Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתאמן בחודשיים האחרונים בתרגילי משקל גוף, ויש לי כאבים די חזקים בעצם החזה בעיקר לאחר האימונים וביום למחרת כשאני עושה תנועות מסויימות, זה היה לי לפני חודש אז הפסקתי עם המקבילים, ולאחרונה חזרתי לתרגיל והכאבים חזרו גם הם. מה ניתן לעשות?

פורסם

למה? כי זו תנועה חדשה לגוף ו/או נושאת את כל משקל הגוף, קל וחומר שיהיה עומס במקום מסויים

אצל חלק מהאנשים זה לא יורגש או יורגש במקום אחר ואצל חלק בכלל לא

היו לי כאבים כאלו במשך שנים

זה לא עצר ממני להמשיך ואפילו להעמיס עלי עוד 30 קילו בתרגיל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לי זה קורה, במיוחד אחרי שאני מעלה משקל בתרגילים מסויימים.

אישית, כבר שנים אני מתעלם מזה וזה בא והולך, לא משהו שאני מתרגש ממנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תשאל רופא-הכי טוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כי זה תרגיל שעובד על החזה :roll:

תנסה לעשות מקבילים שהידיים יותר צמודות לגוף, זה עובד על יד אחורית.

בכל מקרה בתרגיל הזה החזה עובד..

פורסם

חלק מתנועות הזרוע מבוצעות על ידי שרירי החזה הקדמיים וקרוב לודאי שזו הסיבה למיחושים שלך.

מכל מקום - שמע בעצת התפוח, הוועץ ברופא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תשאל רופא-הכי טוב.

זה הכי לא טוב

פורסם

שים איזה בן גיי או משחה אחרת, וחכה יום -יומיים. אם הכאב חולף, אז הרי מדובר בשרירים תפוסים ממאמץ. הכל בסדר.

אם הכאב ממשיך, כדאי להיוועץ ברופא.

יכול להיות שאתה עושה משהו לא נכון בזמן התרגיל? או שהמקבילים קרובים מדי אחד לשני (או אתה רחב) מה שגורם לך "לקפל" את החזה בזמן התרגיל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שים איזה בן גיי או משחה אחרת, וחכה יום -יומיים. אם הכאב חולף, אז הרי מדובר בשרירים תפוסים ממאמץ. הכל בסדר.

אם הכאב ממשיך, כדאי להיוועץ ברופא.

יכול להיות שאתה עושה משהו לא נכון בזמן התרגיל? או שהמקבילים קרובים מדי אחד לשני (או אתה רחב) מה שגורם לך "לקפל" את החזה בזמן התרגיל.

בן גיי בהחלט יכול לעזור,

אם אתה בקטע של בנים גאים :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איפה האבות הגאים של פעם

פורסם
איפה האבות הגאים של פעם

איך לאבות גאים יהיו ילדים?

פורסם

דווקא אני חושב שהמקבילים שעליהם אני מתאמן מעט רחבים מהרגיל, נחכה קצת ונראה אם זה יעבור. תודה רבה!

• תוכן חדש...