Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מהנוכחיים-

פאסאט 92 - 14 שנה

הקודם-

פאסאט 83 - 15 שנה

Come on Hit me! בטוח יש פה אנשים עם רכבים מעל 30 שנה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
^ כנס לפורום אספנות - שם כלום לא דייאט חביבי ! 8)

כן, הנחתי שהתגובה הזאת תבוא, אז ערכתי ל"בשימוש שוטף". ידוע לי על אנשים שעדיין משתמשים ברכב האספנות שלהם לא רק לטיפוח ומפגשים אבל הם הולכים ומתמעטים, לרוב מסיבות כלכליות.

פורסם

טוב הנה הוותיקה שלי- בורה 1.6 אוטומטית שנת 2000, הייתה אצלי 11 שנים. הוחלפה בפולו הנוכחית.

אני קצת דייאט, אבל זה מה יש ! :oops:

זמין 8)

פורסם

8 שנים מהנות מאוד בBMW 318 E36

גיר הלך לפני 3 חודשים.

מאז רשיונות הופקדו.

היא עוד תשוב

היא עוד תשוב!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מזדה לנטיס שירתה אותנו בכבוד 11 שנה,כיום עדיין נוסעת ברחבי העיר במצב מושלם (אצל בעלים אחרים) :-D

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

טויוטה קורולה נרכשה כחדשה ב-99, נמכרה ב-2011 יד ראשונה אחרי 12 שנה.

פיג'ו 206 נרכשה כחדשה ב-2001, נפלה קורבן לאלוהי הטוטאל-לוס ב-2012, אחרי 11 שנה.

כמובן שההבדלים היו תהומיים. הקורולה לא ביקרה מעולם במוסך למעט טיפולים שוטפים, החלפת צמיגים, החלפת מצבר ופעם אחת מילוי גז. ה-206 לעומת זאת, במיוחד בשנים הראשונות אגב, האכילה אותנו קש עם בעיות חשמל, גיר, נזילות ושות'. הרבה מזה אגב, לא בגלל האוטו, אלא בגלל מוסכי יבואן גרועים.

פורסם

מאזדה 626 מדצמבר 98 ועד אוגוסט 2011, במהלך השנים הוחלף חיישן ABS סורר, רדיאטור חימום שנזל, רדיאטור כחלק מתחזוקה מונעת (הרכב מעולם לא התחמם) וסלילי הצתה שזייפו כחודשיים לפני שנמכר.

רכב שזכור לי לטובה, טופל כל השנים במוסכי רשת של דלק בטבריה (רמטל) וביד מרדכי (שירות מעולה!!!).

אין יום שאני לא מצטער על המכירה, נמכר בתוך הישוב עם שלט בתוך 4 שעות מהרגע שפרסמתי ב-500 שקלים פחות ממה שביקשתי.

פורסם

אני לא מה״מתחתנים״ עם רכבים...

פז׳ו 106xsi שנת 96 היתה בבעלותי שנתיים בין השנים 2004-2006.

ב.מ.וו 325 שנת 2002 היתה בבעלותי שנה ו-10 חודשים בין השנים 2011-2013.

הנוכחית אצלנו רק כ-3 חודשים, מי יודע, אולי היא תשבור אצלי שיא, השאלה אם שלילי או חיובי.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מעולם לא הצלחתי להחזיק רכב מעל שנה. היו תקופות אפילו יותר קצרות בהרבה.

האחרונה הייתה WRX 2007 - חודשיים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תגדיר חיובי ושלילי :-D

הנוכחית סובארו אימפרזה, 5 שנים כבר אצלנו ואין צפי להחליף אותה בקרוב

• תוכן חדש...