Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן תמונות קשות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתמול התפרסמה בהארץ כתבה על התערוכה:

http://www.haaretz.co.il/gallery/design/.premium-1.2048418

כמה ציטוטים:

"יש לי רומן מתמשך עם הפיאט 500, הצ'ינקווצ'נטו. החלטתי שאני רוצה להפוך את היפהפיות התלת-ממדיות האלה לציורים, להנציח אותן באופן כלשהו"

"כולן עברו אותו תהליך, כל אחת קיבלה את היופי שלה. מה שנחמד הוא שלא כולם נדבקים לאותה עבודה: יש מי שרוצים את האדומה, יש אלו שאוהבים יותר את הצהובה. בכל מקרה רציתי שזה יישאר מכונית, שתבין את מה שאתה רואה. בכולן אגב המפתחות נשארו בפנים"

אני לא מבין את הדרך שלו להביע את אהבתו ל-500 :?

פורסם
אגב הריהוט בסט של טופ-גיר הינו ה-"כסא רובר" של רון ארד ...

BDFIuy4CQAA6FCN.jpeg

שלום

הכסאות של רולס-רויס סילבר שאדו ולא של רובר

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אתמול התפרסמה בהארץ כתבה על התערוכה:

http://www.haaretz.co.il/gallery/design/.premium-1.2048418

כמה ציטוטים:

"יש לי רומן מתמשך עם הפיאט 500, הצ'ינקווצ'נטו. החלטתי שאני רוצה להפוך את היפהפיות התלת-ממדיות האלה לציורים, להנציח אותן באופן כלשהו"

"כולן עברו אותו תהליך, כל אחת קיבלה את היופי שלה. מה שנחמד הוא שלא כולם נדבקים לאותה עבודה: יש מי שרוצים את האדומה, יש אלו שאוהבים יותר את הצהובה. בכל מקרה רציתי שזה יישאר מכונית, שתבין את מה שאתה רואה. בכולן אגב המפתחות נשארו בפנים"

אני לא מבין את הדרך שלו להביע את אהבתו ל-500 :?

אני לא רוצה לקלל ולנבל את פי כי זה אסור בפורום.

אז רק אומר שאני מזועזע קשות מהתערוכה וחושב שאין להרס , לביזיון , ולהשמדת רכבי אספנות כל קשר לאומנות.

לא יודע מה בדיוק הוא חשב לעצמו שלקח רכב שגם ככה אין יותר מדי ממנו והרס אותו בשם "האומנות".

פשוט עצוב ומזעזע. האיש הזה הוא הכל חוץ מאמן לדעתי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם באמת הייתה לו אהבה לרכב הזה, כמו שהוא טוען, הוא לא היה גורם לתוצר להראות כמו תאונת דרכים קשה. מצטער, זה מה שהתמונות האלה מעלות לי לראש.

מה שכן העבודה עם העץ ממש יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא ניראה לי שהפיאטים אמיתיות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
שלום

הכסאות של רולס-רויס סילבר שאדו ולא של רובר

בברכה בני ל

מכיוון שהעבודה "כסא רובר" היא עבודת "one of" כלומר יחידה במינה, מן הסתם היא לא מיוצרת בייצור המוני כמות שהיא- אלא מבוצעת בוורסיות שונות עם אמירה זהה.

אני חושש שהן היו אמיתיות לחלוטין. לפחות, לפי לוחיות הרישוי, הן מיובאות

רון ארד חי מלמד יוצר ועובד ממקום מושבו בלונדון. כמעט כל התערוכה מיובאת משם.

אני לא רוצה לקלל ולנבל את פי כי זה אסור בפורום.

אז רק אומר שאני מזועזע קשות מהתערוכה וחושב שאין להרס , לביזיון , ולהשמדת רכבי אספנות כל קשר לאומנות.

לא יודע מה בדיוק הוא חשב לעצמו שלקח רכב שגם ככה אין יותר מדי ממנו והרס אותו בשם "האומנות".

פשוט עצוב ומזעזע. האיש הזה הוא הכל חוץ מאמן לדעתי.

אני לא כאן בשביל ללמד סנגוריה על רון ארד- רון ארד ממש לא צריך אותי כסנגור. רק אומר כי בכל אספקט רון ארד הוא אחד המעצבים/אמנים הגדולים ביותר בדורנו - לא פחות. לא כל העולם צריך לסוב סביב אספקט צר שבצרים של חובבי שימור רכבי אספנות (עם כל האהבה האישית שלי לעניין). יש כאלו שהערך הרגשי של העבודה שלו שווה עשרת מונים יותר מאשר עוד פיאט מקרטעת בדרך לאיזה מפגש אספנים.

יש בעבודות האלו של מכוניות הפיאט המעוכות - משהו מרגש ועוצמתי . עצם הדבר שזה מחולל אצל חלק מהמתבוננים עוצמה ועומק כאלו של רגשות (בסופו של דבר זעם הוא רגש)- והוא עשה את שלו כאמן.

להגיד על רון ארד שהוא הכל חוץ מאמן זאת לא פחות מבורות (וזו דעתי)

אורן

פורסם

עדיין בפורום זה שכולו מוקדש למען רכבי האספנות שנותרו בארץ אלו תמונות קשות.

אני שם לב שיש להם מספרים של חו״ל (אני מקווה) אז זוהי חצי נחמה שאלו לא רכבים שנמצאו בארץ

ועברו התעללות קשה!

לפי דעתי כל רכב אספנות הוא יצירה בפני עצמה.

ובטח שאין צורך למעוך אותו במכבש של כמה טונות בשביל להצהיר שזוהי ״יצירה״.

הרי ידוע כי ׳כל המוסיף גורע׳.

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

• תוכן חדש...