Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות (כרגיל) עם פייפאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כבר מפייפאל ומהשטויות שלהם כל הזמן צריך לשבור את הראש איך לבצע פעולה אחת פשוטה :x .

היום הלכתי לדואר בשעה 10 בבוקר, קניתי כרטיס דואר נטען עם 404 דולר- 1500 ש"ח.

המטרה היא פשוטה מאוד, לשים כרטיס ויזה דולר נטען, ולשלם איתו דרך פייפאל למוכר באיביי.

הכנסתי את פרטי הכרטיס, חוייבתי ב8 שקלים קיבלתי את הקוד ואימתתי את הכרטיס.

המשכתי לשלב התשלום, בנסיון לבצע את העסקה אני נתקל (כבר מהבוקר) בתקלה הזו, יש כסף בוודאות, ניסיתי לשלוח אפילו 20 דולר לחשבון פייפאל של אבא שלי, זה עושה לי את אותה בעיה עם מלל שונה (שיש תקלה כי הכרטיס "נדחה").

אני צריך לשלם על המוצר היום כי אני גבולי בתאריכי המשלוח, הסתמכתי על חברת פייפאל והדואר, ונדפקתי :? .

qnplao.jpg

2kwsk.jpg

2whifkk.jpg

JL Audio

פורסם

לפי מה שהבנתי פעם בעמידה בתור מאחורי מישהי שהיתה לה בעיה דומה בדואר, לכרטיס לוקח כ3 ימים להתעדכן עם הסכום מרגי קבלתו.

זה מה ששמעתי את הפקידה אומרת לאותה אישה.

פורסם

1. יתכן שהטעינה לא מעודכנת.

2. רכשת דולרים ב-1500 ש"ח - האם סכום זה כולל את עמלת הטעינה? אם כן היתרה שלך בכרטיס היא 1500 ש"ח פחות עמלת הטעינה, ואז אין לך כיסוי לקניה.

3. עוד אפשרות היא שאותם $401.25 הם מעל היתרה בכרטיס בגלל הפרשי שערים בין שעת הקניה של הכרטיס לשעת ביצוע הפעולה, או הפרשים בשער ההמרה בין הדואר לפייפאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי לפעמים לוקח לזה להתעדכן כמה ימים,

מה שכן ככה או ככה יהיה חסר לך כסף,

העיסקה עצמה היא 1485 כולל העמלה של PP.

ויזה לוקחים לעצמן 2.5% עמלה מכלל העלות העיסקה=37 שקל.

אין לי מושג אם העמלות של הויזה הנטענת גבוהות יותר.

פורסם

לדעתי PP מחייבים אותך בשקלים אלא אם הוגדר אחרת.

בגלל שיש לך דולרים בכרטיס וההמרה דורשת עמלה (שאין לי מושג איך זה עובד עם כרטיס נטען), אולי נוצרת בעיה.

תנסה להגדיר ב-PP לשלם בדולרים ללא המרה לשקלים.

אם אני זוכר נכון - Other conversion options > Bill me in seller currency

פורסם

גם אצלי זה קורה עכשיו פעם שנייה עם כרטיס רגיל של ויזה...,

בפעם הראשונה שזה קרה ניסיתי לשלם שוב בפעם השלישית עבר.. ניראה מה קורה עכשיו

פורסם

מאשר פעם שנייה גם אותו סיפור ניסיתי כמה פעמים בסוף האשראי התקבל..

כנראה משהו טכני אצלהם בכל מקרה אם זה דחוף רצוי לנסות כמה פעמים,לצאת לגמריי ואז ללכת שוב ל MY EBAY ולעשות PAY

פורסם

ניסיתי כבר משישי בבוקר עד עכשיו מהמחשב ומהאייפון אני מנסה כל פרק זמן של כשעה עד שעתיים וחווה את אותה בעיה, בנסיונות לשלוח 100 דולר לחשבון פייפאל אחר אני נתקל גם בבעיה הזו, ז"א שהבעיה לא כי אין מספיק כסף עמלות וכו', יש 401 דולר וזה מה שרשום גם בכרטיס כשאני מתחבר.

בעבר השתמשתי בכרטיסי ויזה נטען שקל, גם איתם חוויתי בעיות אבל לא מהסוג הזה, נמאס כבר..

JL Audio

פורסם

נגטיב, אל תהיה שלילי. בכל השנים שאני עובד עם פייפאל מעולם לא היתה לי חצי בעיה איתם, וגם שירות הלקוחות שלהם הוא מעל ומעבר. כבר קרה לי שהשיבו לי את כספי למרות שלפי הכללים היבשים שלהם לא עמדתי בתבחינים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נגטיב, אל תהיה שלילי. בכל השנים שאני עובד עם פייפאל מעולם לא היתה לי חצי בעיה איתם, וגם שירות הלקוחות שלהם הוא מעל ומעבר. כבר קרה לי שהשיבו לי את כספי למרות שלפי הכללים היבשים שלהם לא עמדתי בתבחינים.

+1

במשך 10 שנים, שאני משתמש בפייפאל מעולם לא נתקלתי בבעיה איתם.

כנראה משהו נקודתי.

• תוכן חדש...