Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סקר] אתם מאמינים באהבה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברורררר!!

האהבה.....אין כמו לקום כל בוקר...להסתכל עליה...ללטף אותה...להרגיש אני מחובר אליה נפשית..רוחנית..מנטאלית...להרגיש שאני אתן לה הכל והיא תתן לי בחזרה, לתת לה להבין כמה אכפת לי ממנה....ואז להניע אותה ולצאת לסיבוב ...אני אוהב את הקמארו שלי...אהבת אמת :)

:shock:

אהההה....ולשאלתך, כן, ברור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני לא מאמין באהבה...

למה:תראה אני רודף אחריה יום ולילה,מתחנן בפנייה להיפרד מהחבר שלה,מאני לא עושה בשביל להיות הייתה ביחד,אפילו אמרתי לחבר שלה שאני יתן לו כמה כסף שהוא רוצה רק שיעזוב אותה וייתן לי ליחיות איתה את חיי אבל גם היא והוא נישארים עד הסוף(כנראה) ואני לא יהיה הייתה....

אהבת חיי ברחה מי ידי:FORD MUSTANG SHELBY GT 500 1967

עוד משהו אני לא חושב שזה המקום לשאול פה על אהבות לפי התגובות....

אביב

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
ברורררר!!

האהבה.....אין כמו לקום כל בוקר...להסתכל עליה...ללטף אותה...להרגיש אני מחובר אליה נפשית..רוחנית..מנטאלית...להרגיש שאני אתן לה הכל והיא תתן לי בחזרה, לתת לה להבין כמה אכפת לי ממנה....ואז להניע אותה ולצאת לסיבוב ...אני אוהב את הקמארו שלי...אהבת אמת :)

:shock:

אהההה....ולשאלתך, כן, ברור.

טוב לשמוע שאתה תומך בה. אתה עומד לצידה גם ב- Twelve Steps ?:wink:
פורסם
טוב לשמוע שאתה תומך בה. אתה עומד לצידה גם ב- Twelve Steps ?:wink:
כל הקנאים יכולים לקפוץ.

אני לא יודע למה השאלה הראשונה תמיד: כמה היא שותה?

נמרוד

(לא, אין לאבא שלי תחנת דלק, היא שותה 1:4 , לא, אני לא מוכר. :wink: )

פורסם

היי,

נראה לי שאתם מבלבלים בין תשוקה ואהבה...

"התאהבתי בה ממבט ראשון" זה מישפט שאומרים על בחור/ה שנראים טוב! בחיים לא תשמע מישהו אומר את זה על איזה גמד טרולי...

"התאהבתי בה ממבט ראשון" זה שווה ערך ל:"הייתי מת להשכיב אותך על השולחן, לקרוע לך את הבגדים ולזXXן לך את הצורה כאילו אין מחר!!!", לא?

אנחנו מישתמשים במילה "אהבה" יותר מידי... ילד אומר לאימא שלו "אני אוהב את הפאוור רינג'רס"... ו... מה יהיה מחר? יהיה משהו חדש לאהוב!

אהבה צריכה להישאר ולהשאיר חותמת!

כל מה שכתבתם עד עכשיו זה לא אהבה, זה תשוקה... ותשוקה היא בת חלוף, לפחות יותר מהר מאהבה...

לאהוב אפשר רק משהו שיכול לאהוב בחזרה (ולא, בובת מין לא אוהבת בחזרה, חכמולוגים :wink: )...

זו דעתי לפחות.

ולשאלה האם אני מאמין באהבה?

כן, בטח... כמה שיותר, יותר טוב!

אהה, כן, אני גם מאמין בכסף מזומן (בלי חשבונית) ובפופקורן אמיתי ולא זה שיוצא מהמיקרו, סיגריות בלי פילטר וקפה שחור...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

איזה כיף קיבלתי גישה לאוף טופיק :-P

אני מאמין באהבת אמת, קראו לה מורסילאגו אבל אהבה קונים בכסף וכנראה שאין לי מספיק :cry:

Front.jpg

b bo bos bose baaaaaaaaas

• תוכן חדש...