Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פולו 2010 ויש לי רדיו מקורי של הרכב וזה דיי מעפן.

אחד הדברים היותר חשובים שלי זה המערכת שהיא תהיה טובה ועם כניסות לאמצעי מדיה שונים(דבר שאין ברדיו

המקורי של VW)

בכל אופן אני רוצה לקנות את זה לרכב

http://www.ebay.com/itm/HD-7-Car-DVD-GPS-For-VW-Golf-Polo-MK5-Passat-MK6-Passat-cc-Jetta-Tiguan-etc-/261188797795?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item3cd010c563

ולפי מה שביררתי בקטנה,הבנתי שכדי שזה יעבוד כמו שצריך,צריך לפתוח את זה דרך החברה.

אחרי שדיברתי עם סוכנות ריטס מבאר שבע הם אמרו שהם לא עושים את זה אם לא קנו את זה דרכם.

השאלה שלי היא האם ניתן לפתוח את זה באופן עצמאי.או שאולי אתם יכולים להמליץ לי על מישהו שיכול לפתוח לי את זה בצורה

מקצועית.

תודה.

פורסם

לא נראה לי שיש צורך לפתוח את זה בכלל מכיוון שזה אינו חלק מקורי.

מניסיון של חבר עם דבאל דין מדבקה דומה לזה בגולף האכזבה תהיה קשה מאוד.

המחיר זול מאוד,אפילו בהשוואה למה שהוא רכש (350 דולר נדמה לי).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מקורי עם כל הפיצ'רים בכיף מגיע למעל 10K, במיוחד אם אתה קונה חודש מהיבואן.

יש הרבה אלטרנטיבות בין מקורי לבין סיני ב1000שח.

אם אתה מחפש שזה ייראה מקורי עם סמל של VW - יש לך מערכות של Zenec. מאוד יקרות (8000שח~) אבל לפחות אתה יודע על מה אתה משלם. (בין היתר יש אינטגרציה מלאה לCanbus ברכב - זה מציד לך נתונים על בקרת האקלים, חיישני רוורס מקוריים, נשלט מההגה.. וכו')

אם תהיה מוכן לוותר על המקוריות - יש לך המון 2DIN איכותיים של חברות אפטרמרקט שמתחילים מאזור ה2000שח.

סתם לדוגמה - Pioneer AVH-2450BT.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הסיבה שאני רוצה מקורי זה בגלל שזה יתאים בצורה יפה לדשבורד.

ולא יראה קטן מדי או גדול מדי..

יש לך או לכם המלצה על מסך שיתאים במקום שמודע באמינות מוצרים שלו...

פורסם

כמו שאמרתי;

מוכן לשלם מעל 10K - גש לסוכנות VW הקרובה לביתך ושאל על RCD510 עם כל התוספות.

באזור 8K - יש לך Zenec, תואם-מקורי VAG הכי איכותי שיש.

קח בחשבון שאין שום בעיה להתקין אפטרמרקט (pioneer/kenwood/alpine וכו') כך שייראה טוב. יש מתאמי פאנל בדיוק בשביל זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא נראה לי הגיוני אחי שזה המחרים,למעט אם אני קונה מסוכניות.

אני יודע שיש המון חנויות מולטימדיה שמוכרות מקורי כזה אני רק לא יודע בכמה..

אשמח אם תתין לי לינק לאחד מקורי במחיר שפוי.

או אם אתה מכיר מישהו/חנות שמוכרת את הסוג הזה במחיר שפוי.

פורסם

מישהו יכול לעזור.

יכול להיות שיש איזהשהוא דאבל דין שיכול להתאים לרכב מבחינת הגודל והוא לא עולה כמו רכב חדש?

והאיכות מעולה?

אשמח לעזרה!

פורסם

אם אין לך בעיה לקנות יד 2 אתה יכול למצוא מכשירים ברמה בלי לפשוט רגל :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...