Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אריאל242, לא הגעתי עם הטורבו שלי ל200 קמש בישראל. גם לא עם השניים הקודמים.

תכלס צריך לזרוק אותי ממועדון הטורבואים הישראלי.

בנימה יותר רצינית, הבעיה היא לא עם המהירות, אלא עם תנאי הדרך, נהגים אחרים שאולי היו סביב וכו'. למרות שגם בעולם אידיאלי אני לא חושב שיש ככ מקום לנסוע ב200 קמש בישראל (בוא נזכור שגם בגרמניה זה לא באמת אפשרי בכל כביש).

חוץ מזה, משום יש לי התחושה שנהג צעיר כזה הוא מאלו שפותחים כאן כל יומיים שרשור בסגנון ה-"נסעתי ב50 קמש בכיכר. בדרך כלל זה מרגיש לי נוח, אבל הפעם במקרה דרסתי ילדה".

יבגני,

לא רק התשתיות הלא מעולות תורמות לכך,

האמת היא שהתשתיות בסדר גמור ויש מקומות שאפשר לסוע בהם 150-170 בלי יותר מידי בעיות.

הבעיה היא בנהגים,

שרובם נוסעים עם ברקסים סוג ז' מהשטחים וצמיגי שקר כלשהו שייצרו בסין,

אם אני רואה בחור ב AMG עוקף אותי ב200 קמ"ש אני אקבל את זה הרבה יותר בהבנה מאשר אם היה זה ילד על הונדה ישנה ומטרטרת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
חוק ה-100 ק"מ והבגידה, גרסת תעבורה. מזמן לא צחקתי ככה :twisted:

זה כי שכחת שתקנות התעבורה אינן תקפות אחרי 22:00 :twisted:

מאז עזיבתו של פייביש את האתר הזה לא נותרו כאן עוד נהגי טורבו, וטוב שכך.

לדעתי כל הדיון הזה מצריך התייחסות של מגזין "לא-קוואטרו"!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
:shock::shock::shock:

אני חושב שבזאת אפשר לסכם את הדיון, אלא אם כן למישהו יש עוד משהו להוסיף.

רק את האזהרה, לך תדע :lol:

משרד הבריאות מזהיר - אי-נסיעה במהירות 200 קמ"ש עלולה להביא לנקרופיליה :wink::lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חברים יקרים!

אני לא ימשיך לענות לכל אחד ואחד ממכם כשאתם 10 על 1, אתם נהנים לזלזל ללעוג ותהנו מזה.

דבר אחד אני יכול לומר לכם אתם לא אנשים שיכולים לקבל את דעתו של האחר בצורה בוגרת.

אני הצתרפתי לפורום לא מזמן ואפילו כבר יש לי מדבקה על הלוחית רישוי, אבל היום אני יוריד אותה! פשוט מבייש להיות חבר בפורום כזה!

נ.ב אני ימשיך לקרא פה פוסטים אך לא ניראה לי שאני יגיב, בהצלחה בהמשך לכל ה ״בוגרים״ פה.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם
יבגני,

לא רק התשתיות הלא מעולות תורמות לכך,

האמת היא שהתשתיות בסדר גמור ויש מקומות שאפשר לסוע בהם 150-170 בלי יותר מידי בעיות.

הבעיה היא בנהגים,

שרובם נוסעים עם ברקסים סוג ז' מהשטחים וצמיגי שקר כלשהו שייצרו בסין,

אם אני רואה בחור ב AMG עוקף אותי ב200 קמ"ש אני אקבל את זה הרבה יותר בהבנה מאשר אם היה זה ילד על הונדה ישנה ומטרטרת.

ברור. אני ואתה מדברים בדיוק על אותו הדבר. הבעהי היא עם נהגים אחרים, חוסר התייחסות לנתיבים וכו' וכמובן שילד כזה שהוציא רישיון אתמול (אלא אם הוא אחד מאותם ה20 חבר'ה בערך שיש בארץ, שנוהגים + צוברים ניסיון ענק בקרטינג מגיל 0 בערך) כנראה לא ממש יודע מה הוא עושה, אפילו אם יש לו טורבו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זה כי שכחת שתקנות התעבורה אינן תקפות אחרי 22:00 :twisted:

לדעתי כל הדיון הזה מצריך התייחסות של מגזין "לא-קוואטרו"!

:lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי עכשו

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
חברים יקרים!

אני לא ימשיך לענות לכל אחד ואחד ממכם כשאתם 10 על 1, אתם נהנים לזלזל ללעוג ותהנו מזה.

דבר אחד אני יכול לומר לכם אתם לא אנשים שיכולים לקבל את דעתו של האחר בצורה בוגרת.

אני הצתרפתי לפורום לא מזמן ואפילו כבר יש לי מדבקה על הלוחית רישוי, אבל היום אני יוריד אותה! פשוט מבייש להיות חבר בפורום כזה!

נ.ב אני ימשיך לקרא פה פוסטים אך לא ניראה לי שאני יגיב, בהצלחה בהמשך לכל ה ״בוגרים״ פה.

אתה זה שבוחר להעלב אחרי שאתה מציג טענות טיפשיות והתגובות בהתאם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אמת ויציב! אפנה אליו שאילתא בנושא.

בפעם האחרונה שנתקלתי בדיון על הבחור הייתה לו פולו שנות ה90,אטמוספרית לחלוטין...מה הוא מבין? :-)

פורסם

אריאל - צא מזה. מילא שזה לא מזיז לאף אחד ואתה בטוח לא מעניש אף אחד, אבל היחיד שלא יודע לקבל ביקורת כאן זה אתה.

מסבירים לך, דווקא באופן מנומק (גם אם לא נטול ציניות והומור) שאתה טועה. האנשים שמסבירים לך את זה מבוגרים ממך ומנוסים ממך - תתגבר על המקסימליזם הנערי שלך ותקשיב. מי יודע, אולי תצמח מזה תועלת. אתה יכול להוריד את המדבקה ואתה יכול להוסיף עוד שתיים, אבל בחיאת, אם כבר שיעורים לחיים - אם אחד אומר לך שאתה שיכור, לא קרה כלום. אם שניים אומרים לך שאתה שיכור - לך לישון. זו מהות האינטרנט - מי שיוצא בהצהרות כמו שאתה יצאת, ידענות שלא מבוססת על כלום ועוד "אני חכם" (אשכרה הצהרה של ראפר) - מזמין ביקורת עוקצת. אלה החיים. ועוד משהו - זה א' בגוף ראשון בראש כל פועל, לא י'. זה צורם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש לי דז'ה-וו, לשרשור האלמותי על הדייהו נובירה.

לא יודע למה.

אריאל,

עכשיו שמתי לב לחתימה שלך. "החיים הם סרט ואתה שחקן ראשי".

רוב האנשים כאן הם חבר'ה מעאפנים עם חוש הומור בריא, או שזה היה חבר'ה בריאים עם חוש הומור מעאפן. אני תמיד מתבלבל.

לא משנה. חלק ממי שענה לך הוא יותר מכפול הגיל שלך, בחיים, ביום-יום, לא היה לך דיאלוג איתם כי אין נקודות משיקות. אנשים נותנים לך נסיון חיים חינם. תרצה - תיקח. לא תרצה - לא תיקח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה מקל על מרבית חברי הפורום. נכון שמקובלת כאן דעה שיש להתיר מהירות יותר גבוהה בכבשים המתאימים - אבל לשלב זאת באכיפה מוגברת, כולל הקטנת שולי האכיפה של המהירות. הרי כיום המצב החצי רשמי הוא שהמהירות המותרת היא 10-20 קמ"ש מעל הכתוב בתקנות או בתמרור.

ולפיכך חברי הפורום ישמחו לוותר על מי שמטיף לעבירות גסות עד כדי חוסר אחריות מוחלט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אריאל - צא מזה. מילא שזה לא מזיז לאף אחד ואתה בטוח לא מעניש אף אחד, אבל היחיד שלא יודע לקבל ביקורת כאן זה אתה.

מסבירים לך, דווקא באופן מנומק (גם אם לא נטול ציניות והומור) שאתה טועה. האנשים שמסבירים לך את זה מבוגרים ממך ומנוסים ממך - תתגבר על המקסימליזם הנערי שלך ותקשיב. מי יודע, אולי תצמח מזה תועלת. אתה יכול להוריד את המדבקה ואתה יכול להוסיף עוד שתיים, אבל בחיאת, אם כבר שיעורים לחיים - אם אחד אומר לך שאתה שיכור, לא קרה כלום. אם שניים אומרים לך שאתה שיכור - לך לישון. זו מהות האינטרנט - מי שיוצא בהצהרות כמו שאתה יצאת, ידענות שלא מבוססת על כלום ועוד "אני חכם" (אשכרה הצהרה של ראפר) - מזמין ביקורת עוקצת. אלה החיים. ועוד משהו - זה א' בגוף ראשון בראש כל פועל, לא י'. זה צורם.

אני לא מעניש אף אחד, עיניין המדבקה הוא פשוט שאני לא גאה בפורום!

וחוץ מזה עד לפני כמה תגובות אתה אמרת את אותם דברים שאני אמרתי, ואחרי זה גם אתה פתאום נכנס בי?!! אז אל תגיד לי להקשיב לאנשים בוגרים ממני בזמן שהם מתלוצצים על חשבוני!

ואתה מבין טוב מאוד שמי שחכם לא נוסע מהר בשביל לשמור על הרשיון שלו אז כשאני אומר את זה, זה הצהרה של ראפר?! נו תעשה לי טובה ותפסיק להתלוצץ על חשבוני גם כן.

סך הכל הבעתי את דעתי!

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

לאאאאאאא!!! אל תעשה את זה!! חיי אינם חיים כשמדבקת האתר אינה מודבקת על לוחית הרישוי שלך! :cry:

בפעם האחרונה שנתקלתי בדיון על הבחור הייתה לו פולו שנות ה90,אטמוספרית לחלוטין...מה הוא מבין? :-)

רק תיקון קטן: לעורך מגזין "לא קוואטרו" אין ומעולם לא היתה פולקסווגן פולו :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...