Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשרף ויצר דרך אפר?

הותשתי קשות היום. לא, ממש לא בגלל העבודה, בגלל הצורך להעביר את האינטרנט שלי לבית החדש. הוט האלה יכולים לחפש אותי בסיבוב, הצטרפתי לרשימת השונאים. אחרי קשקשת הלוך וחזור במספר שיחות, איות אינסופי של שמי ושם המושב שלי בפני נציגה, הממ, לא ממש דוברת עברית, ואחרי שהחליטה שיחזרו אלי תוך שני ימי עסקים כי ״מחלקת תשתיות שלנו צריכה לבקר במושב ולהבין מה מספר הבית שלך״, למרות שנתתי לה מספר בית אבל ״זה לא מופיע במחשב״, התייאשתי. דיברתי עם נציגה חמודה מבזק, יבואו ביום שני (לזכותם ייאמר שהיו מוכנים גם בראשון, לי זה פחות נוח), ויהיה בסדר אינשאללה. למה עם הוט הכל חייב להיות קשה?

אה וגם, הוט דרשו ממני תשלום על התקנה בבית החדש, למרות שיש נקודה ואני לקוח מאוד ותיק. קצת מיקוח, הסבר לוגי למה אני לא מתכוון לשלם שקל על התקנה והסכימו לבטל את התשלום. זה רק הרגיז אותי יותר, כי זה אומר שהתשלום אינו עבור שירות אלא שיטת מצליח קלאסית. זה שבזק לא ויתרו על התשלום רק עומד לזכותם, אם כי גם הם הסכימו להפחית אותו.

נמאס לי כבר מכל השוק החולני הזה, לא רוצה להתמקח. תנו מחיר ותעמדו מאחוריו, זה פשוט גועל נפש. בשוק מתמקחים פחות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנחנו בהוט, ושבוע נציג של יס חופר לי, ואמרתי לו שהמחיר יוצא אותו דבר, אז אין לי סיבה לעבור רק במידה ויעשה לי ההתקנה בחינם, לא נתן, אז ביקשתי יפה שיפסיק לז**ן תמוח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דיברתי עם נציגה חמודה מבזק, יבואו ביום שני (לזכותם ייאמר שהיו מוכנים גם בראשון, לי זה פחות נוח), ויהיה בסדר אינשאללה. למה עם הוט הכל חייב להיות קשה?

ככה זה עובד: אתה כבר לקוח קיים של הוט - אין להם סיבה להיות נחמדים ולבוא לקראתך.

אתה לא לקוח של בזק - הם רוצים אותך ויהיו סופר נחמדים.

כשתרצה לעבור ספק מכל סיבה שהיא תגלה שהתפקידים יתחלפו. בזק יהיו סרוחים והוט פתאום יהיו נחמדים.

בעניין המיקוח, זה דבר שגם אני מאד שונא. תרבות צרכנית מגעילה.

יש לך מוצר חדש/שירות כלשהו- שים עליו מחיר וזהו. אני לא צריך להתחנן שתעשה לי הנחה ואתה לא צריך לבקש סכומים מוגזמים מראש, כי יש לקוחות שלא כמוני יתחילו להתמקח איתך. גועל נפש.

יש לי חבר טוב שקנה נעלי ספורט איכותיות. בהתחלה הוא הלך לחנות בארץ כדי למדוד והמחיר היה 900 ש"ח. המוכר אפילו "בא לקראתו" והציע לו ב750. בסוף הוא הזמין את זה מחו"ל ב500 ש"ח, כולל משלוח.

תחשוב שהיה מגיע איזה ברנש תמים שלא נראה כאילו הוא מבין עניין, היה קונה את זה ב900 ש"ח.

גועל נפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה נכון מאוד, ועדיין - כל ההתנהלות מולם תמיד מסורבלת ואיכשהו משאירה טעם רע. אין לי מושג איך יהיה עם בזק אחרי שאהיה מנוי שלהם, אבל אחרי הרבה שנים עם הוט - אין לי מה להפסיד, במקרה הכי גרוע אכיר את השוק במלואו. אם שניהם חרא באותה מידה אוכל לבחור רק את מה שיותר זול (כרגע מבחינתי בזק זולים יותר למהירות גבוהה יותר).

התסמונת התמקחות הזו, לבן אדם כמוני שלא חושב ככה כל הזמן, רק גורמת לי להרגיש פראייר כל הזמן. אני לא סובל שמתמקחים איתי כשאני מוכר משהו או מציע שירות כלשהו, ומשתדל לא להתמקח עם אחרים, אלא אם אני יודע בוודאות שזה מקום שמקובל להתמקח בו. וגם אז אני שונא את זה ותמיד מרגיש שדפקו אותי. למה זה טוב?

מה שסיפרת על הנעליים זה הכי מרגיז. חנות רצינית מפרסמת את המחיר בו נמכר המוצר וזהו. אני לא רוצה לדבר כשאני קונה, לוקח לקופה ורוצה לשלם. המיקוח הזה גורם לי לזלזל מאוד בחנות, וגם אם אקבל מחיר זול אשתדל לא לעשות איתם עסקים יותר, כי הם מתפרנסים מלדפוק אנשים, פשוט כך.

גם תסמונת תיעדוף הלקוח החדש מעצבנת אותי. זה תוצר לוואי של תרבות אינסטנט, של מחשבה לטווח קצר, של לעשות מכה. שום בניה לאורך זמן, נאמנות למותג, הקניית ביטחון ללקוח. הערך היחיד של החברות האלה (סלולר, טלויזיה, אינטרנט) נהיה מחיר ותו לא.

אם הוט היו מציעים לי מיוזמתם, כלקוח ותיק של שמונה שנים בערך, איזו הטבה, איזה שדרוג על חשבונם - הם היו קונים אותי לנצח כנראה. במקום זה הם דחפו לי צינור לא מזמן בדמות העלאת המחיר אחרי שנגמר ה״מבצע״ הקודם, בלי שהודיעו לי שנגמר כמובן, והייתי צריך לריב איתם רק כדי לחזור למה שהיה לי! מה אתם נורמלים, זה 180 מעלות מאיך שאתם צריכים להתנהג.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

דיויד אני רוצה להזמין גם מכונת גילוח (יש איזה המלצה ?) אבל עדיף להזמין דרך B2U או שיפטו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דיויד אני רוצה להזמין גם מכונת גילוח (יש איזה המלצה ?) אבל עדיף להזמין דרך B2U או שיפטו ?

תבדוק שבאמת שווה לך להזמין מחו"ל...

אני את הראשונה שלי קניתי בארץ, קניתי פיליפס rq1250 אבל היא לא הכי נעימה לי לעור... בלשון המעטה. הזמנתי בסייבר מאנדיי בראון 760 אבל הזונות ביטלו לי, עכשיו צריך לשקול אם לקנות בארץ או שוב מחול.

גאמארג'ובה ביז'ו

איך היה חביבי? ההרים של טביליסי, האוויר הצח.

איך אמר פעם קיקהבידזה? כשאני רואה את ההרים של טביליסי בא לי לשיר...

צריך לבקר יום אחד בגאורגיה וארמניה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יאללה, עוד כי ימים אני ארביץ טיול לדואר, יש לי לשלוח איזה 40 קילו לישראל, כולל המשקפיים.

בינתיים אני קורע את עצמי עם עבודה, אחרי כמה ימי חופש התחלתי היום איזה פרוייקט קטן ומעצבן.

אבל משהו אחד עשה לי טוב על הלב

4esuha6e.jpg

ממש זרק אותי לגן.

haters will hate

פורסם

איך היה חביבי? ההרים של טביליסי, האוויר הצח.

איך אמר פעם קיקהבידזה? כשאני רואה את ההרים של טביליסי בא לי לשיר...

צריך לבקר יום אחד בגאורגיה וארמניה...

כן, היה כיף. מאוהב בנוף שם. איך כאן? מה חדש? :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר, ואללה לא הייתה חסר :lol:.

סתם, זה היה סתם חופשה או עבודה ?

דיויד זה די משתלם, זה איזה מכונה חדשה שאלקטרה מביאים וממתגים אותה כמכונת גילוח לחיילים, היא עולה 500 ש"ח בארץ מצאתי אותה באמזון ב230 ש"ח יצאתי מהבית ושחזרתי המחיר עלה ל300 זה עדיין משתלם.

בנצי, תודה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מניח שאם אני רוצה לבדוק אם מערכת התגובות של אפליקציה מסויימת עובדת, עדיף לעשות את זה כאן. סליחה מראש מכל המגובבים.

פורסם

וואלה רופני, אף אחד לא שאל את דעתך וגם לא התעניין בה כל כך :-)

נ.ב

קודם תגיע לגיל 18 ותלמד לנהוג, אח"כ אולי נשקול את דעתך :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...