Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשבזמנו רציתי לרכוש טוסון, פסלתי אותה לאחר הצעת מחיר יקרה (בשבילי לפחות) לטיפול גדול שהייתי צריך לעשות לה לאחר הקנייה לאחר ייעוץ עם מוסך "הילוך שישי".

דווקא כשקניתי את הגולף שברשותי, משום מה שכחתי מהנושא הזה (לאחר יום שלם של מגרשים וסוכנויות) ופשוט הדיל היה נראה מספיק טוב, שכבר שכחתי שזה פאקינג פולקסווגן. ואני כבר לא בקנזס (קנזס=מזדה 3 שאפשר לטפל כמעט בכל מוסך רגיל).

כנראה שלא אכלתי מספיק מרורים מהפולו 16V 1998 שהייתה לי... :roll:

כשפניתי להצעת מחיר לטיפול במוסכים מורשים (כגון: צ'מפיון, מוטור אפ, פליקס ועוד 2 שברחו לי מהראש)

וקיבלתי הצעת מחיר אסטרונומית לטיפול שמנים (1500 לא כולל מע"מ נשמע לכם הגיוני? זה היה הממוצע),

(ויצא לי להיכוות כבר ממוסך פליקס שכבר בזמנו איבחנו לי בעיית גמגום ברכב, ב-בעיית מצערת שנדפקה (ושצריך לייבא מגרמניה ב5K ש"ח) מה שבעצם התגלה לבסוף בתור כבלי הצתה גמורים לגמרי במוסך "אלי את אלי דושי" ושלא נדבר על זה שכשבאמת הלכה המצערת, רכשתי משופצת מאלי דושי בפחות מאלף שקלים. שעבדה מצויין.)

אני לא רוצה לנסות לחשב בכלל כמה משכורות של חייל נכנסות ב5 אלף ש"ח.

ולענייננו...

בקשר לטיפול בדקתי גם מוסכי מדרכה, כשנזכרתי שצריך גם לעשות טיימינג (30 אלף ק"מ אבל עדיין 6 שנים על הכביש) סירבתי לעשות אצל מוסך מדרכה ומאידך לא רציתי לוותר על כל המשכורת שלי רק בגלל הטיפול, לפני עוד המון תשלומים שמסביב (ומה עם ביטוח) שלא נגמרים.

בשורה התחתונה מצאתי את רון, ובאתי שזו אהבה ממבט ראשון, מוסך מקצועי , ישר הגון, שמתמחה נטו בVAG והמחירים הם סבירים בהחלט למה שאתה מקבל (חלק מהחבילה של מה שאתה מקבל זה ראש שקט שהטיפול בוצע בידיים נאמנות).

באמת שלא יודע מה הייתי עושה בלי המוסך הזה. כנראה שהייתי עם חור קצת יותר גדול בכיס.

זה נתן לי תחושת סיפוק מושלמת בזה שקניתי אוטו גרמני. אין עליהם במכוניות.

רכב איכותי, שקט, אמין, יציב, פלסטיקה ברמה הגבוהה ביותר שתוכל לבקש בהתאם לקבוצת הרכב, ותמיד תמיד תמיד, צעד אחד לפני כולם בכל.

תשמור על הגרמנייה שלך והיא תשמור עלייך. זה יהיה המוטו החדש שלי מעכשיו :-P

I should win a fucking AWARD for being me

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...