוסף הוא מציע גם תיקוני שריטות עם חומרים ייעודיים.

זה המספר שלו: 054-200-200-6

פורסם

המלצה נוספת על אוטוסטור, פשוט תענוג של שירות.

מיד אחרי ההזמנה (ב18.6) קיבלתי טלפון לוודא את ההזמנה ולבדוק לגבי המשלוח בגלל הערה שצרפתי, משה אמר שהם החליפו חברת שליחויות וביקש שאעדכן אותו בכל בעיה. המשלוח הגיע תוך כמה ימים עד הבית ארוז יפה + מטלית מיקרופייבר.

רציתי לציין את הכל לטובה בשרשור ניסוי של אחד המוצרים עם תמונות בפורום, אבל זה יידחה.

כשבועיים אחרי ההזמנה גם טלפון לוודא שהחבילה הגיע והכל בסדר.

כיף גדול שיש עסקים כאלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מזה מספר חודשים שאני מתקן אצלו את הרכב שלי.

אחרי נסיון הגניבה הכושל שבמסגרתו שברו לי את הסוויץ', וכאשר הייתי צריך להחליף צינור קטן של מערכת הקירור יחד עם מיכל עיבוי, וגם כשרציתי לקנות רק את החלקים ולבצע דברים בעצמי, הגעתי אל שאול, מנהל המוסך.

השירות אדיב ונחמד, הפקידות רגועות ונחמדות, תמיד עם חיוך על הפנים.

כאשר נמסר לי מחיר התיקון של הצינור קירור ומיכל העיבוי, והבינו שקצת יקר לי באותו רגע, אמרו לי שזה בסדר ושאני לא חייב לשלם באותו רגע. אחרי בערך חודש הגעתי לשלם והכל היה בסדר! מילה אחת לא שמעתי. רק אמרו לי יפה תודה ולהתראות.

כמה דוגמאות:

תיקון סוויץ' - סוויץ' חדש, קידוד הסוויץ (גם למחשב הרכב וגם שיתאים למפתח המקורי), ועבודה - 1462 ש"ח כולל מע"מ.

תיקון מערכת קירור - החלפת מיכל עיבוי, החלפת צינור אחד מהמערכת, מילוי נוזל קירור מקורי ועבודה, - 308 ש"ח כולל מע"מ, ואחרי שיחה עם שאול, 250 ש"ח.

פילטר אוויר וצינורות דלק - הגעתי, התייעצתי, ויצאתי עם 2 החלקים ב75 ש"ח. חלקים טובים ולא משהו מעאפן.

כשבאתי לקנות פילטר אוויר וצינורות דלק, שאול בכבודו ובעצמו הביא לי את החלקים מהמחסן, המחיר מעולה, והוא אפילו הסביר לי איך לבצע וממה להיזהר.

אין מצב שתיפגשו את שאול ולא תצאו עם חיוך, כי כל מפגש איתו מתחיל ונגמר בבדיחה. לפעמים גסות, לפעמים לא.

בקיצור, אני ממליץ בחום.

מוסך אוטו רויאל, רחוב שלמה בן יוסף 38, צ'ק פוסט, חיפה.

טלפון - 048411915

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מוסך ותיק שנימצע ברחובות ,מדובר באב ובנו ,שנייהם אנשים סופר נחמדים מהדור של פעם ! אוזן קשבת ,המון סבלנות והכי חשוב מיקצוענים שאוהבים את את העבודה !

הם מטפלים בכל סוגי הרכבים עם התמחות בריכבי הדוד סם .

הרכב שלי שמטופל שם הוא שבי וואן .

ד.י.פ קאר , רחוב משה יותם 21 א.ת רחובות

טל: 08-9315190

http://www.dip-car.com/dip-car/about.asp

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עשו בדיקה מקיפה לרכב , קומפרסיה של המנוע בולמי זעזועים עברו על הכל פשוט מ א עד ת ! יצא איתו לסיבוב ועוד ועוד ..

בסוף כל הבדיקה הוא בא לחדר שהמתנו - והסביר לנו בדיוק מה טוב ומה לא טוב . אחלה של שירות יש שמה !

מומלץ בחום .!

פורסם

היום הייתי בפנצריה בבני ברק צמיגי לושי החלפתי צמיגים המקום ממוקם ליד הטסטים רחוב הירקון 21 מקום משפחתי עובדים שם דוד ואחיין שלו שלומד את המקצוע אנשים נחמדים ושיורת נהדר ומחירים נוחים לכיס ממליץ בחום !!! המספר של המקום 036161425 והמספר של בעל הבית 0507242193 לבן אדם קוראים חיים איש נחמד ונותן שירות מעולה באמת ממליץ בחום !

פורסם

שלום רב, היום נסעתי עם הפונטו של חברה שלי לתקן את החור באגזוז שנוצר לה,

מחיפוש בגוגל הגעתי אליו, נסעתי למקום חיים ניגש אלי ואמר לי שכמה דקות הוא מתפנה (עבד על רכב).

לאחר שהוא התפנה העלתי את הרכב על הליפט וראינו שיש שני חורים קטנים בדוד האחורי .

חיים הסביר לי את האופציות שעומדות מולי והמליץ לי לתקן ולא להחליף למרות שזה גם יהרס מתישהו ,

אמרתי לו שיעשה מה שנראה לו לנכון והוא סתם את החורים על ידי הלחמה , לאחר מכן הורדתי את הרכב

מהליפט וניגשתי לשלם אך הוא אמר לי "לא צריך, סע בזהירות יום טוב":shock:

לא היה לי נעים :roll: אך הוא התעקש שלא לקחת על זה כסף , שרות למופת (ולא בגלל הכסף) .

*יש לציין שאני לקוח חדש ואין לי הכרות איתו .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

מחירים טובים, מוכר אדיב (להבדיל ממקומות אחרים שכנראה חיים על מכירה למוסכים ולא לפרטיים)

מוכן להזמין חלקים תוך יום לחלפי "מלאי מת"

פתוח בשבת בבוקר

גמרתי אתמול עם מגבים כולל הרכבה (הקודמים החזיקו שנה וחצי) , פנס קדמי ופנס בלינקר כנף למגאן 2 בקצת יותר מ400שח (הזמנתי בבוקר וקיבלתי בצהריים)

דרך יפו 131 חיפה

04-8553843

• תוכן חדש...