Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי ספארק 2011, 34K ק"מ.

בתקופה האחרונה אני מרגיש שכאשר אני מעביר הילוכים בעיקר 1-3 בזמן חיבור המצמד עם הגיר מרגישים סוג של קפיצה קטנה של הרכב. ברכב הקודם שלי (פיג'ו 205) היתה בעיה דומה ולאחר החלפת תושבת מנוע תחתונה הבעיה נפתרה. כמובן שאני לא זורק קלאץ' ובחיים לא עשיתי זאת.

איך אפשר לבדוק את תקינות התושבות של המנוע ושל הגיר?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אני עוזב ורק אז לוחץ.

זו שיטת נהיגה לא נכונה לחלוטין, שתמיד תהיה מלווה בקפיצות כאלו או אחרות בעת שחרור מצמד, אלא אם אתה מעלה הילוכים מאוד מאוד מוקדם, שזה גם שיטת נהיגה לא נכונה.

מניח שהרכב שלך תקין, תושבות לא הולכות אחרי 30.000 ק"מ.

אז תוך כדי העזיבה תשלב מעט גז ומייד תרגיש את חוויית הנהיגה מישתפרת לך באופן משמעותי.

+1.

פורסם
זו שיטת נהיגה לא נכונה לחלוטין, שתמיד תהיה מלווה בקפיצות כאלו או אחרות בעת שחרור מצמד, אלא אם אתה מעלה הילוכים מאוד מאוד מוקדם, שזה גם שיטת נהיגה לא נכונה.

מניח שהרכב שלך תקין, תושבות לא הולכות אחרי 30.000 ק"מ.

ככה בעיקרון לימדו אותי לנהוג בשיעורי נהיגה.

אנסה היום את מה שאמרתם ונראה איך יהיה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

בשעיורי נהיגה גם מלמדים לעמוד במקום בהמתנה לרמזור עם הילוך ראשון משולב וקלאץ' מופרד.

מלמדים בשביל שלא תסתבך יותר מידי ותעבור טסט מהר.

זה לא בהכרח נכון, ועם צבירת ניסיון צריך לאמץ הרגלי נהיגה נכונים ולא מה שמלמדים בשיעורי נהיגה.

לדוגמא, בטכניקה שלך אם תרצה להאיץ מהר ולמשוך את ההילוך השני נניח ל 60 קמ"ש, ואז תשחרר קלאץ' ללא גז, הרכב יקבל זעזוע חזק + בלאי לקלאץ' ולתושבות וגם הפסד מהירות שצברת.

פורסם

ניסיתי את זה היום בנסיעה ארוכה ולא ראיתי שינוי של ממש, או שלא עשיתי את זה נכון.

פורסם

בטיפול האחרון לפני חודשיים אמרתי את זה למכונאי במוסך מורשה יבואן והוא אמר "ככה זה הרכב".

• תוכן חדש...