Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר עבודת חיתוך סרטון, כשאני רוצה לשמור את הסרטון האיכות שלו יורדת ואפילו משמעותית. מופיעים אח"כ ריבועים ולפעמים יש מריחות.

איך אני שומר באיכות מקורית את הסרטון על המחשב לאחר העריכה? התוכנה הנ"ל מציבה לי אופציות קבועות מראש ולא נותנת לי לבחור נניח רזולוציה (או שאני מפספס משהו)?

לחלופין, עם איזו תוכנה אתם עובדים עם סרטונים? הדרישות שלי מסתכמות בחיתוך סרטון, הצלבה בין סרטונים (כל קובץ מהמצלמת רכב נשמר כל 10 דקות ולפעמים צריך לחבר בין שני סרטונים לסרטון אחד), לפעמים השתקת סאונד... לא משהו מעבר. האם אתם ממליצים על תוכנה אחרת?

תודה,

גיא.

פורסם

תיכף יגיעו אחרים להמליץ על התוכנות שהם משתמשים בהם, אבל בינתיים, האם אתה משתמש בגרסה האחרונה שלהם שנקראת

Windows Live Movie Maker, Version 2011 Build 15.4?

אם כן, אז יש כפתור עם חץ מופנה כלפי מטה שרשום בו Save Movie.

לחיצה על החץ פותחת רשימה, כשבתחתיתה Create Custom Setting...

נסה דרך שם.

פורסם

צירפתי צילום מסך של הגרסה הנוכחית. איך אני מוריד את הגרסה החדשה? אפשר דרך האתר של מיקרוסופט? דרך גוגל מצאתי גרסה לוינדוס 7 בלבד.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

ווינדוס 7 בנאדם...

תתקדם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לווינדוס XP אין גרסה חדשה יותר של יוצר הסרטים.

נסה את הפתרון כאן:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-pictures/windows-movie-maker-51-on-xp/3f950437-ab85-4678-be2c-200745f3eb95

אם זה לא מספק, יש תוכנה שאני משתמש בה להמרת קבצי וידאו:

http://www.freemake.com/free_video_converter/

זו לא בדיוק תוכנת עריכה, אבל עדין ניתן לבצע עריכה של הקטעים הנפרדים ובסוף לחבר את כולם. אין שליטה ממשית על ענין הסאונד, ניתן רק לנטרל את כל הסאונד של קטע שלם.

היא אמורה לעבוד גם בXP, והיא בהחלט מציעה אפשרויות רבות יותר של קובץ סופי.

כמובן שתוכל להמתין עד שמישהו ימליץ על תוכנה אחרת, או אולי אפילו לחפש פה באוף טופיק, יש מצב שכבר דיברו על זה.

• תוכן חדש...