Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש איש מזגנים שמכיר ועובד עם גז ש BMW משתמשים בו. באיזור רמת גן / כפר סבא.

אחד כזה שבאמת יגיד לי אם חסר גז או לא ולא סתם ימלא, כי אני מנסה לאבחן בעיה ברכב.

תודה מראש

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש גז מיוחד ל BMW?

מזגניסט מקצועי ביותר,שמכיר כל סוגי הרכב לפי דעתי וניסיוני עמוס מזגנים ב"ב (ליד קניון איילון).

הייתי אצלו פעמיים, הוא אבחן את הבעיה עוד לפני שהספקתי לפתוח כרטיס עבודה במשרד.

וכל זה אחרי כמה חודשים טובים, בהם פמפמו אותי כמה בעלי מקצוע אחרים, ללא אבחון מדוייק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה. אני אקפוץ אליו.

אני כל כך לא מבין במזגנים שאין לי מושג מה יש או אין ל BMW, או איזה לחצים צריכים להיות במערכת.

פורסם

תשאיר את עניין הלחצים וכמות הגז הנכונה לעמוס (או לעובדים שלו).הם יודעים בדיוק מה צריך להיות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה יודע במקרה אם הם פתוחים בשישי?

לא רשום באתר שלהם (או שלא מצאתי) שעות פתיחה.

פורסם

הבעיה שלי היא שצד אחד מוציא אויר קר וצד אחד מוציא אויר חם. בכל פורומי ה BMW אומרים שזה או חוסר גז או שסתום השליטה על צינורות החימום.

הייתי אצל עמוס בבוקר. לא נראה שזו בעיה של גז.

הצעד הבא שלי זה לבדוק את הפיוז של שסתום השליטה על צינורות החימום ואם הוא בסדר, להחליף את השסתום.

אם כל זה לא עובד, אז זה לפרק את הדש בורד ולראות למה התריסים לא זזים.

דוגמא: http://www.e46fanatics.com/forum/showthread.php?t=617301

• תוכן חדש...