Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קלטתי שאבא שלי שם על השמשה האחורית באוטו מדבקה ענקית על כל השמשה האחורית.(מדבקה שקשורה לבחירות המקומיות)

מעבר לזה שהמדבקה מכוערת פיצוצים, יש לי בעיה איפה לשים את השלט של הנהג חדש, כי לא רואים אותו עכשיו.

דבר נוסף, זה מאוד מסוכן כי זה מסתיר את השדה ראייה לאחור, זה בכלל חוקי לשים מדבקה כזאת? אם יתפסו אותי עם זה, מה יעשו לי?

פורסם

אתה בטוח?

כנראה שלאבא שלו לא יעשו כלום, ואף אחד לא ייטרח להתעסק עם השלט שכביכול מסתיר את שדה הראיה.

אך לגבי נהג חדש יש תקנות שמחייבות אותו בשלט.

Dirty, האם אין אפשרות לפתוח את הפינה של המדבקה ולהכניס את שלט הנהג החדש בינה לבין השמשה, או שזאת מדבקה שמודבקת בכל שטחה לשמשה?

במקרה כזה, למה שלא תחתוך ממנה מלבן קטן בגודל שלט הנהג החדש, כדי שיהיה ניתן להבחין בשלט מבחוץ.

• תוכן חדש...