Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוזל הקירור המקורי של פיגו מעולה,יצא לי לראות משאבת מים שפורקה מפיזו 306 שטופלה רק בנוזל זה אחרי 120000km ,חדש פשוט חדש הכל היה נקי

רק המייסב נשחק

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
G12++ או G13 לרכבי קונצרן פולסווגן.

VALEO וטכניק לרכב צרפתי.

פארפלו לרכב איטלקי.

מה הכי מומלץ לרכב אמריקאי ישן?

הקוואליר נגיד 2.2L.

בצרפתיה שהייתה לי, רק VALEO, פעם עבדתי עליה יום שבת ולא היה לי מספיק וולאו אז קניתי פרסטון (באוטודיפו היחיד שהיה פתוח, היה רק פרסטון), עד כמה שאני זוכר נכון, הוולאו היה יותר שמנוני.

• ספונסר פורום
פורסם
אם הארקה רופפת הזרם יעבור בחלקו מגוף המנוע למרכב גם דרך נוזל הקירור.

ההגיון שלי אומר שארקה לא תקינה תחריף את הבעיה.

ברמת העיקרון כן, הארקה לא תקינה אמורה לגרום לכך, בפועל מספר מאוד מצומצם שר רכבים הרדיאטורים מחוברים לשלדה,ברובם הרדיאטורים מבודדים מהמרכב ולכן לא יהיה מעבר של זרם מהמנוע למרכב דרך מערכת הקירור.

אורן

פורסם
שלום רב !

ברכב חשמלי אין צורך בנוזל קירור !

ובוודאי לא רוכשים נוזל קירור, בבית קיירור !

לא יודע איך הגעת להגיב בנושא רכב חשמלי אך בוודאי שלרכב חשמלי יש נוזל קירור ומערכת קירור מלאה רק שהממשאבת מים היא חשמלית

פורסם
הנוזל מקורי של יצרן הרכב נחשב להכי מתאים לרכב ואל טטעה נוזל איוכתי מאוד לא בטוח שמתאים לרכב וזה ותאימות זה עניין לא פחות חשוב מאשר האיכות

מאיפה ניתן לרכוש נוזל מקורי כמו שהיה כשקיבלתי את הרכב? אם אפשר בכלל

G12++ או G13 לרכבי קונצרן פולסווגן.

VALEO וטכניק לרכב צרפתי.

פארפלו לרכב איטלקי.

יש עדיפות לחברה כלשהי? או שכל נוזל G12++/G13 מתאים?

קצת מבלבלים מה שאתה אומר ומה שDan-idin אמר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
ברמת העיקרון כן, הארקה לא תקינה אמורה לגרום לכך, בפועל מספר מאוד מצומצם שר רכבים הרדיאטורים מחוברים לשלדה,ברובם הרדיאטורים מבודדים מהמרכב ולכן לא יהיה מעבר של זרם מהמנוע למרכב דרך מערכת הקירור.

אורן

אני לא משוכנע.

הזליגה יכולה להיות גם דרך חיישנים שבהם קיימת הולכה בין האלקטרודה של החיישן לחיווט שלו.

• ספונסר פורום
פורסם
אני לא משוכנע.

הזליגה יכולה להיות גם דרך חיישנים שבהם קיימת הולכה בין האלקטרודה של החיישן לחיווט שלו.

אין סיכוי,בדיוק בגלל הסיבה הזו מחשב הרכב מוארק למנוע.

אורן

פורסם

אורן, הארקת המחשב תגרום לסגירת המעגל ולזרימה במעגל הבא: אלטרנטור, מנוע, נוזל קירור, חישן, חיווט חישן, מחשב, ארקה.

כמובן שהזרימה במעגל תהיה נמוכה מאוד, אבל הנזק המצטבר לאורך זמן יהיה גבוה.

פורסם
אורן, הארקת המחשב תגרום לסגירת המעגל ולזרימה במעגל הבא: אלטרנטור, מנוע, נוזל קירור, חישן, חיווט חישן, מחשב, ארקה.

מסכים עם דורקי (למדתי בדרך הקשה)

פורסם
לא יודע איך הגעת להגיב בנושא רכב חשמלי אך בוודאי שלרכב חשמלי יש נוזל קירור ומערכת קירור מלאה רק שהממשאבת מים היא חשמלית

משום מה הוא ציטט אותי שכתב שלרכב חשמלי אין נוזל קרור (אולי כי שאלתי לפני כמה שבועות על רכישת טוויזי בפורום ייעוץ?)

בכל מקרה הבנתי שלקונצרן VAG עדיף נוזל קרור G12... מוהלים אותו 50/50 במיים או לשים אותו ישר במיכל?

• ספונסר פורום
פורסם

שוב,לא יתכן.

מחשב המנוע מקבל את המינוס שלו מגוף המנוע ולא מהשלדה,אם ההארקה למנוע לא תקינה גם ההארקה למחשב לא תקינה ובכל מקרה לא יהיה הפרש פוטנציאלים בין המנוע למחשב.

אורן

פורסם

עוד פרמטר - אנטי פריז.

לא רלוונטי לכל האזורים בארץ. אבל לנוזל קרור ייעודי יש תוסף אנטי פריז המונע בחורף בטמפ קיצוניות קיפאון של הנוזלים במערכת הקרור.

מיים רגילים יקפאו, יתפשטו ויפוצצו הרדיאטור / צנרת הקרור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...