Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליה אתה מגיע לערב קארספורבורים ?

דניקס, נכשלת ! ראלי יפה רק בלבן (ועם הפסים הקטנים בגריל).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי בעיה. יש לי קיבה של ציפור..אני ממש ילדה עם קוקיות בקטע של אכילה. שלושה וחצי ביסים ואני שבע. גם לא מת על סטייקים, אין לי כח ללעיסה..

אם זה במידה מסוימת יהפך למפגש גיבוב אז אני מגיע. מתי זה בעצם?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שלישי הבא, דרך אגב, גם לי אין קיבה מאוד גדולה, הסוד שלי (של המשפחה בעצם) עיכול מהיר, מאוד מהיר, באמצע אנחנו נעלמים :?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה, להזמין עכשיו מסך על חשבוני? נראה לאן אגיע איתם מחר, אולי באמת בסוף זה מה שאעשה. תגיד, למה יש זליגות אור בפינות? זה פונקציה של איכות מסך או הרכבה לא טובה?

דניקס, הבעיה שלנו מגולמת בתגובתך, ״אל תתעצבן, ידוע שכולם חאפרים״. זה בדיוק מה שמרגיז אותי! שזה שלא מרגיז אותנו יותר. התרגלנו לחרא. אני לא מאשים אותך חלילה, כמו כולם גם אני כבר רגיל לחאפריות ובד״כ לא מתעצבן ממנה, אבל כאן זה עבר גבול מבחינתי. אני לא מוכן לחיות עם נזקים לציוד שלי בגלל עבודה לא מקצועית. תמיד אני מקפיד ללכת למקומות האיכותיים/מורשים שגם יקרים יותר, אבל הם ממש קרובים אלי הביתה ובאמת עשו רושם של חבר׳ה רציניים ונחמדים.

לוקו, אני שואל כי ראיתי כמה דעות ברשת שהמקסיקנית פחות טובה מהאמריקאית (שלא מיוצרת יותר). כמו תמיד, זה לא משנה כלום אם לא מנגנים בהן ראש בראש, מה שחשוב זה איך מתפקדת הגיטרה הבודדת. אין לי בעיה עם ארץ ייצור בכלל, כל עוד המוצר עושה את מה שהוא אמור לעשות עבורי.

סעמק, הולך להרגע עם פרק של Wheeler Dealers, עם אד החאפר הבריטי :lol:.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הגיטרה הזו היא אחת הרכישות הטובות שביצעתי בחיים.

כן, אני יודע שלצידה יש תג מחיר, אך בסדר גודל מחיר הזה

לא מצאתי משהו שמתקרב אליה.

אם לא הייתי מעיף מבט בביפנוכו שלה לא הייתי מנחש

שהיא לא אמריקאית.

Gn'f'R

פורסם

רופני אני יעזור לך לצבוע אותה, מבטיח.

אנלוגי, התשובה שלי היתה ככה בגלל שאני יודע את מצב השוק, רוצים זול (לא בהכרח אתה בכללי אני אומר) והחנויות מתחרות ומורידות מחיר, משמע לעבוד מהר יותר על הטלפון, משמע איכות עבודהגרועה.

הדליפות אור בפינות בדרך כלל נובעות בגלל שבמסכים חדשים מגיעה מדבקה מאחורי המסך שמגנה עליו ובזמן התקנה צריך להסיר אותה, פה יש 2 אופציות, או שהאדם שעבד עליו תלש את הדבקה במקום להוריד בזהירות או שזה מסך ממממממש חרא והסינים לא שמים דבק שיורד בקלות.

זה גורם לקריעת המעטפת האחורית (המראה) ומשם נכנס אור.

סבלתי הרבה בחיי עם אייפונים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
סתם שטויות. בדיחות פנימיות שלי ושל אבא שלי. באמת שאם היה סיכוי שזה יצחיק אחרים הייתי מספר, אבל זה סתם. אף אחד אגב לא צחק במשפחה, רק אני והוא. פשוט נשפכנו. "מצב כפית" בהגדרה. מעניין אותי כמה זה קורה לאחרים, כי זה לא קרה לי כבר הרבה זמן.

קורה, קורה... כל הזמן.

תודה!

הרגע מצאתי אותם בתוך אחד העציצים מחוץ לבית,

התכוונתי להחליף מחר מנעולים בבית, ברכב ובתיבת דואר.

מזל טוב.

טיפ קטן: אני מעולם לא איבדתי את המפתחות שלי, או דברים אחרים שניתן לאבד בקלות כמו מצית, נייד ואנא-עארף לא יודע מה עוד.

הסוד שלי פשוט:

את כ-ל הפק"ל כיסים אני מניח על השולחן מחשב (לא חייב להיות שולחן מחשב, יכול להיות כל מקום אחר בבית, אבל שיהיה המקום הבלעדי! לדברים האלו), וזהו.

בבוקר אני מוצא את הלדרמן, הסלולרי, ערכת מחזיק-כרטיסי-ביקור, פנקס-מודלה-לקוחות, סיגריה אלקטרונית, ארנק, מפתחות, הכל- בדיוק איפה שהשארתי אותם.

לפני שנים גיבבתי לעצמי קערה משאריות של מתכת מעוגלת, שריתכתי במו ידי הענוגות ברגע של גישה לרתכת (ולשאריות מתכת...). הנבלה נראתה כמו ארמדיל אחרי תאונת דרכים (לא יודע לרתך, אין ניסיון- שרפתי את המתכת כל הזמן...), אבל קיבלה מדפון משלה שהוצמד ל...שולחן המחשב (שהיה קטן יותר אז, בבית ההורים).

הקערית-ארמדיל-מת עדיין שם, אגב.

כוסאוחתו של כל החאפרים במדינה הזו, איזו עזות מצח צריך כדי לפתוח מכשיר שעולה אלפי שקלים ולעשות עבודה בינונית? כמה אנשים כאן מתפרנסים בהלך הרוח הזה שאומר ״נו אני אחפף משהו, בטח לא ישימו לב״?

מכיר את ההרגשה. בהחלט יכול להזדהות. וכשאתה דורש את איכות העבודה שמגיע לך לקבל, באים אליך בטענות של אתה חוצפן... :x:cry::?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דניקס ראיתי היום שאלעל יצאו עם החברת לאוקוסט החדשה שלהם (UP) ויש יעדים בזמנים שהם יותר זולים מwaze, תבדוק.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, אני באמת מאחל לך להיות עשיר. ולמצוא 205 במצב טוב. תזכור שיש לך בערך את אותו סיכוי לשניהם.

מדהים כמה תעשיית הרכב הולכת אחורה מבחינה עיצובית. לפני כמה ימים ראיתי שתי (!) פג׳ו 306 בתוך חמש דקות, ונזכרתי שוב כמה אני מת על העיצוב שלהן. גם של ה-205. מאז הם לא עשו כלום, אבל כלום, שאפילו מתקרב לזה (בייצור סדרתי).

להורים של חבר טוב שלי, בתקופת לפני הצבא, הייתה 306 ידנית. זה היה הפרייבט הראשון שנהגתי בו חוץ מהקורולה של המורה לנהיגה. להורים שלי היה אז פורד אירוסטאר וסיקס. היא הייתה כ״כ כיפית לנהיגה, כל פעם שהיינו נוסעים לאנשהו הייתי משתלט על ההגה. מעניין אותי לאללה לעשות סיבוב באחת היום ולראות אם היא עדיין כזאת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני בדילמה להכיר לכם את מייק. :confused:

נעלמתי קצת רק בגלל שהוא הגיע לביקור אצלי ואני חייב לקבל החלטה שיכולה להיות הגורם המכריע לעתידי.

תכיר לנו את מייק!

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

גיבוב של יום נאחס.

לא כייף להתחיל את השבוע ככה.

קמתי מוקדם, נוסע להביא חלונות שהזמנתי לפני כשבועיים.

עשיתי הזמנה גדולה מ2 מקומות שונים, אחד לדלתות הזזה מזכוכית ואחד ל6 חלונות, 4 שקופים במידה מסויימת ו2 עם זכוכית מחוספסת במידה שונה לגמרי.

מגיע לחלונות קודם, רואה שחירבשו לי את ההזמנה, הזכוכיות הפוכות. חתיכת סיפור עם זכוכית מחוסמת.

יוצא מבית העסק, עוצר לתדלק, בא להניע והצ'ק אנג'ין מהבהב, המנורה שמראה על איזה הילוך אני מהבהבת.

המחשב לקריאת התקלות היה ברכב, מחבר אותו ורואה שהסולונויד השמיני שולח אותות מצוקה ולתיבה יש מערכת הגנה שפשוט מבטלת את פעולתה. אין הילוכים. הכל עובד על ריק.

מזמין גרר ומחכה, הגיע די מהר. 20 דקות.

שולח את הרכב למוסך והולך להשכיר טנדר. מגיע למקום הכי קרוב ברגל, קור אימים. נכנס ומבקש טנדר.

אין. נגמר.

יש וואן.

לוקח מטר ויוצא למדוד את פתח הטעינה, קטן מדי, גם באלכסון.

מה עוד יש? אפשר משאית קטנה? ארגז של 10 פיט?

אין.

מה עם ה14 פיט?

אין.

טוב אז מה יש?

עגלה נגררת.

מצויין, איך אני אגרור אותה עם הוולוסטר? הסילברדו הוא הגורר שלי, בג'יפ עדיין לא הרכבתי וו.

מה עוד יש?

יש משאית קלה עם ארגז 17 פיט אורך.

טוב תביא כבר.

איזה מנוע? V 10. מצויין אני גם.אחסוך בדלק.

לוקח את המשאית ויוצא לדרך.

מגיע למפעל ומבין שהשארתי את כל הרצועות קשירה בסילברדו.

זין!

נוסע להום דיפו, קונה סט רצועות ו2 שמיכות להובלה.

חוזר, הדלתות כבדות, ענקיות, לא נכנסות ישר, רק בשכיבה.

כבד, בא להוציא אחת מהמסילה שיהיה קל יותר. מוציא אותה, היא מחליקה לי מהיד והפינה שלה נחבטת ברצפה.

על הבורג שתופס את הגלגלים.

עף הגלגל.

כבר חתמתי על זה שקיבלתי דלתות תקינות. נכנס לבפנים בבאסה וקונה את הגלגל עם התושבת שלו.

מעמיס, נזהר עם הדלת השניה ויוצא לדרך.

משפצים את ה405. הנתיבים צרים והרכב ענק. באסה.

מגיע, פורק הכל, בא לצאת מהחניה ונותן זפטה לאיזה ענף בסיבוב עם הגג של המשאית. איזה כייף.

מחזיר את המשאית ומרגיש איכסה.

פקקים, נאחס. באסה!!!

נמאס לי.

2y9etere.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...