Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה נסגר עם בחורות שאומרות על עצמן שהן אוהבות "לפנק ולהתפנק", את בנאדם או חתולה למען השם?

בתור טכנאי מחשבים אתה אמור להכיר את התחכום שבמשפט ;)

זאת אומרת שהיא אוהבת שמפנקים אותה (לפנק) ותוך כדי שהיא עושה זאת זה נקרא להתפנק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמאמר הרבנית\אדמו"רית יוליה\איייייאוווו וין - כוס פאקינג אמק!

בא לי לחזור :(

ca71ce315580902.jpg 7c153b315580905.jpg 0f43f8315580912.jpg 6c4fdc315580918.jpg 4d0a4a315580923.jpg 4a1662315580927.jpg

הנה האוטו שמתאים ללוקו642388315581044.jpg223c3b315581050.jpg 6915ff315581053.jpg

בנצי - יש איזה דירת סטודיו להשכיר במחיר שפוי באיזורך? נראה לי נתראה בקרוב :shock:

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם (נערך)
לוקו, אתה חולה הפרקינסון הכי צעיר שאני מכיר.

הכביש עקום!

לגיבוב לא מגיע איזה תמלול? )

בואי נאמר שהוא קיבל שיחה דינמית מהרבי חרמן.

לוקיטו, מה זה אומר אם חלמתי על זה שיש לי חורים גדולים בשיניים?

סכסוכים עם הסביבה הקרובה.

לוקו ישן עכשיו, נא לא להפריע.

שותה קפה.

אז איך קוראים לך אנלוגי ? יובל ? רענן ?

ולדיסלב.

לוקו, שלח את השיחה אני אכין פרוטוקול מסודר. :-)

הצד של רופני בעיקר גנח והוציא קולות משונים.

תפוחי, בבקשה נשמה! אל תתבייש לבקש עוד אם תרצה.

Ezuf, קלעת בומבה לטעם שלי.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם
אתם באמת לא יודעים איך מגיעים מהמחשב להודעה האחרונה שקראתם, או שאני מפספס משהו?

בכל מקרה, לחיצה על זה: firstnew.png עושה את הדרוש.

אופס :oops:

כל יום לומדים משהו חדש

פורסם

נו מה חשבת? עשרות שנים ומיליוני הודעות בגיבוב,ולא אדע איזה רכב תאהב? פאדיחה לאומית.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אני מאמין שהמטוס המלזי נחטף בידי חייזרים. אני אוהב לחשוב על דברים בהגיון,

לכן, אני לא רואה אופציה אחרת. רק חבל ששגרירי כדור הארץ הם זוג איראנים.

Gn'f'R

פורסם
אאאאאלף בגדהוזח

סטופ!

תגידו, אולי למישהו פה יש חתיכת פרספקס או פוליקרבונט בצבע שחור שהוא יכול להביא לי?

צריך משהו בערך בגדול של 15X15.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ארץ - גרמניה

עיר - גדרה

חי - גמל

צומח - גויאבה

דומם - גשר

ילד - גיל

ילדה - גילה

מקצוע - גיבובניק

אישיות - גרגמל

מגובב - גוסטבאסטר!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

למי לעזאזל אכפת מהמטוס המלזי, מזיינים לי בחדשות את המעט ממה שנשאר לי מהשכל כבר שבועיים.

מעניין לי את הפאקינג רקטום.

פורסם (נערך)
סכסוכים עם הסביבה הקרובה.

בעבודה אמרו לי שזה אומר שיפול עלי מלא כסף, חראות מנסים לעודד אותי...

סביבה קרובה? טוב נו גם ככה רוב הסביבה שלי כבר מודעים לשגעונות שלי אז אם אני אצא על מישהו והוא ישרוד , גג אני אצתרך להסביר את עצמי בקטנה. אם מישהו יצא עלי בקטע מגעיל ולא יתנצל אני אעיף אותו מהחיים שלי. ככה נשארים עם איזה 4 אנשים קרובים.

חשבתי שאכתוב תגובה קצרה ואחזור לעבוד אבל החלטתי לגובב לכם על מישהי, נקווה שאספיק לסיים לפני סוף יום העבודה.

דיסקליימר:

היי טאליס, אם הפנתי אותך לפה לא בטעות וקראת את זה למרות שבטח לא היית אמורה אז אני מתנצל , שגעונות של דוד.

לבחורה קוראים טל, היא למדה איתי בתיכון. גבוה סביר, רזה , שיער שחור חלק (מסתבר שהחלקה יפנית) , בחורה חמודה כזאת. התחלתי לדבר איתה, אחרי שנה נמאס לי שאני לא מצליח להזרים את זה לשום מקום וגם התחלתי לשתות ולהבריז אז ניתק הקשר.

לקראת י"ב לדעתי הוספתי אותה למסנג'ר , הייתי צריך מישהו מהכיתה שלי שנמצא בשיעורים ויכול לעדכן אותי מי מו מה (היה לי 'חברים' בכיתה אבל לא הייתי מדבר איתם מחוץ לבית הספר). התחלתי לדבר איתה קצת, בהתחלה בחוסר עניין, שרפתי את עצמי קצת אבל הייתי אופטימי. אני כבר לא זוכר את השנה הראשונה של השיחות שלנו אבל היינו מדברים הרבה. הלימודים נגמרו, אני שקוע בעבודה ובלילות מדי פעם מדבר איתה, מנסה לקבוע דייטים אבל היא מתביישת ולא רוצה.

מאז לאורך השנים דיברתי איתה די הרבה, לה נוצרו סטיגמות עלי, היא טענה שאני שומע רק מטאל (ת'רש מטאל ביצ' פליז, חוץ מזה מגהדת' להקה אדירה) ושאני מנסה לעודד אותה להשתמש בסמים (יש טיפת אמת, אמרתי לה להתנסות פעם פעמיים לפני שהיא פוסלת).

היופי בה היה שלמרות שהיא בדרך כלל לא הייתה מתחילה שיחות איתי היא הייתה יחסית זורמת איתם (יחסית זאת מילת מפתח, לפעמים ממש זורמת ולפעמים בכלל לא) אז היה לי פרטנר לשוחח איתו (ועוד ממין נקבה, עם גוף חמוד ושיער שחור ארוך וחלק).

הדבר המדהים הוא שלפעמים הייתי יוצא עליה, אבל ממש יוצא עליה, אומר לה דברים פוגעניים/יורד עליה/עושה ברוגז והיא תמיד הייתה סולחת לי (אפילו בלי שאבקש סליחה) ולא חוסמת אותי ומנתקת קשר (כמו שכול בן אדם נורמאלי היה עושה), מעניין למה.

בקיצור, ימים עברו התחלתי לצאת עליה יותר ויותר, אבל לא הייתי תוקף ישר, הייתי משוחח איתה ופתאום היא הייתה מעצבנת אותי ואז *באם* והסכר היה מתמוטט ויום אחרי זה הכול בסדר, מדי פעם היא הייתה מזכירה את זה.

זה היה ממש מוזר, עד היום אני לא מבין למה היא סבלה אותי, במיוחד שלקראת הסוף הייתי מדבר איתה רק כשמשעמם לי והיא הבינה את זה.

מדי פעם ניסיתי לארגן איזה דייט איתה, היא לא הסכימה בטענה ש"על מה אנחנו נדבר בכלל?". אם את לא מסכימה לצאת איתי ואני לא בדיוק ידיד טוב אז למה את מוכנה לספוג את השטויות שלי?

בסוף הבנתי גם שאני לא רוצה מערכת יחסים איתה (אם היה קצת סקס מהצד זה היה בסדר, אבל מערכת יחסים? פאק נו!), היא קצת משוגעת, לא כמו הבחורות של בנצי...

יום אחד היא הסכימה להוסיף אותי לפייסבוק שלה, אבל היא לא פירסמה כלום ולא הגיבה לשום דבר שאני פרסמתי ולא ענתה בצ'אט.

כמה חודשים נמאס לי, יצאתי עליה שוב ומחקתי אותה מהכול, את המסנג'ר החזקתי רק בשבילה (ואז מייקרוסופט ביטלו אותו) , מחקתי אותה מהפייסבוק, לא הוספתי אותה לסקייפ שלי והדבר היחיד שנשאר ממנה זה המספר טלפון שלה. אבל סמסים אצלה הם לא בחינם אז לא באמת היה אפשר לדבר ותכלס גם לא רציתי.

שחכתי אותה לגמרי ונזכרתי רק ביום הולדת שלה וכשהזכירו את השם המלא שלה (יש עוד בחורה באיזור עם אותו השם בדיוק , היא גם דחתה אותי, לא נורא).

וזהו, זה סתם גיבוב, אני לא זוכר למה התחלתי אותו, מדי פעם אני שואל לשלומה, היא התחילה לצאת עם איזה יצור שלמד איתי בשכבה , עכשיו אני לא יודע מה איתה אבל בפעם האחרונה שדיברתי איתה הבנתי שהיא רוצה להיפרד ממנו.

אולי יום אחד אספר על דנה, בחורה מבית לא עני שהתעללתי בה קצת ובמבט לאחור התנהגתי ממש לא יפה ובטח פגעתי בה, היא היום בכלל לא מדברת איתי, וואלה לא יודע מה איתה.

גימל.

התכוונת למערכון של פלטפוס?

חיה - גוורגול - יונק , שלוש רגליים , ממשפחת הזוחלים...

אישיות - גלי עטרי

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כוס אוחתוק העצירה בחיפה, אני תקוע באיזה פקק ליד ביג באמצע שום מקום בצפון. בלאט.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...