Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 1.4 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, מאד מתלבט לגבי רכישת רכב חדש מסוג אופל אסטרה 1.4 טורבו. קיבלתי המלצות טובות אך גם קראתי דברים לגבי בלמים ספוגים ורכים או משהו כזה. האם למישהו יש מידע לגבי זה? מניח כי לא סביר שברכב חדש יהיו בעיות בלמים. אשמח לדעות לגבי הרכב. תודה.

פורסם

אני נוהג על אופל אסטרה 1.4 טורבו האצ'בק,

אני מאוד נהנה ממנו, יש לו הרבה כוח, נסיעה נוחה ועם המערכת מולטימדיה הוא גם מאובזר ( ללא המערכת אתה מקבל בקרת שיוט, מגביל מהירות ועוד כל מיני שטויות).

אני ממליץ לך לקנות אתה תהנה ממנו.

למרות זאת ישנן כמה " בעיות " קטנות :

1) בקשר לבלמים, הם טובים אבל הבעיה היא בדוושה של הברקס, היא פשוט פחות נוחה, קצת מוזרה אבל מתרגלים. הברקסים עצמם חזקים ואני לא מרגיש בעיה.

2) תיבת ההילוכים, התיבה טובה ושואפת להילוך הגבוה ביותר האפשרי במהירות הנסיעה, העברות חלקות אבל היא קצת איטית ומסרסת את המנוע.

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן, לדעתי תאהב.

בנוסף, בגלל שלאופל יש רצון רב למכור, תנסה להוציא מהם הנחה על המערכת, היא מוסיפה המון.

פורסם

אמנם בגרסת ה-1.6 אבל אני גם מצטרף לתלונות על הגיר. אמנם בעל 6 יחסי העברה, אבל מגיב לפעמים באיחור. ההעברות מורגשות מאוד, הגיר ממש חובט לפעמים. בימים הראשונים בחרתי לנהוג אך ורק עם הטיפטרוניק. בהמשך התרגלתי.

בעניין הבלמים - לא מצאתי שום דבר חלש/חמאתי/מוזר בדוושה הזו. בלמים כמו כל בלמים. לצערי איפלו ביצעתי שתי בלימות חירום בזו אחר זו (גר במושב, קודם רץ לי חתול מתחת לגלגלים, אח"כ שני כלבים התנפלו על האוטו). בשתי הבלימות הופעל ABS והבלמים היו יעלים גם בבלימה השניה (כשבטח התחממו מעט).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...