Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
David32 אתה קונה בשר בבשמת טבעון ? (SlowRide לא), כל פעם שאני פוגש מישהו מטבעון אני שואל אותו איפה והא קונה בשר, היום אחד הנהגים היה מבשמת טבעון והוא דווקא שאל אותי על זה.

שמע,אתה כולה בן 18 וכבר חופר(מגובב) כמו בן 30.

אינעל העולם נפל לי הלפטופ והלך המסך.

סעמק!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה טוב או לא ?

בחיים אני די שקט, עד שנותנים לי הזדמנות לפתוח את הפה (לפעמים אני מתחיל לחפור ולפעמים עובר על זה בשתיקה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
David32 אתה קונה בשר בבשמת טבעון ? (SlowRide לא), כל פעם שאני פוגש מישהו מטבעון אני שואל אותו איפה והא קונה בשר, היום אחד הנהגים היה מבשמת טבעון והוא דווקא שאל אותי על זה.

תלוי לאיזה צרכים. כשעושים על האש עם החברה אז אני אוהב לקפוץ לאטליז סמיר שזה על גבול טבעון/בסמת טבעון, הוא אחלה ותמיד מרגיש לי זול יותר (ועדיין איכותי) אבל בדרך כלל יש תור (במיוחד אם חברים שלך מפילים עליך ברגע האחרון לארגן הכול בשישי בצהריים).

כשאני קונה לעצמי אני קונה אצל סער ("סער אומנויות הבשר") (ובימי שישי הוא זורק בשר למעשנת ויאמייי) אבל המחיר אצלו טיפה יקר יותר (למרות שאני לא כזה עוקב)

ובנימה גיבובית, צריך לרזות ואני חושב על להתחיל ללמוד לרישיון על אופנוע , אבל אין לי איפה להחנות אותו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

טבעון.

כשהייתי בן 16 הייתה לי חברה כוסית לאאלה מטבעון.

מורן וורשבסקי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זה טוב או לא ?

בחיים אני די שקט, עד שנותנים לי הזדמנות לפתוח את הפה (לפעמים אני מתחיל לחפור ולפעמים עובר על זה בשתיקה).

יש לך מישהי?

כשתהיה תודיע.

היא תחפור לך כל כך שלא תרצה לשמוע את עצמך(אבל אם היא תדע לפצות על זה אז סבבה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בחזוני, יום אחד יהיה פה גיבוב.

רזרז,

חזונך התממש

כעת תוכל לנוח על משכבך בשלום(ובשכיבה אני מתכוון על הצד באוטו) D:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או מתחת לאוטו עושה טיפול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
טבעון.

כשהייתי בן 16 הייתה לי חברה כוסית לאאלה מטבעון.

מורן וורשבסקי.

ואיפה היא היום? (לא שאני מחפש, סתם עושה מפקד אוכלוסין ).

Gn'f'R

פורסם
תלוי לאיזה צרכים. כשעושים על האש עם החברה אז אני אוהב לקפוץ לאטליז סמיר שזה על גבול טבעון/בסמת טבעון, הוא אחלה ותמיד מרגיש לי זול יותר (ועדיין איכותי) אבל בדרך כלל יש תור (במיוחד אם חברים שלך מפילים עליך ברגע האחרון לארגן הכול בשישי בצהריים).

כשאני קונה לעצמי אני קונה אצל סער ("סער אומנויות הבשר") (ובימי שישי הוא זורק בשר למעשנת ויאמייי) אבל המחיר אצלו טיפה יקר יותר (למרות שאני לא כזה עוקב)

ובנימה גיבובית, צריך לרזות ואני חושב על להתחיל ללמוד לרישיון על אופנוע , אבל אין לי איפה להחנות אותו.

בשביל זה הולכים לאיטליז הטוב יותר, איברהים (אח של סמיר, גם העובדות אצל איברהים וסמיר, אחיות).

גם אני מת לעשות רישיון לאופנוע אבל אין לי כסף.

אפל, לא, אין לי לחפירות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שוב מגבב מהאוטובוס אחרי ים זמן שלא נסעתי בו. הקטנוע מביא אותי לכל מקום, גם בינעירוני. אם זה רחוק אני לוקח את הרכב של אחי שכמעט לא זז ביום יום.

אז מה אני עושה באוטובוס? נוסע לשתות. יציאה של זקנים, עד 12:00. אני בגלל האוטובוס האחרון, ועוד חבר על דד ליין מהאישה.

תל אביב 2013, חיים את החלום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
[ATTACH]359253[/ATTACH]

השבוע אני מגובב ערב עד 01:00, אם אין משהו מעניין אז אני

פורש מוקדם יותר (ולדימיר מחליף אותי ).

צירפתי את פינת הגיבוב שלי להיום.

מתקרבים לחצי מיליון, בחייאת...משעמם לאנשים בחיים.

החיים משעממים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
החיים משעממים.

יש לך חברה-נצל את המצב!

אני זה שעובד :(

• תוכן חדש...