Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Xperia z או galaxy s4?

lolshimi11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן הקרוב אני מתכנן להחליף את הפלאפון שלי לאחד ממכשירי הפרימיום שנמצאים כיום בשוק,שני המכשירים הללו הם המועמדים המובילים,לשניהם זיכרון זהה,מעבד מרובע ליבות עם יתרון קטן לסמסונג,מצלמה טיפה יותר טובה לגלאקסי,וממשק טיפה מהיר יותר לסמסונג,לטובת הXperia ישנו מבנה איכותי הרבה יותר מאשר הפלסטיק הזול של סמסונג,והוא עמיד בפני מים ואבק,אך הוא פחות נוח להחזקה.

רציתי לשאול את האנשים אשר מחזיקים באחד מהם עד כמה הם מרוצים מהמכשיר,ואיזה מכשיר עדיף?

פורסם

לא הייתי קורא ל 400mhz "יתרון קטן".... זה הבדל משמעותי.

המעבד בגלקסי S4 חזק בהרבה מזה ב Xperia Z. וככה גם המאיץ הגרפי.

המסך של הגלקסי טוב לאין שעור מזה של האקספריה. הממשק גם כן.

אני מתנגד בנחרצות להכרזה של "מבנה טוב יותר לאקספריה", אנשים מתבלבלים בין "איכות הרכבה" ל "חומרים".

כן, הגלקסי משתמש בפלסטיק ולא בזכוכית.

חוקי הפיזיקה מכתיבים שחומר גמיש יותר יפזר זעזועים טוב יותר. מה זה אומר? שהגלקסי S4 מכשיר עמיד יותר לנפילות ומכות. למרות שביד הוא ירגיש לך פחות "פרימיום".

בכלליות, אין לאקספריה יתרון בודד על ה S4, והוא לא צריך להיות חלק מהמשוואה פה.

פורסם

הייתרון היחיד הוא אטימות למים.

הסמסונג הוא מכשיר דגל,האקספריה ממש לא כזה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...