Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שצריך להכניס ציוד בגובה זה מחפש רכב לא מסחרי יענו לא טנדר לא וואן או מיניוואן.

שלא ייתוייג כעל משפחה מרובת ילדים או שיפוצניק רחמנה לצלן.

רנו אקספרס מתאימה מבחינת גובה אבל לא מבחינת קבוצה, סובארו פורסטר היה יכול להתאים אבל הדלת נמוכה מידי.

סטיישן הולך.

פורסם

לא תמצא רכב פרטי עם דלת בגובה כזה. גבה הגג של רוב הפרמטטים הוא כ-1.5 מ' או קצת יותר, הוחסרר מזה את מרווח הגחון 0כ-15 ס"מ, גובה הסף ועובי קורות הגג, וכן את המבנה הקשתי המקובל - ותגיע לפחות מ-1.1. מ'. כמוכן מבנה הדלתות יהיה מאוד לא נוח להעברת הציוד (שלא פירטת מהו או מה מידותיו הכוללות).

בכל מקרה - אם מדובר על רכב עבודה הרי שכדאי שירכוש רכב המתאים לעבודה ושלא יהרס מהייעוד החריג שיועד לו. כמובן שאינו צריך להתביש בעבודתו וברכב המשמש לביצועה.

הרכב היחיד שעליו אני יכול לחשוב שאולי יעמוד בקריטריונים של משהו בין פרטי לטנדרון הוא הסקודה רומסטר, אבל איני יודע מה בדיקו מידות הדלת האחורית שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין סיכוי למצוא גובה כזה ברכב פרטי.

בברלינגו זה 1.140 מטר.

מיותר לציין שהוא הרבה יותר גבוה מכל רכב פרטי, כולל סטיישנים.

פורסם

אני נוטה להגיד יאריס וורסו. לסבא שלי יש כזאת והדלתות שלה ענקיות ללא כל פרופורציה.

השאלה העיקרית היא מה הרוחב והאורך של אותה פיסת ציוד.

*האמור לעיל הוא ע"פי תחושה ולא נובע ממדידות. כי למי אי פעם יצא למדוד גובה של דלת?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני נוטה להגיד יאריס וורסו. לסבא שלי יש כזאת והדלתות שלה ענקיות ללא כל פרופורציה.

השאלה העיקרית היא מה הרוחב והאורך של אותה פיסת ציוד.

*האמור לעיל הוא ע"פי תחושה ולא נובע ממדידות. כי למי אי פעם יצא למדוד גובה של דלת?

יכול להיות שאתה צודק, אם הייתי מבין למה הכוונה במשפט הזה

load height (under shelf/ 54/

to top of aperture) 113

פורסם

הכוונה במשפט:

עד גובה המדף של תא מטען : 54

עד גובה הגג 113

זה גובה של תא המטען.

לא בהכרח גובה הדלת.

בחלק מהדגמים סף ההטענה גבוה יותר מהרצפה. למשל הדלת בגובה מטר אבל גובה תא המטען מהרצפה עד הגג הוא 1.10

בחיפוש קטן שעשיתי, מצאתי שגובה תא המטען ברומסטר הוא כ 1.04, וביטי פחות ממטר.

פורסם

דווקא מסתדר לי שיש שם 1.10.

הסתכלתי בנתונים האלו:

height (inc roof rails) 172

headroom 106 (זה מהמושב, הרצפה בתא המטען נמוכה מהמושב האחורי בכמה סנטימטרים טובים)

פורסם
בתור איש שברולט אתה יכול לשלוף את הנתון הזה ?

הוא רוצה למכור ואין לו מושג מה הוא מוכר.:lol:

או הוא יודע ובכל זאת רוצה למשוך אותו לאולם התצוגה אולי יתלהב מהמולטימדיה וירכוש.

ובכלל הגיא הזה מהתשובות שלך ניכר שאתה ממש לא מנסה לעזור .

פורסם

היום הזדמן לי להיות אצל סבא שלי, ולהלן הממצאים (אני מזכיר, מדובר ביאריס ורסו. שנת 2003):

מפתח (רוחב) דלת אחורית צידית בנקודה הכי צרה: 71ס"מ.

גובה דלת אחורית צידית: 115 ס"מ.

גובה פתח תא מטען: 115. גובה עד למגש בתא המטען - 50 ס"מ. (יש שני מוטות לרוחב תא המטען שמחזיקים את המגש, אני לא יודע כמה קל, אם בכלל אפשרי לפרק אותם).

רוחב בין דלתות אחוריות - 130 ס"מ.

גובה בתוך הרכב עצמו - 127 ס"מ (הרצפה מאחור שטוחה כך שהגובה הוא זהה לכל הרוחב).

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...