Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיויק 2006 (הצורה הישנה, מנוע 1.6).

הבעיה מתרחשת לעתים רחוקות גם כשאיני מפעיל מזגן, אבל כשאני מפעיל היא מתרחשת במעל 90% מהפעמים.

כאשר אני עוצר עצירה מוחלטת (כגון המתנה ברמזור / תמרור עצור), ובא להתחיל נסיעה, בשניות הראשונות הרכב לא ממש מגיב ללחיצה שלי על הגז ונסחב ממש בקושי (כאשר המכונית מאחוריי צופרת על כך שאני בקושי זז - ובצדק!). רק לאחר 3-4 שניות, האוטו עף קדימה וממשיך בנסיעה רגילה. כאשר ההמתנה בעצירה היא בעלייה - הבעיה שאותה תיארתי מתרחשת תמידית אבל גם במישור היא מתרחשת הרבה פעמים.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

היה לי תקלה דומה ברכב אחר (307) , בסופו של דבר היה גיר , חיישן או מוח...

מתי בוצע טיפול פעם אחרונה ?

תקינות מערכת הפליטה והיניקה..

פורסם

יש מספיק שמן גיר ? מתי הוחלף ברכב שמן גיר ומסנן ? (מומלץ בהונדה ב100,000 ק"מ להחליף שמן)-תתייעץ עם מוסך מורשה /מתמחה בדגם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאיפה אתה? אם אתה מאיזור הדרום אני ממליץ לך לקפוץ למרכזי באשדוד באיזור התעשיה לאלכס, כל דבר שלא תעלה על דעתך שקשור בהונדה הוא מכיר וידע איך לטפל בזה.

קח בחשבון שהוא לא זול,אבל הוא עושה את העבודה בלב שלם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הקשר לגיר- הרכב לא מגיב לתאוצה ואח"כ לפחות לפי תיאורך ההילוך משתלב עם דפיקה חזקה.

אם התקלה אינה קורית ללא מזגן,פנה למוסך מתמחה בדגם/מורשה לבדיקה נקודתית של הבעיה.

אם משאבת הדלק הייתה בעייתית,הרכב היה נכבה לך מס' פעמים במהירות נמוכה יחסית והרכב היה עושה בעיות בהתנעת מנוע חם.

יחד עם זאת תיתכן בעיה אחרת במע' הדלק (אולי מסנן דלק סתום,מתי הוחלף ? ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בהונדה סיוויק הנ"ל אין פילטר גיר.

הבעיה יכולה לנבוע מהרבה סיבות והייתי ממליץ לך לגשת למוסך לבדוק את זה.

כמו שאמרו לך פה אז מוסך "אלקס" הוא המוסך מרכזי של הונדה באשדוד. הרבה אנשים מהמרכז מטפלים אצלו אפילו.

פורסם

אני גר בבאר שבע. יש פה את המוסך המורשה של הונדה / וולוו / יגואר... אגש לשם מחר ב"ה. הם לא מספיק טובים?

• תוכן חדש...