Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו - יפהפה. הקטע, לא אתה. סחתיין.

הסיפור מסתבך. בא מישהו לקנות העדשה (קנון 17-40), לא רצה. אמר שיש לכלוך בפנים. זה היה מינורי, אבל בכ״ז לקחתי למעבדה לראות אם שווה לנקות. כמובן שאמרו שאין צורך. אמרתי שאם אני כבר כאן, שיבדקו אותה (כמו בדיקה לפני קניה) וככה אוכל למכור אותה עם ״חותמת כשרות״. בדקו. יש בעיה - צריך תיקון של 800 ש״ח. סעמק. מזל שלא מכרתי אותה אתמול, אם היה חוזר אלי הבנאדם אחרי כמה ימים וטוען שיש בעיה הרי לא הייתי מאמין לו שהיא נגרמה אצלי וזה היה נהיה מכוער. אני לא מוכן למכור שום דבר ללא גילוי כמה שיותר נאות.

איני חושד במעבדה שניסו לעבוד עלי או משהו כזה, הם המקום הכי מקצועי שיש ואני גם מכיר את הבעלים.

כמובן שלא תיקנתי, מה אני אתקן עדשה שאין לי שימוש בה. אנסה למכור אותה בניכוי עלות התיקון, אבל הנה התאדו להם עוד כמה מזומנים, שאפילו לא היו אצלי!

טיילור שמטיילור, שילשל מה שילשל, אני צריך כסף לנייר טואלט.

החיים הם רכבת הרים, אבל למה אני חייב להיות המסילה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי ששוקל ללכת להוביט2: אל.

זה סרט מחורבן ברמות, ג'קסון בנקודה מסויימת פשוט התחיל להמציא דברים (ממש כך!) כדי שיוכל למתוח את אורכו של הסרט כדי שיהיו לו 3 חלקים (מפאקינג ספר של 200~ עמודים). בקיצור, אם קראתם את הספר ונהניתם ממנו, שמרו את כספכם לעצמכם. באמת שמגיע לג'קסון שאנשים יורידו את הסרט ויצפו בבית מאשר שהוא יראה אגורה שחוקה.

עכשיו אתה מגלה לי...:roll:

אכן, סרט מעפן לגמרי. אשתי מאד רצתה ללכת לראות, אז הלכנו. המשך יבוא.

איזה חלקים הומצאו?

הוביטים, ארץ-תיכונה, טבעת קסמים, דרקונים... לא חסר. :lol:

אגב, השם צריך להיות לדעתי "החורבן של סמאוג", מלשון החורבן שהוא עושה, ולא נפילתו או מפלתו או כל דבר אחר שקשור לכך.

באופן לא אופייני לי בכלל, ויש פה כמה שראו את ההודעה הזו בפייסבוק, לא קראתי את השם של הסרט באנגלית לפני שיצאתי אליו. אני דווקא אוהב לעשות את זה ולהריץ בראש תרגום נכון יותר. סריטה שלי.

הפעם לא עשיתי את זה.

אשכרה הייתי בטוח שסמאוג יהרג וזה יהיה סוף הסרט. תארו לעצמכם את תדהמתי כשהסרט נגמר בנקודה שבה נגמר.

זו הסיבה שפרסמתי בפייסבוק "האם אני היחיד שמצפה מסרט שנקרא מפלתו של סמאוג להיות על איך שסמאוג נפל?".

אם היו עושים ספר על קבוצת גמדים גברים שהולכים ביער בלי נשים, זה לגמרי היה דוחה חצי מהקהל.

:lol: :lol: :lol: הרגת אותי עכשיו...

לחלוטין יש בזה משהו.

וכנראה זה ייכנס לתסריט שלי איכשהוא.

לוקו - יפהפה. הקטע, לא אתה. סחתיין.

:lol:

עדיף להיות המסילה מאשר כפיס עץ או בורג.

אני עם שפעת' date=' סורי.[/quote']

איפה פגשת את שפעת הסורי? פליט מהמלחמה? פלוס, [הכנס בדיחה על נטיות מיניות כאן].

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טוב, אז האלפא חוזרת הביתה מחר מהמוסך.

סטרטר חדש וטיפול 10K. אלפיים ש"ח.

נראה לי שנתחיל לחפש לה מחליפה כי אמא שלי לא מסתדרת עם הרכב הזה. גדול לה מדי וצריך לעשות לו טיפולים מדי פעם, אז זה לא בשבילה.

למה אין רכבים מיוחדים לנשים שלא דורשים טיפולים בכלל וכשכבר כן, באים אליך הביתה לעשות את הטיפול?

אני רק שמח שיהיה לה שוב אוטו כי זה מתסכל לקחת אותה לעבודה כל יום.

פורסם

יוצאת ליסינג מעפנה שרגילה להתעללות - גיקית שפוטרה מהייטק וחובבת סאדו.

שלום על ישראל - זה כמו יוסי וג׳אגר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מה עם איזה יוצאת ליסינג מעפנה שרגילה להתעללות ושלום על ישראל ?

בגלל שזה לא יהיה הרכב שלי, לדעתי האידיאל יהיה איזה גטס או מיקרה.

פשוט שיהיה רכב שאיתו היא לא תציק לי כשמשהו נדפק.

פורסם

ברווז, עוד לפני שיצא הסרט ידעתי שהתרגום מצוץ מהאצבע. אפילו בזה אין הגיון במדינה שלנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אכלתי בצהריים אינג'רה עם עוף ורוטב חריף. תענוג.

גטס זה אחלה. אפשר להשיג בפרוטות. וזה גועל נפש של אוטו. מושלם בשביל אמא שלך..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

19:00 אכלתי המבורגר.

23:00, נס קפה וסיגריה

23:10- 08:00 , אני בטוח אשלם על זה בשירותים דחופים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

טיילור שמטיילור, שילשל מה שילשל, אני צריך כסף לנייר טואלט.

היום אתה מנגב עם נייר זכוכית ומחר עם מגבונים לחים, סבלנות.

בהודו ניגבת עם היד, זה לא הכניס לך קצת פרופורציה בזמנו?

Gn'f'R

• תוכן חדש...