Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקרוב גם זה יגיע ואפסיק לעשן.

אתה במצב מצויין, תחייה את החיים עד שיגיעו הילדים וישביתו לך את החינגה.

אני מגובב איתך וביד השנייה אני מערבב את התבשיל של היום בערב.

פעם הסתפקתי בסנדוויץ, הם רוצים אוכל הממזרים...

אתה יודע לבשל?

זה יעלה לך את הרמת חיים,עישנתי פעם :(

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למעשני הטבק - עלה כבר המחיר? לכמה הגענו?

אני רוצה לחשוב שזו השקית האחרונה שאעשן. עוד כמה ימים היא תיגמר, ונראה לי אנסה בפעם הראשונה בחיים להפסיק. גם ככה ירדתי בכמות די משמעותית לפחות בשעות העבודה, רוב החבר׳ה סביבי לא מעשנים, נראה לי שאנסה לקפוץ על העגלה הזו.

האמור לעיל אינו מהווה התחייבות כלשהי ו/או הצהרה, אלא רק משאלת לב בשלב זה.

לוקו - ארוחה בסיר אחד?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הכנתי סיר עם צלי+תפו"א, סיר אורז אדום, קציצות צמחוניות לאשה, סלט אבוקדו.

לקרוא לי בשלן זו הגזמה, אני מאלתר...

קניתי כמה חפיסות טבק לפני עליית המחירים, למיטב ידיעתי המחיר החדש יהיה 65.

ברור אנלוגי, גם אני לא מתחייב, מגובב.

Gn'f'R

פורסם
האם אני היחיד שהייתה לו בעייה עם ההצהרה הזו? חושבני שדרוש מעט הסבר או שינוי ניסוח, אחרת הייתי ממליץ לך להחליף חברה :lol:

אם היית אומר שלא נישקת אף אחת כי אתה נשוי, עוד הייתי יכול להבין :wink:

הייתי בחו"ל אצל המשפחה, החברה בארץ.

תפוח, יעלה לך את רמת החיים, לא הרמת חיים!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קפיטליזם/סוציאליזם/נרקסיסזם/אנרכיזם/זוביליאחתוכ.

משתינים עלייך בקשת ססגונית. זהו, אמרתי את זה.

מר ז' מרמר אותי.

Gn'f'R

פורסם

תפוח, יעלה לך את רמת החיים, לא הרמת חיים!

לך תזדיין.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
חברים,

אני שוקל להכנע ולפתוח דף בפייסבוק. האם כדאי? או שנמשיך להיות קטר אנונימי?

תפתח עמוד בשם בדוי, תגיד רק למי שמעניין אותך בתכלס שזה אתה ותתחיל לגובב בפייס, אם תאהב תשאר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פתחתי וסגרתי אחרי שבוע,

לא מעניין.

פורסם

מעניין, אני שוקל לסגור את שלי, או לפחות להזניח אותו קשות. אף פעם לא הייתי ממש פעיל בפייסבוק, אבל אני מודה שאני נכנס כמה פעמים ביום. לשמחתי לא התדרדתי עדיין לכניסה מהנייד.

איזה תענוג של יום שישי, השכמתי קום לעבודה, חזרתי בצהריים, ארוחה מפנקת מהאוכל שאימא השאירה לי בפריזר, שנ״צ מפואר על הספה. קמתי והתחלתי לנגן.

בתור גיטריסט בינוני במקרה הטוב יש ימים שאני פשוט לא מצליח לעשות כלום, ויש ימים שהכל פתאום מתחבר. היום היה כזה. התחלתי בגיבוב על האקוסטוקלאסית המגניבה, עברתי לחשמלית עם המגבב המתוקן. איזה כיף! גיליתי אותה מחדש, והאמת שאני אפילו שמח שבסוף ההחלפה המדוברת לא יצאה לפועל. כן יפה לא יפה, הסאונד שלה משכר אותי כל פעם מחדש, והיא מתאימה לי ליד כמו גבבה. בעצם, אחרי כל השנים שהיא אצלי, אולי בכלל היד התאימה את עצמה. ככה או ככה, בימים כאלה שהכל מתחבר לי זה כיף לא נורמלי.

לסיום עברתי לאקוסטונאצית, הנביילה נשמעת מצויין פתאום, אולי זו האקוסטיקה בבית החדש (בטוח, הכל נשמע שונה. אפילו הסאונד של הסטריאו שלי השתפר פלאים). היא עדיין לא נוחה בכלל, ודורשת עבודה קשה. היום היא התחברה לי. נהניתי ממנה מאוד, אולי הכי הרבה שנהניתי ממנה מאז שקניתי אותה. בשביל היום הזה הייתה שווה הקניה שלה, ואחרי היום הזה מקומה מובטח לגמרי. אם היא תדרוש ממני להתאמץ כדי להוציא ממנה את מה שהיא יכולה זה וודאי ישפר אותי באופן כללי. מה שכן, הנבלה מכאיבה ביד של הניתוח. גרמניה ממזרח גרמניה, לא עושה לי הנחות.

שניה אחרי שגמרתי לנגן הדלקתי את הרדיו, רשת ג׳, ובדיוק התחיל אחד השירים הגדולים:

http://www.youtube.com/watch?v=-1wQHfXbOsg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נגמר, ומיד אחריו בא

:

http://www.youtube.com/watch?v=XBmGy3q-fz8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אין, היום שישי הזה מוצא חן בעיני יותר ויותר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אין לי איך,

אני רוצה לחיות על הדרך.

עדיף מאשר למות בצד הדרך.

אין לי איך לחסוך וגם איך לחיות על הדרך.

נראה לי שניצחתי.

:cry:

נקווה ש-2014 תעשה לעסק את מה שהחיים עשו לי עד עכשיו, ותרים אותו לאוויר חזק ומהר.

למעשני הטבק - עלה כבר המחיר? לכמה הגענו?

אני רוצה לחשוב שזו השקית האחרונה שאעשן. עוד כמה ימים היא תיגמר, ונראה לי אנסה בפעם הראשונה בחיים להפסיק. גם ככה ירדתי בכמות די משמעותית לפחות בשעות העבודה, רוב החבר׳ה סביבי לא מעשנים, נראה לי שאנסה לקפוץ על העגלה הזו.

האמור לעיל אינו מהווה התחייבות כלשהי ו/או הצהרה, אלא רק משאלת לב בשלב זה.

קודם כל בהצלחה.

שנית, אם לא תצליח או אם תחליט שאתה לא ממש מעוניין להפסיק, דבר איתי על אלקטרונית בהזדמנות. :arrow:

שאלת שאלה על השחזה, עכשיו גם זה עלה לגיבוב, ובכן- אני תמיד רציתי ללמוד לנגן על גיטרה :-D

באיזה חקלאות לא מעשנים ?

בקציר של מת'.

איזה בעסה, קיוויתי שזו הייתה רק טעות ניסוח פעוטה. לא ידעתי, לא יפה שצחקתי. קבל התנצלות כנה.

טוב, עבר לי החשק לפייסבוק.

אני משתמש בפייסבוק בעיקר כדי להביא דברים שמעניינים אותי אליי בלי לחפש אותם באופן פעיל.

אה, ולדאחקות עם פרנקוס. :lol:

לדעתי אין בעייה לעשות פייס, ואפילו שווה - כדי לרכז את תחומי העניין שלך בקלות, כמו שאמרתי.

פלוס, יש הרבה מאד מבצעים שרצים בפייס, אשתי כל פעם מקבלת הפתעה אחרת מאיזה מבצע מוזר, ויש גם כמה שמעניינים אותי אבל לא זכיתי עדיין בכלום :?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

י' ברווז :lol: , וואלה אתה מצחיק אותי. אבל בקשר לפייסגוב- העלת נקודה מעניינת.

אנלוגי, רשמת "אקוסטיקלאסית"- אתה לא מתכוון במקרה ל "קלאסיקוסטית", נכון?

כי זה דופק את הגיטרה קשות.

Gn'f'R

• תוכן חדש...