Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סירחון? חבוב, אני לא יודע מה אתה שם על הגריל- אבל כל פעם שאנחנו עושים על האש בגינה (גריל גז גם כן, וגם כן בערך אחת לשבועיים) כל השכונה מזילים ריר.

ועשן הוא תוצר בעירה שמורכב מחלקיקים קטנים. אפשר לדעת איזה חלקיקים עפים לאוויר בגריל גז? הרי לגז אין תוצרי בעירה, וחוץ מגז- שום דבר לא בוער. הבשר על הרשת מתחמם וחלק מהמים בו מתאדים. יש שומן שעלול להישרף, אבל תוצר הבעירה שלו, הג'יפה השחורה, נשארת לך על הרשת ומטפטפת למטה אל הגריל, לא עפה לאוויר.

אוי נו תפסיק להיות ילד עם התגובות שלך ״חבוב״.

סירחון= אותו ריח שאתה נהנה ממנו ומסריח את כל הבניין ויוצר מטרד, בטח ובטח עם אותם ״חלקיקי בעירה״ שעפים להם לתוך הבית אם יש להם חלון מעל המרפסת שלך.

לא יוצר עשן?

כנראה שלא עשיתי על האש בגריל גז מעולם, יגם שם נוצר עשן כי כששומן כבש בא במגע עם רשת מתכת לוהטת הוא נשרף ויוצא עשן, הרבה הרבה עשן (וזו רק דוגמא אחת).

אתה לא רוצה עשן?

תשתמש במכשיר אידוי, כן, תאדה סטייק אנטריקוט, אז באמת יצאו רק אדים.

אתה משתמש בגריל גז\פחמים?

הולך לצאת מזה עשן כי בשר שנצרב על מתכת לוהטת יוצר גם עשן.

התוצר לוואי היחיד שבאמת נחסך זה העשן עם חלקיקי פיח שגחלים יוצרים, חוץ מזה תקבל את אותו עשן בעת צליית הבשר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי עידן צודק. בשריפת שומן אכן יוצא עשן (תנסו לחמם מחבת מלה שמן על הגז ותראו מה יקרה אחרי 10 דק' +- של אש קבועה). העשן שעולה הוא לבן.

גם במנגל רגיל העשן שעולה הוא לבן עם חלקיקי אפר של הפחמים (אלא אם אתם דוחפים גומי לפחמים, ואז זה יוצר עשן שחור :shock: ).

אצלי בבית הכל טוב, אין מעלי אף אחד ואני עושה מה בא לי. :-D

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לדעתי הפתרון לשבת עם השכנה ולהגיד לה שמכיוון שאתה מכבד אותה,

אתה תודיע לה על כוונתך לעשות על האש מבעוד מועד, כדי שהיא תערך בהתאם (תסגור חלונות וכו').

אין סיבה שהיא לא תקבל ותבין אותך ותתחשב.

פורסם

הפוך גוטה, הפוך !

אתה מתכוון לייצר מטרד - זו בעייה שלך ולא שלה. שאל כל מעשן שאסרו עליו לעשן בערך בכל מקום ציבורי. זה לא מספיק שהוא מודיע לסובבים על הפסקת סיגריה.

פורסם

בפרקטיקה -

גריל גז אכן מוציא עשן, אם כי פחות מפחמים.

אז צעד ראשון - תעבור לגריל גז.

צעד שני - תיקח ממנה את מספר הטלפון שלה, ותסגור איתה שתסמס לה כל פעם קצת לפני שאתה מתכוון לעשות על האש, בכדי שיהיה לה זמן ללכת לסגור את החלון. אם כל הכבוד, זה הבית שלך וזה הבישולים שלך. כל עוד אתה לא מעשן לה למרפסת באופן מוקצן, זה יותר מנחמד להודיע לה באסאמאס שאתה מתכוון למנגל. כל שכן נורמאלי פשוט יריח קצת עשן ויילך לסגור את החלון כשאתה ממנגל, או יירד לבקש שיפוד.

אם אתה לא מתנהג כמו בהמה ומעשן עם גריל פחמים 3 קילו צלעות כבש ב4 בבוקר, אין לך שום סיבה להיות יותר נחמד מזה. מי לא ממנגל בשבת בצהריים?

מאורר ליד המנגל שיסיט מעט את העשן לכיוון הרחוב - רעיון לא רע בכלל.

פורסם

לא נראה לי שהיא תשתף פעולה בשום מצב. היא מבריקה את החלונות שלה מבחוץ פעם בשבוע עד כמה שאני רואה. ראיתי כבר לא מעט חוות דעת ופסקי דין כאשר הוגדר שכל עוד זה נעשה ברמה סבירה (לא כל יום) ועל גריל גז/חשמל אין מניעה.

אבל בכל זאת אני לא רוצה ליצור מריבה.

אתם חושבים שאפשר לקמבן קולט אדים על רגל איכשהו מעל הגריל?

• תוכן חדש...