Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורזילקה,

בקצרה...בנצי בחור נחמד והוא מתמסר לאנשים בצורה מאוד חזקה ואז שהבן אדם השני מחליט לנתק קשר זה פוגע בו ושובר אותו.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התחיל, הכוונה להתחלה של הסוף? וזאת האקסית שעוקבת אחריו פה והוא מקלל אותה על זה כל פעם?

הרבה עוקבות אחריו, אם זכרוני לא בוגד בי אז מדובר במיתולוגית הפסיכית שעזבה לפני 5 חודשים בערך.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מורזילקה,

בקצרה...בנצי בחור נחמד והוא מתמסר לאנשים בצורה מאוד חזקה ואז שהבן אדם השני מחליט לנתק קשר זה פוגע בו ושובר אותו.

במקום להתמסר לאנשים, הוא צריך להתחיל לנסר אנשים. הגזע שלנו לא שולט בעולם בגלל טוב הלב והחמלה שלנו, אלא בגלל שאנחנו בני ז#נות תחמנים עקשנים וקרים שמתאגדים בהמונים ומנסים לנצל כל דבר לטובתינו בלי פרופורציה עד שהוא נגמר ולהרוס את כל מה שמתנגד לנו. כשחושבים על זה דילול רציני יעשה טוב לעולם וגם לנו כיחידים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז ככה, היא לא עזבה, אני קמתי ועזבתי את הבית, היא נשארה עם כל המוכר ואני ברחתי למדבר.

חצי שנה בערך, פעם אחרונה שראיתי אותה זה היה ב1.1.2014 ומאז ניתקתי כל קשר איתה, היא התקשרה כמה פעמים ולא עניתי, שלחה הודעות והתעלמתי.

אני לא מטומטם, אני יודע מה אני צריך לעשות, בטבעי אני אדם שסולח, סולח לכולם מחברים למשפחה, לא מאמין בטינה, אבל כל המקרה הזה עושה לי רע כי אני פשוט מאוכזב מאוד, מריר מאוד, זה לא בא בקלות וזה לא ילך בקלות, אני לא יושב וחותך וורידים, אני דווקא שמח רוב הזמן, אלה רק הימים האחרונים שהעלו בי דכדוך מציק, כשאחד ממעגל החברים הקרובים שלה בילה איתי בסופ"ש ודיברנו ככה, והוא בא ומספר לי שהיא אוהבת אותי ולמה אני לא חוזר אליה, אז פתחתי, היא תמיד משחקת אותה קורבן, זה עבד עלי פעם, כמו בעל מכה ששואל את אשתו למה היא מביאה אותו למצב שהוא מרביץ לה...

ההבדל בין ילד לאדם בוגר הוא לקיחת האחריות, וכמו בכל דבר בחיים, גם בזוגיות צריך לדעת לקחת אחריות, מאוד קל להאשים את הצד השני במקום להגיד - מה שאני עושה זה לא בסדר, ואני עם הסבלנות שלי, דאגתי לשבת ולדבר במקום להתעצבן, קיבלתי סטירה אחרי סטירה ופשוט ישבתי שם ושמעתי אותה אומרת לי למה זה הגיע לי וכד' (מטאפורית).

הייתי כמו ספוג, סופג וסופג וסופג וידעתי שאתפוצץ יום אחד, שלא אוכל להכיל אפילו טיפה בודדת בתוכי.

אמרתי לה פעם שהפחד הכי גדול שלי הוא שיום אחד אני ארים ידיים ואומר חלאס, מספיק.

והיום הזה היה בפתח, פתאום ההריון צץ ומחשבות ובלאגן.

היא פשוט ילדותית מאוד וחסרת הערכה, קנאית ומזלזלת, אני לא שוכח למה עזבתי, אני לא שוכח כמה כאב לי, להפך, אני זוכר את זה טוב מאוד, אבל המרמור הזה נמצא בתוכי, אני לא רוצה להיות איתה, אני יודע שמגיע לי טוב יותר, שאני בחור טוב, כל האקסיות שלי אומרות לי את זה, אני לא מסוכסך עם אף אחת ואני לא מניאק.

היא לעומת זאת גוררת אחריה חבורה של גברים שלא בדיוק מסמפטים אותה.

היא מדהימה כן, חיוך כובש, דעתנית והיינו יושבים ומדברים שעות על כל מיני נושאים רנדומליים, כמוני, היא אוהבת היסטוריה ואומנות, מוזיקה וידע, היינו מעבירים שעות במיטה ונוברים באינטרנט על נושא מסויים ופשוט לומדים, ככה בשביל הכייף, גם רברסי היה משהו כייפי ביחד, מחובקים עם האייפד. היה טוב, נהנתי מהעובדה שיש לי מישהי לדאוג לה, לבשל עבורה, מישהי לתת לה את כולי. זה לא רע, זאת ההרגשה הכי נפלאה בעולם.

ביום ראשון האחרון הכרתי מישהי ממש חמודה במועדון, לקחתי אותה והלכנו לאכול סושי, ישבנו ודיברנו, זה היה מאוד מרענן, לצאת מהמועדון ולהכנס לאיזו מסעדה שקטה, היא רק בת 26, בלונדינית חייכנית, דיברנו על אהבה, אכזבה ועל עוד כמה דברים, השיחה קלחה, שיחה פרופר בלי קשקושים, לא מנסים להרשים, פשוט יושבים כמו 2 חברים וותיקים ומדברים, זה עשה לי טוב, היא מאוד נהנתה, ליוותי אותה למסעדה אחרת, החברים שלה הלכו לשם, הלכנו ברחוב יד ביד, נכנסתי למסעדה והיא הציגה אותי לכולם, הייתי בדרכי החוצה והיא התלוותה אליי, אמרה לי תודה, שזה מרענן לפגוש ג'נטלמן בין כל הASS-HOLES, היא אמרה לי - תרשום את המספר שלי, ואני כמו אהבל אמרתי לה שהיא כבר נתנה לי אותו במועדון (מה שהתברר לאחר מכן כלא נכון, לקחתי את המספר ממישהי אחרת שהייתה קצת דומה לה), תתקשר אליי ביקשה, אני אשמח מאוד לראות אותך שוב, נשיקה פזיזה, העברתי את ידי על פניה ואמרתי לה להתראות ושהעונג היה שלי.

בנצי דפוק, בנצי דפוק.

אולי בשבוע הבא היא תהיה שם שוב...

בכל מקרה, אני סתם מדוכדך ככה בקטנה, לא משהו רציני, זה כל הלחץ מסביב שגורם לי לאבד את הראש לפרקים.

מחר אני הולך לראות דירות, אני מוזמן לארוחת ערב אצל הורים של חבר חדש שמבלה איתי כל סופ"ש, שבת מסיבת יומולדת לאותו החבר במועדון שאחיו פתח בדאונטאון וביום ראשון.... שוב לאותו המקום, מסיבה טובה מול הים, אלכוהול משובח ומוזיקה שאני מאוד מאוד אוהב.

ואני אוהב אתכם, גם אותך תפוחי.

haters will hate

פורסם

בנצי רק שתדע, שאני מעריך מאוד את הכתיבה שלך ושאתה יודע לחלוק ככה. הייתי שמח לשבת איתך על כוס בירה. עליי.

וסתם שתדעו, היום, סופסוף, אחרי 4 וחצי חודשים עם הרכב הנוכחי, נבחר לו שם!

וייקרא שמו בישראל - שפיץ!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שכל, מקווה שהיא תהיה שם שבוע הבא. בטוח יש מישהו שמכיר מישהו שמכיר אותה, או שזה עובד ככה רק בארץ?

לשמור טינה זה באמת מיותר, אבל כל עוד אתה יודע שאתה צריך להתרחק ממנה, זה מה שחשוב.

כל השאר, כנראה עיניין של זמן עד שזה יעבור.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דניקס בטח עסוק בלגובב את הג'קוזי.

אוף מאוחר ומחר יש את הקורס המקולל באנגלית על הבוקר, נוכחות חובה :loco:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

נרשמתי למנוי לירושלים פוסט לייט.

חשבתי לשפר את האנגלית שלי, וואלה ההבנה שלי היא טובה עד מאוד אבל הכתיבה היא במינוס,מינוס. אומרים שכדי לשפר את הכתיבה צריך לקרוא המון, ניתן להם הזדמנות של חודשיים.

Speak, speak but לא מספיק

החיים הם כמו....

פורסם

לא פייר איתכם מחר יש לי מבחן, ואתם בשלכם, בן ציון הלכה אחת יבואו עוד אלף, תטפח לעצמך על השכם וגם על רמאללה, תחייך הכל לטובה.

אנגלית לא כזה נורא כמו קורסים אחרים באוניברסיטה, וג'קוזי תלוי איפה, אגב מגובבים יש לי פוסט באוף לגבי מקום לינה במהלך חופשה, תגיבו שם אם הייתם באחד מהמקומות האלה.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...