Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה שלי לא מזמן קיבלה מייל שאומר ששינו לה את הסיסמא בפייפאל,הסיסמא אכן שונתה,שיניתי את הסיסמא לאחרת אחרת ומחקתי את הכ.אשראי מהחשבון.

לא היה סימן בפייפאל לשימוש בחשבון.

היום היא מקבלת את הפירוט של הכ.אשראי וראתה שהשתמשו בחשבון לכמה עסקאות בחו"ל על סך של 400 ש"ח.

דבר ראשון אני מבטל את הכרטיס,אבל אני רוצה לדעת בדיוק מה הן העסקאות ולאיזו כתובת זה נשלח.

אפשרי להוציא את זה מהחשבון בפייפאל? אני אפילו לא רואה את העסקאות האלו בפייפאל בהיסטוריה.

עריכה:

מסתבר שלקחו רק את המספר של הכ.אשראי והשתמשו בו בכל מיני אתרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הסיסמא בפייפאל שונתה בוודאות גם השאלות אבטחה,האם באמת אי אפשר למשוך מספר כרטיס מהחשבון בפייאפל?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

משיכת האשראי נשמעת הזויה, צור קשר עם פייפאל כדי להבין מהם מה קרה.

לא הייתי שולל וירוס או רוגלה, וכמובן פישינג.

פורסם

כנראה שנתנה באתר\י פישינג גם את חשבון הפייפל, וגם את האשראי בנפרד.

לא אפשרי למשוך כ. אשראי מהפייפל.

פורסם

מקווה שלא השתמשת בלינק מהמייל, כי אז יש סיכוי שתחטוף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מוביל לאתר של פייפאל.

אני יודע מה זה פישינג,זה לא היה המקרה.

קיבלתי מייל לאחר שהסיסמא שונתה,נכנסתי לאתר של פייפאל (נכנסתי לבד לא דרך קישור) ונסיתי להיכנס לחשבון והסיסמא לא הייתה הסיסמא שאני שמתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ראה כאן:

https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?locale=en_GB&_dyncharset=UTF-8&countrycode=GB&cmd=_help&serverInstance=9004&t=solutionTab&ft=searchTab&ps=solutionPanels&solutionId=163273

ובמיוחד שים לב ל:

ou’ll know that an email is not from PayPal when:

• The email uses a generic greeting like ‘Dear user’ or ‘Hello, PayPal member.’ We'll always address you by your first and last name or the business name on your PayPal account.

תבדוק האם המייל המקורי שהתקבל היה מופנה לפלוני או לבעל החשבון שמית

פורסם

דווקא מייל על שינוי סיסמה זה דבר נפוץ בפייפל.

הוא בדיוק מיועד למקרים האלה שלא אתה שינית.

עניין "גניבת המספר" מתוך פייפל הוא החלק הבעייתי לדעתי. לא שם הבעיה שלכם.

יכול להיות התקפה מרוכזת, או צירוף מקרים.

פורסם

ועוד דבר - הנה סיבה לבדיקה יומית (או כמעט יומית) של חשבון הבנק\אשראי: חברתך היתה מזהה את התרמית יותר מוקדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ראה כאן:

https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?locale=en_GB&_dyncharset=UTF-8&countrycode=GB&cmd=_help&serverInstance=9004&t=solutionTab&ft=searchTab&ps=solutionPanels&solutionId=163273

ובמיוחד שים לב ל:

ou’ll know that an email is not from PayPal when:

• The email uses a generic greeting like ‘Dear user’ or ‘Hello, PayPal member.’ We'll always address you by your first and last name or the business name on your PayPal account.

תבדוק האם המייל המקורי שהתקבל היה מופנה לפלוני או לבעל החשבון שמית

חיובי כל המיילים הם עם שם פרטי ומשפחה, אני בטוח במליון אחוז שזה לא פישינג.

השאלה היא איך הוציאו מפייפאל את המספר כי הכרטיס היה חדש ולא שומש בשום מקום אחר חוץ מפייפאל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

צור קשר עם פייפאל, יש להם נציגות בישראל.

בהצלחה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...