Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך את מסתדרת בפקקים אם עם נהגים שלא יודעים לנהוג?

בפקקים לא אכפת לי מקישורי הנהיגה שלהם, גם ככה כולם זוחלים על חמש קמ"ש..

כשאין פקקים, אז מקללים בשפת הקודש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאני מצלם את הנסיעה אני משתדל לקלל ברוסית כדי שזה יהיה פוטג' ברמה בינלאומית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא אותנטי אם אין לאדה או אוטו מיושן סובייטי אחר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יום אחרון בעבודה הסתיים היום. כלל שתיה מרובה עם העמיתים לעבודה, שליחה של הבוס הישיר שלי לעזאזל מול הפנים של המחליף שלי אחרי שניסה לעשות לי תרגיל מסריח במיוחד, ושליחה טלפונית של המנכ"ל לעזאזל אחרי שפעל כמו בובה של הבוס שלי בתרגיל המסריח ובסוף התנהג כמו חלאה כדי להציל את כבודו בלי להבין שאין לו מנוף עלי כלל.

תמו להן 8 שנים, כמעט מיום יסוד החברה, 3 יבשות, 4 מדינות, עשרות לקוחות ולא מעט אנשים שהכשרתי.

עוברים הלאה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רק עכשיו קראתי את הכתבה על האבנים, לא היה לי מושג.

50 שנה הם זורקים אבנים...היית מצפה מהם שיחדשו קצת משהו.

חצץ אולי...?

יום אחרון בעבודה הסתיים היום. כלל שתיה מרובה עם העמיתים לעבודה, שליחה של הבוס הישיר שלי לעזאזל מול הפנים של המחליף שלי אחרי שניסה לעשות לי תרגיל מסריח במיוחד, ושליחה טלפונית של המנכ"ל לעזאזל אחרי שפעל כמו בובה של הבוס שלי בתרגיל המסריח ובסוף התנהג כמו חלאה כדי להציל את כבודו בלי להבין שאין לו מנוף עלי כלל.

תמו להן 8 שנים, כמעט מיום יסוד החברה, 3 יבשות, 4 מדינות, עשרות לקוחות ולא מעט אנשים שהכשרתי.

עוברים הלאה.

בהצלחה !

(היתה לך אי איזו פיסת נחת מהעבודה במהלך 8 השנים בה ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

ניטשה, שמעתי שמחפשים ממיני שוגי בערד.

תבוא, יש קומבינות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא רץ הלאה כל כך מהר, חודשיים חופש עכשיו, מתוכם חודש וחצי אני עדיין במצבת העובדים אבל לא בא לעבודה.

טס היום לארה"ב, אחר כך לקריביים, אחר כך לארץ. בעיקר מתכוון לבלות זמן עם הילד הטרי ועם האישה שתחיה, סומך עליו שיגרום לי להצטער על זה שאני לא בעבודה ועליה שתגרום לי להפסיק לקרוא לה שתחיה.

ברור שהיו רגעי נחת ב8 השנים האחרונות. לא הייתי נשאר אם לא היו. תמיד היו קריזות, אבל השנה האחרונה הייתה סיוט אחד גדול עם בוס שהתעלל בי והביא אותי לשקול תרופות נגד חרדה, עד שפשוט החלטתי לשרוף המועדון במקום.

בסופו של דבר עשיתי את העבודה עד הרגע האחרון, הלקוח מרוצה (הציע לי עבודה עם העלאת שכר רצינית ברגע ששמע שאני עוזב), והכי חשוב, נשארתי ביחסים טובים עם כולם במקום העבודה, למעט שלושה מוסקטרים שמביאים הרס וחורבן שהפסידו בכל מאבק איתי ברגע שהורדתי את הכפפות.

למדתי המון שיעורים חשובים בעסקים ובחיים, וטיפסתי מעמדה של מפתח זוטר למנהל פרוייקט לא קטן שקורה ב4 מדינות שונות. לא מצטער על 8 השנים, למרות ההתקז'דרות שחתמה אותן.

אקסודוס, שו ממיני שוגי? זה משהו מסיפורי פוגי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה טועה, הכפיות לא נעלמות, הן הופכות למהדקי נייר. לא שמת לב שיש לך הרבה כאלו פתאום?

• תוכן חדש...