Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ערב טוב!

ברצוני לדעת האם מישהו יודע מה ניתן לעשות בנוגע לחגורות במושבים הקדמיים אשר לא חוזרות למקומן?

קראתי פה כמה נושאים בפורום על לנקות את החגורה וכ' אבל לדעתי המנגנון כבר עייף (האוטו בן 11).

מישהו יודע מה העלות של להחליף מנגנון כזה והאם ניתן להחליף זאת לבד?

תודה ויום טוב,

יובל.

פורסם

אם ידיים טובות לרוב לא תהייה בעיה להחליף לבד.

הבעיה היא לשיג את החלק לרכב בן 11 אני מאמין שתצליח למצוא משהו בטיול בפרוקיות הקרובות למקום מגוריך.

בקשר למחיר זה כבר תלוי במקום רק אל תשכח לבדוק שהחלק החדש תקין.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

עם השנים, כל לכלוך וזעת הידיים נדבקת לחגורה, לכן תתחיל בניקוי, אין לך מושג איזה פלאים זה עושה.

גם הרבה יותר נעים לגעת בחגורה אחר כך.

מתח בעדינות את החגורה עד הסוף ועצור אותה עם אטב או משהו בסגנון. (אני גם פירקתי את הפלסטיק שמכסה את החגורה לגישה נוחה יותר).

לאחר מכן את כל החגורה שנמצאת בחוץ השרה בתוך דלי מים חמים עם קצת אבקת כביסה.

אני השרתי 4 שעות בערך, לאחר מכן עם מברשת ומי אבקת כביסה משפשפים קצת (תוך כדי טבילה להורדת הלכלוך לתוך המים), שמים מים נקיים ומשרים שוב לניקיון סופי.

הבעיה היחידה היא שהחגורה צריכה להשאר בחוץ יום-יומיים כדי להתייבש (כדאי עם טיפה חלון פתוח), אחרת תקבל ריח עובש ברכב. לבצע את התהליך על חגורת הנהג אומר להשבית את הרכב ליום-יומיים.

אגב, גם אני חשבתי שהמגנון אצלי עייף, בעיקר כי ניקוי עם מגבונים לא עשה כלום. אבל ניקוי יסודי עוזר.

פורסם
עם השנים, כל לכלוך וזעת הידיים נדבקת לחגורה, לכן תתחיל בניקוי, אין לך מושג איזה פלאים זה עושה.

גם הרבה יותר נעים לגעת בחגורה אחר כך.

מתח בעדינות את החגורה עד הסוף ועצור אותה עם אטב או משהו בסגנון. (אני גם פירקתי את הפלסטיק שמכסה את החגורה לגישה נוחה יותר).

לאחר מכן את כל החגורה שנמצאת בחוץ השרה בתוך דלי מים חמים עם קצת אבקת כביסה.

אני השרתי 4 שעות בערך, לאחר מכן עם מברשת ומי אבקת כביסה משפשפים קצת (תוך כדי טבילה להורדת הלכלוך לתוך המים), שמים מים נקיים ומשרים שוב לניקיון סופי.

הבעיה היחידה היא שהחגורה צריכה להשאר בחוץ יום-יומיים כדי להתייבש (כדאי עם טיפה חלון פתוח), אחרת תקבל ריח עובש ברכב. לבצע את התהליך על חגורת הנהג אומר להשבית את הרכב ליום-יומיים.

אגב, גם אני חשבתי שהמגנון אצלי עייף, בעיקר כי ניקוי עם מגבונים לא עשה כלום. אבל ניקוי יסודי עוזר.

ניקיתי תחילה את החגורה עם מגבונים ופשוט ראיתי שהמגבון לא מתלכלך.. ניקיתי קצת את המנגנון העליו עצמו שם היה קצת לכלוך אך לא משהו מוגזם.

לדעתי המנגנונים כבר עייפים לאללה , עובדה שזה גם קורה במושבים הקדמיים איפה שיושבים לרוב.

השאלה עכשיו זה איך מפרקים את זה, ראיתי שיש בורג על הפלסטיק של "משקוף" החגורה אך הוא מתחבר לספוג של הגג וכו' ואני לא רוצה עכשיו לגרום לגג להתפרק או משהו..

מישהו יודע איך מפרקים את זה בסקודה אוקטביה 2002?

פורסם

כעיקרון, זה אמור להיות בנוי משני חלקים, פלסטיק שמתחבר לקורת הגג (ותפוס ע"י עוגן החגורה העליון), והחלק השני זה פלסטיק שמתלבש בלחץ, מקצת מתחת לעוגן החגורה העליון ועד ללמטה - הוא זה המכסה את כל החגורה.

תצרף תמונה נוכל לעזור לך.

אתה יכול ללכת להחליף מנגנון, אבל חגורת בטיחות זה אביזר בטיחותי, מאיפה תיקח אותו? מפירוק של מכונית שעברה תאונה?

חדש יעלה לך אלפי שקלים.

יש גם כאלו הקשורים למערכת כריות האוויר.

מה אתה מעדיף? מאות/אלפי שקלים או שעתיים מזמנך ?

פורסם
כעיקרון, זה אמור להיות בנוי משני חלקים, פלסטיק שמתחבר לקורת הגג (ותפוס ע"י עוגן החגורה העליון), והחלק השני זה פלסטיק שמתלבש בלחץ, מקצת מתחת לעוגן החגורה העליון ועד ללמטה - הוא זה המכסה את כל החגורה.

תצרף תמונה נוכל לעזור לך.

אתה יכול ללכת להחליף מנגנון, אבל חגורת בטיחות זה אביזר בטיחותי, מאיפה תיקח אותו? מפירוק של מכונית שעברה תאונה?

חדש יעלה לך אלפי שקלים.

יש גם כאלו הקשורים למערכת כריות האוויר.

מה אתה מעדיף? מאות/אלפי שקלים או שעתיים מזמנך ?

כן אבל הקטע הוא שהחגורה נקייה לגמרי, מה שלא תקין הוא הקפיץ שגולל את החגורה חזרה..

• תוכן חדש...