Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audison voce av k6 vs morel elite 3 way

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית קורא לעומק את מה שנכתב כאן היית מבין שכנראה שהבעיה איננה בגלל הטוויטר אלא יותר בגלל כיוונים, תנאים והעובדה שיש לך מידבאס 4".

אדי, הכתיבה שלך כאן עוזרת, ולא פעם יישמתי/בדקתי המלצות עבר שלך (אפילו משרשורים בני כמה שנים), תמיד לקחתי אותם בגדר המלצה, וברוב המקרים יצא שצדקת, לפעמים זה לא קלע להעדפה שלי, בכל אופן לשמוע/לנסות גישה אחרת, ועוד עם הסבר ללמה זה צריך להיות ככה, תמיד טוב.

SCANSPEAK

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם היית קורא לעומק את מה שנכתב כאן היית מבין שכנראה שהבעיה איננה בגלל הטוויטר אלא יותר בגלל כיוונים, תנאים והעובדה שיש לך מידבאס 4".

אדי, הכתיבה שלך כאן עוזרת, ולא פעם יישמתי/בדקתי המלצות עבר שלך (אפילו משרשורים בני כמה שנים), תמיד לקחתי אותם בגדר המלצה, וברוב המקרים יצא שצדקת, לפעמים זה לא קלע להעדפה שלי, בכל אופן לשמוע/לנסות גישה אחרת, ועוד עם הסבר ללמה זה צריך להיות ככה, תמיד טוב.

כימת כל מה שאדי רשם לא בדיוק מתייחס אליי כי אצלי הוופרים בכלל לא בדלתות הם בדשבורד ויש מספיק באסים והטיווטרים שלי בזיוויות כמו שצריך והכיוון נכון והגיין פתוח על רבע אני בטוח שהעניין זה בטיווטרים יהיה גם בחור פעם שהתלונן על הטיווטרים של הוירטוס והחליף לדוטק והיה מרוצה

הינה עוד חוות דעת של מישהו אחר

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=825250

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

תהיה רציני, אתה מביא לנו חוות דעת מזאפ.

עפ"י מה אתה קובע שהזוויות מכוונות כמו שצריך?

זה שהוופרים אצלך בדש זה יותר גרוע מדלת מבחינת נפח = משפיע ישירות על באס.

זה שהיה עוד מישהו ואפילו עוד 5 שיתלוננו על הטוויטר הזה או הזה לא אומר כלום.

תאמין לנו אנחנו לא באים נגדך פה.

פורסם

בלי להתנגח/להתווכח/להעליב יכול להיות שהסט הזה כבר שרוף מבחינתך, ולא משנה מה יהיה לא תהיה מבסוט ממנו, והדבר היחיד שיעזור הוא שתחליף אותו.

אני מאמין שהוא לא מכוון נכון (לא מיקום ולא כיוון, הטוויטר לא חייב להיות מופנה לכיוונך, וכמה הגיין פתוח זה לא משקף בייחוד מכיוון שאתה נותן לסט הרבה מאד כוח), אבל זה מה שאני מאמין.

אם הוופרים שלך בדש, אז אני דיי בטוח שהם ללא איטום, תוסיף על זה שהם 4" ואני כבר מהמר שהם מנגנים פחות ממיד ריינג' טוב, שמעתי את זה כבר.

*עם אדם שנעול על הדעה שלו אי אפשר להתווכח, וקשה לשנות את דעתו, לכן אינני מנסה, אתה רוצה לשפוך כספים על סט, בבקשה.

קח בחשבון עלות של סט חדש, עלות של התאמה של מידבאס 6.5" לדלת- אין טעם ללכת על מידבאס 4", ועלות של איטום (דיי חייב לסטים ברמה גבוהה).

אם אתה מרגיש שכל זה טיפה גדול עלייך (להערכתי במידה ומדובר בסט חדש, לא פחות מ 3K, ואני עדין), תנסה להשתמש בטיפים שקיבלת, אני בטוח שהם יעזרו.

בהצלחה.

עריכה: אתה עדיין עם ה 6/9 מאחורה, שגם מכילים טוויטר, תנסה לנתק אותם, הם לא נעימים ובייחוד על הגברה.

SCANSPEAK

פורסם
כימת כל מה שאדי רשם לא בדיוק מתייחס אליי כי אצלי הוופרים בכלל לא בדלתות הם בדשבורד ויש מספיק באסים והטיווטרים שלי בזיוויות כמו שצריך והכיוון נכון והגיין פתוח על רבע אני בטוח שהעניין זה בטיווטרים יהיה גם בחור פעם שהתלונן על הטיווטרים של הוירטוס והחליף לדוטק והיה מרוצה

הינה עוד חוות דעת של מישהו אחר

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=825250

הטעות העיקרית כאן היא הבטחה בצדקת הדרך (טעות שהרבה פעמים מייחסים אליי דרך אגב)

זה שהוופרים לא בדלתות והטוויטרים בזווית כמו שצריך זה ממש לא אומר שזה באמת נכון -

הזווית היא כמו שצריך בהתאם למה? לאוף אקסיס? לאון אקסיס? הם הטוויטרים האלה יתנו היענות טובה יותר דווקא באוף אקסיס? האם השמשות של הדלתות יוצרות שם יותר מידי החזרים? וכך הלאה.

זה שהגיין פתוח על רבע? מה זה באמת אומר? האם זה אומר שהמגבר לא מוציא את כל ההספק שלו? או שזה אומר שרגישות הסף של המגבר הונמכה אבל האם זה אומר שהאות שיוצאת מהרדיו דיסק מותאמת לרגישות הסף של המגבר גם כשהוא ברבע?

בקיצור - אין סיכוי שהדברים שם הם "כמו שצריך" אחרת הטוויטרים האלה לא היו צורמים.

לפותח השרשיר, לפני שאתה מגיע למסקנות לא נכונות, לפני שאתה הולך לשפוך הרבה כסף על עוד סט שאתה לא תהיה מרוצה בגללו ממשהו - תיגש לבעל מקצוע עם נסיון בכוונים או תגיע לאחד המפגשים ותקבל חוות דעת מחברי פורום וותיקים.

אני מנסה לחסוך לך - זמן, כסף, תיסכול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פשוט עניתי לו ישירות, כי אחרי כל שנות הנסיון שלי עם התחביב אני יודע עד כמה אתה יכול למצוא את עצמך מופתע מ"חוסר האיכות" של המערכת שלך ברגע שאתה שומע את אותו השיר במערכת אחרת.

וזה בדיוק מה שיקרה לפותח השרשיר - בייחוד אם הוא ישמע את אותו השיר מתנגן על אותו הסט רק ברכב אחר כאשר הסט מותקן ומכוון נכון.

העצה כאן היא לגשת לבעל מקצוע או להגיע למפגש לפני שחורצים גורל של סט שלא אמור להתאים לתיאור שאיתו פתח את השרשיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...