Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש רכב חדש.

אני מתלבט בין הונדה סיוויק 5 דלתות ידנית (נהנתי לנהוג עליה, אמינה, חסכונית, מראה ייצוגי שזה חשוב לי כעצמאי).

לבין הפוקוס הידנית (סביר שטורר). יותר זולה ויותר פרקטית. צפויה להיות פחות אמינה סחירה וחסכונית. יותר מאובזרת

תוהה האם להמתין לליאון.

בכל מקרה מתעניין בידנית. יש הצעות אחרות?

בכל מקרה הפניה היא לגבי האם ואיך ניתן להשיג הנחה.

פניתי לחברות הליסינג אבל ממה שגיליתי הן לא מתעסקות עם ידני. באלבר מציעים 15K הוזלה ללפוקוס האוטומטית יד2 0 ק"מ.

אוטו סנטר נותנים 10K הוזלה להונדה האוטומטית. גם כן יד 2 0 ק"מ.

יש דרך להוזלה דרך ליסינג לידנית?

אפרופו ליסינג, אני מבין שהתקנות שמאפשרות לחברו הליסינג למכור יד 1 חדשה עדיין לא בתוקף (אמור היה להכנס לתוקף ב 1.6.13). הנציגים אומרים לי משהו הגיוני והוא שכשהתקנות יהיו בתוקף ההנחה תצתמצם משמעותית. זה הגיוני בעיני. זו הערכה נכונה גם לדעתכם?

ובכלל, מה לגבי הנחה אצל היבואן.

אני לא טוב בזה וגיששתי בהונדה ולא מוכנים לשמוע כלום. מקסימום קודן על חשבונם..... פחחח

מציעים הסדרי תשלום נוחים לעיתים. אבל לא מציעים לי יותר מהמבצעים שהם מפרסמים.

אבל אני יודע איפה אני חי ואני תוהה האם אפשר לבוא בגישה קצת יותר אגרסיבית.

ההונדה עולה 126K. מה לדעתכם יקרה אם אבוא בגישה עניינית ונחושה. אגיד להם שכבר עשיתי נסיעת מבחן ושהתעניינתי בליסינג אבל אין הצעה לידני. ואני מוכן לסגור כאן ועכשיו 120 על הכביש... (קודן, תוספות ואגרה) מה יקרה? אחסוך כמה גרושים או שאאלץ לסגת....?

ושאלה אחרונה, האם יש דרך לגלות האם הם תקועים עם רכבים לקראת המועד הקובע של 12 חודשים (אז הם צריכים להעביר יד)?

פורסם

הכל שאלה של סבלנות וכושר מיקוח.

אם יש לך סבלנות, תחכה. בסוף יעלה הפרסום לסיוויק ידנית במחיר נמוך יחסית, בין אם באוטוסנטר ובין אם בהונדה עצמה.

אם יש לך כושר מיקוח, תוכל להוריד עוד כמה אלפיות מהמחיר. יש ספרים שלמים שדנים בנושא המשא ומתן, אתה לא מצפה שניתן לך תקציר שלהם בהודעה אחת בפורום, נכון?

בשורה התחתונה, בהונדה לא יודעים שאתה נעול על הסיוויק ולא על סתם משפחתית ידנית ב-130 אלף ש"ח. תחזור לסוכנות של הונדה עם הצעת מחיר מיבואן מתחרה ותנסה לדחוף את המחיר כלפי מטה. תפגין רצינות, "תשים כסף על השולחן", תיגש לסוכנות משנה קטנה יחסית שבדרך כלל יותר רעבה לסגור עסקאות מהסוכנות הראשית. זה ככה על קצה המזלג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...