Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שני הרכבים האלה (אוטומט). מה עדיף מבחינת ביצועים, צריכת דלק ואחיזת כביש?

הפאביה מעולה, אבל קצת מיושנת, וראיתי שיש ביקורות מעולות על הפיאסטה החדשה עם המנוע המשופר. כדאי לקנות אותה בליסינג 0 ק"מ ב-90 אלף שקל?

פורסם
חחח מיושנת? קח נסיעת מבחן על שתיהן .. יפתור לך את כל הבעיות

כן. למעלה מ-6 שנים על הכביש. הדגם הזה הוא מיושן וזו לא קללה (מתיחת פנים זה לא דגם חדש).

פורסם
הפיאסטה עדיפה בכל התחומים.

למה בחרת דווקא ב2 האלה?

אם תפרט את צרכיך נוכל לעזור יותר.

הפאביה עדיפה במרחב הפנים, שילוב מנוע / גיר וצריכת הדלק.

הפיאסטה נאה יותר לדעת רבים (אני אישית פחות אוהב), מהנה לנהיגה, בטוחה יותר וזוכה לשנת אחריות נוספת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפיאסטה יש את היתרון שאפשר לקנות אותה בליסינג במחיר הרבה יותר נמוך. על פי מבחני הדרך השונים, היא מהנה ודינאמית וגם צריכת הדלק לא רעה במנוע המשודרג. על הנייר, שתיהן עושות 10.5 שניות למאה קמ"ש.

לי יש קיה ריו אוטמטית שאני מוכר בגלל הביצועים החלשים וצריכת הדלק האיומה. מחפש רכב קטן, זריז, חסכוני עם ביצועים טובים. פחות חשוב לי האיבזור בסביבות ה-90 אלף שקל, אוטמטית.

אם למישהי יש המלצה אחרת, אשמח לשמוע. פשוט, על פי הבדיקות שעשיתי הפיאטסה נותנת את החבילה הכי טובה

פורסם
הפיאסטה יכלה להיות מעניינת אילולא הגיר הטיפש שהורס את החוויה. לפחות נתנו לו אפשרות לתפעול ידני - נחמה פורתא.

מה הבעיה עם הגיר? מה ההבדל בין הגיר הרובוטי הזה לגיר רובוטי נניח בפאביה או באיביזה?

פורסם
מה הבעיה עם הגיר? מה ההבדל בין הגיר הרובוטי הזה לגיר רובוטי נניח בפאביה או באיביזה?

מצטער, עכשיו שמתי לב שמדובר ב-1.6. בטעות חשבתי שמדובר ב-1.4, אותו אני מכיר. על כל פנים, אם הגיר האוטומטי ב-1.6 הוא אותו אחד שמותקן ב-1.4, אז מדובר בתיבה בעלת ארבע מהירויות, די עצלה וטיפשה שמוציאה מהמנוע הזה את המרץ. הגירסה הידנית אומנם לא הגיעה לארץ, אבל אני בטוח שהיא מוצלחת בהרבה מהאוטומטית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ב-1.6 משודכת התיבה הרובוטית (Poweshift) מהפוקוס / מונדיאו. אין קשר בין המנוע והגיר הזה לבין השילוב היוצא (1.4 ותיבה אוטומטית רגילה).

כמו שאמרתי, הפלוסים של הפיאסטה הם בכל הקשור להתנהגות כביש, הנאה מנהיגה, בטיחות ושנת אחריות נוספת.

הפלוסים של הפאביה הם בכל הקשור למנוע, זמינות כוח, צריכת דלק, מרחב פנים, תא מטען וגם איכות החומרים עדיפה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ב-1.6 משודכת התיבה הרובוטית (Poweshift) מהפוקוס / מונדיאו. אין קשר בין המנוע והגיר הזה לבין השילוב היוצא (1.4 ותיבה אוטומטית רגילה).

כמו שאמרתי, הפלוסים של הפיאסטה הם בכל הקשור להתנהגות כביש, הנאה מנהיגה, בטיחות ושנת אחריות נוספת.

הפלוסים של הפאביה הם בכל הקשור למנוע, זמינות כוח, צריכת דלק, מרחב פנים, תא מטען וגם איכות החומרים עדיפה.

ואוו, עכשיו בגלל אני בדילמה. ולמה המנוע של הפאביה יותר טוב? לפחות על הנייר, נראה שהביצועים זהים. והשאלה היא אם צריכת הדלק טובה באופן משמעותי, כי בכל זאת, הפאביה יותר יקרה

פורסם

תנהג בשתיהן - ותבין. אומנם ההספק זהה, אך יתרון המומנט וזמינות הכוח נמצא בידי הפאביה. ה-1.2TSI מרגיש נמרץ ובשרני יותר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני נוטה ללכת על הפיאסטה בגלל המחיר המפתה בליסינג (88 אלך שקל) ועל פי הביקורות המעולות שקיבלה באתרים השונים. השאלה היא אם האתרים האלה לא מגמתיים. מישהו יודע?

פורסם

איש, גש לסוכנויות של פורד ושקודה - ובצע נסיעות מבחן. מי שתרגיש לך כטובה יותר לצרכים שלך, בה תבחר.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...