Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pirelli p-2000 איך הצמיגים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבקשה אני צריך לדעת איך הצמיגים של פירלי סדרת P 2000 ???

אהלן,

עזוב , מדובר בצמיגים גרועים.

נוקשים מאוד , מאבדים אחיזה די מהר וצורחים כל הזמן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אהלן,

עזוב , מדובר בצמיגים גרועים.

נוקשים מאוד , מאבדים אחיזה די מהר וצורחים כל הזמן.

לאבא שלי יש כאלו ברכב בקשר לאחיזה ולצובחים אני לא מסכים.

אני אפילו לא זכור לי פעם אחת שהם צוחו גם האחיזה בסדר. הרי אלו לא צמיגי פאר צמיגים רגילים שנותנים תמורה טובה לכסף

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לאבא שלי יש כאלו ברכב בקשר לאחיזה ולצובחים אני לא מסכים.

אני אפילו לא זכור לי פעם אחת שהם צוחו גם האחיזה בסדר. הרי אלו לא צמיגי פאר צמיגים רגילים שנותנים תמורה טובה לכסף

ערב טוב,

דברי נאמרו מתוך ניסיון.

לא יודע מה המידה אצל אביך , אבל שלנו הייתה 165/65 והצמיגים היו P2000.

הצמיגים צרחו המון , בעיקר בכיכרות. האחיזה היתה טובה , אבל לא משהו מיוחד. זה כבר יותר מובן , הרי מדובר בצמיגים פשוטים ולא בצמיגים ספורטיביים.

סה"כ צמיגים סבירים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לי יש ברובר 200 שלי, P3000 והם ממש אחלה אני לוקח סיבובים על 100, סיבובים על מחלפים עם שיפוע נאה, ואין לי שום בעיה באחיזה ולא חריקות וכו', צמיד מומלץ ! טוב מאוד, אצלי כבר חצי שנה כמעט, לא עשו לי רבע בעייה אחלה צמיד!.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
לי יש ברובר 200 שלי, P3000 והם ממש אחלה אני לוקח סיבובים על 100, סיבובים על מחלפים עם שיפוע נאה, ואין לי שום בעיה באחיזה ולא חריקות וכו', צמיד מומלץ ! טוב מאוד, אצלי כבר חצי שנה כמעט, לא עשו לי רבע בעייה אחלה צמיד!.

אתה מדבר על ה-P3000 , אנחנו מדברים על ה-P2000! שים לב לפני שאתה מגיב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נכון אל תגיב סתם כי יש פ 2500 ו P3000 וה 2500 כמעט פי 2 יותר טובים מה2000 אז מה עם ה3 תחשוב קצת....

דרך אגב רכשתי בסוף את הצמיגים לא זוכר מידה יגיד לכם אחרי זה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
נכון אל תגיב סתם כי יש פ 2500 ו P3000 וה 2500 כמעט פי 2 יותר טובים מה2000 אז מה עם ה3 תחשוב קצת....

דרך אגב רכשתי בסוף את הצמיגים לא זוכר מידה יגיד לכם אחרי זה.

תתחדש , מקווה שתיהיה מרוצה.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...