Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארץ - גרמניה

עיר - גדרה

חי - גמל

צומח - גויאבה

דומם - גשר

ילד - גיל

ילדה - גילה

מקצוע - גיבובניק

אישיות - גרגמל

מגובב - גוסטבאסטר!

יום קשה בעבודה אני רואה.

לוקו, אחת הגרביים מהכביסה שלא תלית התגנבה לסמלון שלך, אחרי זה אל תלונן שהן לא חוזרות בזוגות!

דויד, אין יותר מסנג'ר? :shock:

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי נוסע בכביש 4?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סיכום היום,

לא ממש ישנתי בלילה, בסוף החלטי לסמוך על לוקו שיעיר אותי, וואלה העיר אותי (התעוררתי לפני אבל הוא לא התקשר לפני ההשקמה, אולי כן בעצם), מתישהו בסביבות 2-3 בלילה הפסיקה הקליטה בטלפון של 3G וWIFI, הלכתי לישון בבוקר בכלל כבר לא הייתה קליטה של כלום (היה כתוב פשוט אין קליטה), הלכתי לצחצח שיניים, חזרתי והייתה קליטה, לוקו התקשר, משהו עם רבי חרמן, נתתי את המספר כרטיס אשראי לתרומה, מה כבר יכול לקרות ?

קצת גובבתי עם לוקו בנמשמע על החיים וכסף ויצאתי לחכות לטרמפ שלי ברגע שיצאתי הפסיקה הקליטה, שוב פעם האייפון המפגר הזה כתוב לי אין קליטה מה אין קליטה ? אני ליד חיפה ותמיד יש פה קליטה, משהו באייפון שלי נדפק, יורד לעבודה, מכבה ומדליק את הטלפון ופתאום חוזרת הקליטה, מגובב עוד קצת עם לוקו, ויוצאים לשדה, הטקרטור הוא לא הטרקטור שציפיתי לו (בגלל מגבלות רוחב) אבל לפחות החליפו את הרדיו ועכשיו הוא עובד.

אין זמן לשתות קפה אז לוקחים כוס חד פעמית ויוצאים עם הכוס ביד, אבל מה בטרקטור אין מחזיק כוסות ואין מתלים כבונוס הוא פתוח ככה שהקפה מתקרר בשניה, אני נוסע לאט (ממש לאט, 7 קמ"ש בערך) מאיזשהו שלב מזהה בורות ומנדנד את הכוס בהתאם ושום דבר לא נשפך.

מגיעים לשדה, אני לא יודע מה אני אמור לעשות ואף אחד לא מסביר לי לאט לאט אני קולט מה הולך והכל מתקתק כמו שעון, אין ממש זמן לגובב כי אני כל הזמן רץ בין הפועלים.

בסביבות 12 דניקס מתחיל להציק לי לאיפה להגיע, מלא פעמים הסברתי לו ובתיאורים מדויקים (ראבק, כביש החוף, יוצאים איפה שיוצאים לא חשוב שמות כרגע, מימין רואים תחנת אוטובוס בפניה הראשונה ימינה, מגיעים לחניה של הטרקטורים ואז שוב ימינה לא מסבוך נכון ? הוא לא הצליח לנווט).

נוסעים לחיפה, מדברים קצת על הגיבוב, מגיעים לבית קפה (זה מה שהחברה של דניקס החליטה) אני מזמין אוכל הם מזמינים פאי, אני מרגיש לא נעים שאני אוכל (והייתי רעב מאוד) והם לא אוכלים, מבהיר לחברה של דניקס שאני לא באמת הולך ביום יום עם מכנסי ב' וחולצה עם אדמה.

מדברים קצת על הגיבוב, חברה של דניקס מתלהבת קצת ואז אנחנו מתחילים לדבר על מכוניות, היא באייפון שלה, מידי פעם הוא מנסה להסביר לה למה אנשים עושים חור באגזוז, היא מהנהנת ולא באמת מקשיבה, הוא ממשיך להסביר לה.

נפרדים לשלום, אני עולה על האוטובוס הביתה הם נתקעים בפקק.

תודה אנלוגי על ספר החוקים לנסיעה באוטובוס שלך, היה לי רק שטר של 200 ובגלל שנכנסתי אחרון הנהג נתן לי מלא עשריות וחמישיות.

תודה ללוקו שלא העיר אותי לפני הזמן ותודה להורי שהביאוני עד הלום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני חושב לשנות את השם. פעם ב-2005 הייתי צעיר ואדם שלא ידע מה זה עולם וירטואלי. ולכן כתבתי את השם עם קיצור למשפחה.

עכשיו אני בדילמה.

לא עולה לי שום ניק :-(

החיים הם כמו....

פורסם

תיכף לוקו ובנצי ימציאו לך משהו.

רופני, אתה ודניקס סגרתם את כל עינייני החתונה?

למה הרגשת לא נעים לאכול לידם? כשאני והחברה הגענו לא התביישת ואפילו לא היית מוכן לחלוק עם המכסח יא קמצן רחב.

תגידו מישהו מכיר בר טוב באזור תל אביב לבני 20-21?

פורסם

אה ושחכתי, ראינו בפרויד פונטו עם מדבקת פורום וזה לא היה המכסח, מי זה היה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני חושב לשנות את השם. פעם ב-2005 הייתי צעיר ואדם שלא ידע מה זה עולם וירטואלי. ולכן כתבתי את השם עם קיצור למשפחה.

עכשיו אני בדילמה.

לא עולה לי שום ניק :-(

"קרוקודיל", אבל עם מבטא רוסי זה נשמע יותר טוב: "קרלקדיייל".

כי לא קלטתי שזה לא יעה.

איזה תלמידים גאונים http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4500947,00.html :lol:

לוקו היום בלילה אתה עובד גם ? אני צריך להתעורר ב5 היום.

אני כבר בעבודה עד מחר. תגיד לי, אני עובד אצלך? החזקתי את עצמי ער בכוח

כדי לא לשכוח להעיר אותך.

Gn'f'R

• תוכן חדש...